Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בהחלפת seat Leon 1.8t 160hp שנת 2012 לOpel corsa 2013 1.6 192hp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש עזרה בהאם להחליף בין לאון 2012 1.8 עם 160 כוח. בעלת 100000 קמ. הרכב שופר על ידי חיצונית (נצבע מחדש, סט אורות ומערכת, ובנוסף פילטר). אני איתו כשנה ומאוד אוהב אותו, אבל נסעתי לפני על קורסה opc והבטחתי שיבוא היום ואחליף אליה. ידנית בעלת 192 כוח סוס..

השאלה כמה שווה לקנות אותה מבחינת טיפולים וצריכת דלק, כמה היא בעייתית וכמה יש לה שוק, מבחינת כסף אין בעיה כל כך, אני עובד וזה הבדל של כמה אלפים. אם אקנה זה יהיה דגם 2013.

בבקשה פרטו לי את כל השיקולים שיש במידה ומפספס.. על הלאון אני מכיר הכל אבל על האופל פחות ...

תודה מראש!!

• תוכן חדש...