Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

ברשותי מאזדה 626, שנת 1999 שהוחלף לה מנוע לפני מספר שנים.

 

שמתי לב כי המים של הרדיאטור בוציים ומלאים בשמן, ובמקביל נעלם לי שמן מאגן שמן המנוע באופן תדיר(ממלא כול שבוע).

העניין הוא שהצבע של השמן המעורבב במים של הרדיאטור הם בצבע בין בורדו\אדום לוורוד, מה שיכול להעיד שמדובר בשמן הגיר. בבדיקה באגן שמן הגיר, השמן שקוף ונראה סה"כ בסדר, ואינו נעלם(כלומר לא חסר ממנו).

 

האם מדובר בראש מנוע שהלך\אטם ראש מנוע, והאם ידוע היכן ניתן לטפל בכזה דבר(וכמה יעלה?).

 

האם מדובר בשמן גיר שדלף לנוזל רדיאטור?(המכונאי שלי טוען שכדאי להחליף רדיאטור מאחר והסליל דרכו עובר השמן גיר, שנמצא בדוד של הרדיאטור, כנראה שיש בו חור)

 

תודה רבה!

פורסם

בנוסף למה שמאור הציע.

אכן ברוב התיבות האוטומטיות מחובר צינור מתיבת הילוכים על מנת לקרר את הגיר(דרכו מבצעים החלפת שמן גיר מלאה כשרוצים).

הייתי מציע לך קודם לרוקן את את המים ולרענן את נוזל הקירור(יעלה לך פלוס מינוס 120 ש"ח 10 ליטר נוזל קירור של זרקס).

 

 

צריכת שמן מנוע זה תקלה בפני עצמה אבל לא ידוע לנו הרבה פרמטרים לגביי המנוע ומצבו הכלכלי של פתו"ש וכמה הוא באמת רוצה לטפל בבעיה.

במידה ויש טחינה זה אומר שהמים מתערבים עם שמן המנוע אז נפרץ האטם.

×
×
  • תוכן חדש...