Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת סיאט ארונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקווה שצמפיון הזמינה מספיק מלאי..

העם אוהב גיפונים ואוהב איביזה הארונה שמציעה שילוב ביניהם עם מחירים טובים לדעתי תקרוץ מאוד ללקוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לפולו החדשה אין סטייה מנתיב מקורית, אלא רק בלימה אוטונומית.

דוקא בגולף יש סטייה מנתיב, אבל היא לא מיובאת.

דוקא סקודה מציעים ומיובאים עם כל המערכות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה עם האטקה ? למה אין בקרת שיוט אדפטיבית? מתי יוסיפו אותו? ומה עם מצלמת רוורס וחיישנים קדמיים? ומתי יתחילו להביא את דגם הfr ? והאם יוסיפו מערכת למניעת סטייה מנתיב ?

פורסם

תא המטען בנפח 400 - 460 ליטר, כאשר הבנתי שתא המטען הגדול יותר הוא בגרסאות עם ריצפה כפולה.

לאיזו גירסה יש ריצפה כפולה?

460 ליטר הוא נפח תא מטען מאד מכובד.

אם המרווח הפנימי מספיק טוב אזי הארנונה יכולה לשמש כרכב משפחתי לכל דבר.

אני לא אוהב שמסך המולטימידה נמוך יותר מפתחי האיוורור, זה מצריך הסטת מבט כלפי מטה כדי לתפעל את מערכת המולטימדיה, בעוד שבסידור הפוך בו מסך המולטימדיה גבוה יותר מפתחי האיוורור (או נמצא ביניהם כמו באטקה למשל) אז זה פותר את הבעיה הזאת ואת פתחי האוויר הנמוכים יותר ממסך המולטימידה אפשר לכוון כלפי מעלה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

גם האיביזה די מרווחת ולא צריכה להיות בעיה עם סל קל ומרווח בינו למושב הקדמי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בהשקה, ולהלן התרשמותי:

אי אפשר לטעות במוצאה של הארונה, היא נראית כמו איביזה מגודלת.

ישבתי גם במושב האחורי והתרשמתי שיש מרווח נאה לרגלי הנוסעים.

רמת האבזור ביחס למחיר הבסיסי - לדעתי ללא תחרות, ומעמידה את ה-2008, מוקה, טראקס, קפצ'ור וגוק וחבריהם לקבוצה בבעיה מאד קשה, בשל העובדה שהארונה אולי אלפי שקלים פחות ומציעה יותר אבזור (בדגש על בטיחות, אבל לא רק)

לי נראה שרוב הלקוחות יהיו בעיקר "בוגרי איביזה", ואולי גם הארונה "תגנוב" מכירות ללאון הבסיסית.

הארונה בהחלט יכולה להוות תחליף ראוי לתת-משפחתית, אבל הצלחה בסגמנט הזה תלויה במכירות לציים (שצ'מפיון אמרו שהם עושים מאמץ להיות גם בזירה הזאת - ימים יגידו)

מעניין איך התמחור והמפרט של הארונה ישפיעו על התמחור של הצמד יונדאי קונה את קיה סטוניק. מה שבטוח לא יהיה משעמם בקטגוריה הזאת.

לגבי גודל תא המטען:

צריך לחפש טוב טוב את הליטרים האבודים - כי לי הוא נראה כמו תא סטנדרטי לקבוצה של כ-350 ליטר.

התחתית הכפולה קיימת בכל רמות הגימור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם יש תמיכת צד במושבים גם בגרסת הסטייל? או ר בגרסאות הבכירות.

חבל שאין היצע של מנועים.

לא ברור לי גם איך מנוע עם אותו טווח סלד ואותו מומנט נותן הספק שונה, פעם 85 ופעם 115.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

הגיר הוא אכן DQ200

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האם יש תמיכת צד במושבים גם בגרסת הסטייל? או ר בגרסאות הבכירות.

חבל שאין היצע של מנועים.

לא ברור לי גם איך מנוע עם אותו טווח סלד ואותו מומנט נותן הספק שונה, פעם 85 ופעם 115.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

85 קו"ט \ 115 כ"ס - ציינו את הערך בשתי שיטות המדידה

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

לעד נזכור את ההתכחשות של צ’מפיון לנושא הגיר

יש מותגים טובים נוספים! ככל שידעו שאנשים לא נעולים על קבוצת vw כך יירגעו עם התמחור

פורסם

דווקא התמחור הוא טוב מאוד, כל המתחרים עולים יותר, האוטו מציע אביזרי בטיחות אקטיביים שרוב חבריו לקבוצה לא מציעים.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...