Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה נכנס לצומת לא פנוי במהירות גבוהה אתה בבעיה קשה, לא בגלל הרמזור אלא בגלל האפשרות להפגיש פגושים.

אולי אני נשמע קצת כמו חן ג. אבל בכניסה לצומת עם רמזור כפול אתה צריך לשים לב גם לרמזור הקרוב, גם לרחוק וגם למה שמתרחש ביניהם. בדרך כלל אפשר להמנע מלהתקע בצומת בגלל החלפת האור הרמזור המרוחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, ברור שבדרך כלל אפשר להימנע. אבל שאלה שלי מאוד פשוטה, היא כבר נשאלה פה לאורך השירשור, אני רק אחדד.

האם יש מענה חוקי למצב בו אתה נכנס לצומת בו התנועה כביכול זורמת ואתה לא רואה בעיה לפנות את הצומת אבל אחרי שנכנסת התנועה לפניך נעצרת ואין באפשרותך לפנות את הצומת?

אני אתן דוגמא. אם נכנסת לצומת באור ירוק, והאור התחלף, יש הדגרה ברורה:

עברת את קו הצומת, המשך בכיוון נסיעתך ופנה את הצומת.

לא עברת את קו הצומת, תעצור אפילו אם זה על מעבר חציה.

קו הצומת זה קו דימיוני שמחבר בין פינות המדרכות ותוחם את הריבוע הפנימי של הצומת.

האם יש למצב שתארתי בתחילת ההודעה מענה חוקי דומה?

פורסם

על כך נסוב הדיון. אין מענה חוקי. כמובן שלא תמיד יש מענה חוקי לנסיבות משתנות שאינן ניתנות לצפיה מראש.

כפי שהוסבר כאן, כנראה שאין כאן עבירה, אבל אם יהיה שוטר שלא ראה את הארוע במלואו או שאינו מתחשב בנסיבות אתה עלול להיות בבעיה, כמו במצב שבו גירדת באוזן. סה"כ זה אמור להיות די נדיר.

המצב האחד שנראה לי באמת בעייתי הוא מצב שבו אתה ממתין ברמזור והתנועה החוצה חוסמת את הצומת כל העת בלי לאפשר לך להשתלב כאשר יש לך ירוק .לעתים זה מצריך, אי לומר בעדינות, השתלבות אסרטיבית. משהו לא לגמרי חוקי, אבל הכרחי מכורק הנסיבות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצב האחד שנראה לי באמת בעייתי הוא מצב שבו אתה ממתין ברמזור והתנועה החוצה חוסמת את הצומת כל העת בלי לאפשר לך להשתלב כאשר יש לך ירוק .לעתים זה מצריך, אי לומר בעדינות, השתלבות אסרטיבית. משהו לא לגמרי חוקי, אבל הכרחי מכורק הנסיבות.

זה סיפור אחר, זה כמו שיש רכב עומד בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון וקו הפרדה רצוף.

לא תעצור אחרי הרכב ותמתין יומיים אלא תחצה עם שני גלגלים את הקו הרצוף ותעקוף אותו, למורת שזה לא חוקי.

פורסם

אנימתכוון דווקא לצנועה חוצה החוסמת את הצומת כאשר אני פונה לשמאל, תופעה שאני נתקל בה מדי פעם, כאדשר יש עומס תנועה חריג. אם אחרי 2-3 מחזורי רמזור עדיין הצומת חסום אני מצטרף לתנועה גם אם אני חוסםאת התנועה הבאה משמאל. חייב לומר שמדובר במקרים חריגים ביותר, שבדרך כלל קשורים לחסימת כבישים בגלל ארוע כזה או אחר.

• תוכן חדש...