Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון לגמרי, ושיהנו להם כל אנשי היאריס. היא גם באמת מאוד אמינה לכשעצמה, ועם ירידת ערך נמוכה להפליא.

אבל איך זה קשור לבעיות חשמל לכאורה ב-208?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק להבהיר, הוויכוח מבחינתי הוא לא על איזה רכב לקנות. אפשר להמליץ, אבל לכל אחד יש סדרי עדיפויות ורצונות שונים, אין נכון ולא נכון, וברור שליאריס (וחברותיה) יש יתרונות משמעותיים בתחומים מסויימים.

רק שהגברת משחררת הצהרות בומבסטיות בכסות של אמת מוחלטת בלי לספק פרטים. אז אם מאחורי ההצהרות האלו יש אמת, אני יותר מאשמח לשמוע כי ה-208 מומלצת פה לא מעט פעמים. ואם (ובוא נפרצף את זה, זה המצב) זה סתם קשקוש, אולי כדאי להפסיק לחזור עליו.

אני מסכים איתך

פורסם

כמו כל אחד פה שכותב על רכב אני מגיבה מהמידע שלי

לא מבינה מה אתה רוצה

אמרתי שזה האוטו הכי טוב שקיים?לא מעניין אותי מה אנשים פה יקנו.

כתבתי וכותבת יתרונות וחסרונות לגבי רכבים ותאמין לי שאני כבר די הרבה זמן בזה בקטגוריית המחיר הזאת בסופר מיני.

חבל להכניס תחרותיות לשרשורים.או לפסול אנשים סתם.

אני לא מרגישה שאני בויכוח. פרשנות שלך

פורסם

חבל להכניס לי מילים לפה...

לא התעכבתי לגבי צרפתיות וציינתי רק מה נאמר לי. אני לא הלכתי עליהם מההתחלה ואין לי מספיק מידע עליהן .

אני שמחה שאתה ואחרים מרוצים ומביאים מידע פה לאנשים.

התייחסתי למכוניות יפניות אחריהם עקבתי ואספתי מידע .

הגישה קצת מתנשאת . מציעה להתמקד במטרת הפורום

פורסם

מה שאני מביאה לא מבוסס על שמועות. אולי כי אני אשה אתה אומר את זה?

מה שאתה מביא זה לא שמועות ומה שאני זה כן?

כל נתון שהבאתי בא ממקום של הצלבות רבות וניסיון אישי שלי.

הצרפתיות ציינתי מה נאמר לי על ידי אנשים ולא כנתון חד משמעי.

אגב, יש הרבה אנשים שמקללים את הרגע שקנו פגו וסיטרואן.. לא שמעתי אף אחד שהתחרט על יפניות.

זו תופעה סתמית שנתקלתי בה בזמן בתעניינות ברכב חדש.... ובדיקה עם חברים בין היתר לאיסוף מידע ממקורות אחרים.

חשבת לבדוק את זה פעם? מה בהיסטוריה עד היום גרם לאנשים להגיד היה לי רכב כזה ואני לא אקנה אותו יותר בחיים כי ביליתי במוסכים?

אנשים לא טפשים. הם קונים מנסיון שלהם ואצונות וצרכים שלהם. וכן לכל אחד צרכים שונים.

פורסם

אני מאוד מנסה לשמור על דיון ענייני. בואי תראי:

חבל להכניס לי מילים לפה...

נאמר לי מחברת השכרה שלקוחות מתלוננים על בעיות חשמל בפגו ולא רק הם. לאנשים חוויות תחזוקה יקרות עם רכבי סיטרואן אז כדאי להקשיב. לא ברור לגבי הדור החדש עדיין אבל אי אפשר להתעלם ממציאות רבת שנים וממה שאנשים בעלי מכוניות אומרים עליהם עם כל הכבוד.

קשה לפעמים להודות במציאות. אבל יש נתונים.

לשאלתך בעיות חשמל-סיפרו על פגו 208

אף אחד לא מכניס לך מילים לפה. ממש ממש לא.

את בעצמך מדברת על בעיות חשמל ב-208 ספציפית, בלי לציין (עדיין!) איזה בדיוק בעיות חשמל יש, ומצהירה שיש נתונים. אז בבקשה, שתפי אותנו בנתונים.

ושוב, כדי להבהיר את הנקודה: היאריס טובה באספקטים מסויימים מה-208, וקניה שלה יכולה להיות החלטה טובה. אבל אי אפשר לצאת בכאלו הצהרות ואז להתלונן.

ומה זה קשור לזה שאת אישה? נסי לא להתחבא מאחורי תירוצים, זה לא עוזר. עניין ה-thp156 מתועד פה בפורום, ובנוסף מוכר וידוע ממוסכניקים שמתמחים ברכבים כאלו. או שאת טוענת שהמנוע הזה חף מבעיות? לדעתי, מי שטוען שיש בעיה מסויימת רצוי שידע לפחות לתאר את הבעיה (ולא, "בעיות חשמל" זה לא תאור מספיק) ושיהיה איזה מקרה מתועד או שניים של בעיה קונקרטית כדי שהיא באמת תחשב כבעיה סדרתית.

אני מסכים איתך

פורסם
רצונו של אדם - כבודו. אני כבר הפסקתי להתווכח.

במובן מסויים אני יכול להבין את אנשי היאריס והקורולה. יש הרבה אנשים שרק מחפשים רכב סביר להתגלגל ממקום למקום, ופעם בשלוש שנים לשים אותו בטרייד-אין ולקחת חדש. לכאורה אלה דרישות סותרות, אבל אני רואה מסביבי שאצל הרבה אנשים הן דרות בכפיפה אחת.

היאריס, בזכות שמירת הערך שלה בשוק שלנו, פותחת "חור תולעת" ומאפשרת לבצע את התרגיל הנ"ל במינימום הפסד כספי לאורך השנים. אז נוסעים ברכב חדש, מטפלים רק טיפולים שוטפים, לא רואים מכון טסטים מבפנים, ואחרי שלוש שנים מגלגלים הלאה. נכון שזאת אנומליה, אבל לגיטימי לנצל אותה.

מה זה בעיניך רכב שלא מתגלגלים איתו?

אגב אתה צודק. רוב הישראלים מחפשים רכב לא יקר. חסכוני ואמין.שומר ערך. זה ידוע. יוקר מחייה וכאלה אתה יודע... ולא כולם מחליפים רכב כל 3 שנים.. אני דוגמא לכך. אצלי רכב זה להרבה שנים. ועד היום הבחירות שלי היו נכונות . טיפול וזהו. וכן גם חווית נהיגה טובה הייתה לי. לכל אחד אגב התרשמות שונה מחווית נהיגה והגדרה שונה.

פורסם (נערך)

אני אומרת שאני לא יודעת פרטים רק נאמר לי מגורמים שונים בעלי רכב בעבר וחברות השכרה שנהגים התלוננו על בעיות חשמל והרבה מוסך. נוחות רבה יותר מיפניות לעיתים אבל..

כתבתי לא פעם ולא פעמיים בשרשור הזה וכבר לא זוכרת איפה עוד שלא התעמקתי בסוג בעיות החשמל. אני הכי כנה. לא בדקתי. לא רציתי לקנות אותן גם. אתה רוצה תשובות לא מתעמקות?

כשאתה אומר - את לא מבססת , את אומרת מידע משמועות זה מתנשא ומבטל בנאדם. במקרה שלי- בת אדם.

עבדתי קשה ואספתי נתונים ואותם אמשיך להביא לפה בנושאים שבחנתי.

אני מבינה שאתה רוצה כנראה מידע על תקלה נקודתית. אין לי.

אני מביאה יותר נתונים שהעסיקו אותי ברכישת רכב. אמינות. חווית נהיגה. חסכנות. שמירת ערך.מרחב ברכב.

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם

עזבי, זה ויכוח מיותר.

רק בקשה קטנה: אם את מכירה עובדות ספציפיות, תצייני אותן. אם אלו שמועות אל תציגי אותן כעובדות ואל תצהירי שיש לך נתונים. סביר?

אני מסכים איתך

פורסם

עולם הרכב מתחלק ל- 4 קבוצות אנשים (לא באמת כן, רק לצורך העניין).

קבוצה 1 - לא מכירים דבר אשר מקורו לא מארץ השמש העולה.

קבוצה 2 - לעולם לא יגעו בתוצרת מארץ מנשנשי הצפרדעים.

קבוצה 3 - כל היתר.

קבוצה 4 - בשוליים יש קבוצה קטנה, אולי קטנה מדי בשביל להיקרא קבוצה, אלה שלא מכירים דבר מלבד תוצרת פרנץ'. באמת, יש כאלה, אני אישית מכיר 2 כאלה.

מה שלמדתי בחיי הקצרים, שבאמת שאין טעם לנסות לשכנע את קבוצות 1, 2 ו- 4, שיכול להיות שיש צדק אצל אחת מהקבוצות האחרות.

הקבוצה היחידה שפתוחה לרעיונות היא קבוצה 3.

אבי כדוגמה לקבוצה 1, בגלל ניסיון מצוין שהיה לו עם סובארו ג'אסטי שבאמת אפשר היה אפשר לשים לה מיץ תפוזים במקום דלק והיא היתה נוסעת, דבר לא ישכנע אותו שיש בעולם מלבד made in japan (אולי רק הקונצרט של דיפ פרפל).

אני אפילו לא מנסה.

וזה לא משנה כמה המנוע של הניסאן סאני שלו גסס עד שהחזיר את נשמתו לבורא ולא משנה כמה פעמים הסוזוקי באלנו רכבה על גבי השגריר.

זה בקרב עבוד מראש שאין בו מנצחים.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

מבחינתי אם בעלי מכוניות שאני מכירה אומרים שיש בעיות חשמל אז יש בעיות חשמל וכדאי לבדוק את הנושא אם רוצים לקנות רכב..זאת לא שמועה!

אני אביא את זה לפה כי כמו שאתה כותב גם אני אכתוב. למרות שזה לא תמיד יושב טוב לכל אחד. אני קוראת מה אתה כותב ולומדת ממך כדאי גם לפתוח אוזניים ולשמוע דעות ובדיקות של אחרים. ואחרות.

הראש שלי פתוח ויחד עם זאת אני יסודית וכיוון שיש תכונות שיותר חשובות לי מאשר שופוני אז אני אקנה מה שעונה על זה. וכך גם מסתבר הרבה מאד אזרחים פה.

אני נהגת של מעל 20 שנה כל רכב החזיק לי שנים. היה מהנה לנהיגה והיה אמין בטירוף.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו .

פורסם

קודם אמרת ששמעת מחברת השכרה, עכשיו זה בעלי מכוניות שאת מכירה, יש הבדל.

בנוסף בעיות חשמל זה מושג מאוד כללי וערטילאי. הרבה מהתקלות שמכוניות חדשות סובלות מהן בשנים הראשונות נגרמות כתוצאה מהתקנות מקומיות עקומות.

אם בחברת השכרה מסוימת רכבים סובלים מבעיות יתכן שההתקנה של הקודן/שלטים/חיישני רוורס/מערכת מולטימדיה/ווטאבר בוצעה בצורה גרועה וגורמת לתקלות.

מעבר לזה אם ידועה בעיית חשמל ספציפית ומסוימת שחוזרת בכמה רכבים זה יכול להיות משהו סדרתי. כמו שכבר הסבירו לך, אם זה משהו שקרה ברכב בודד זה לא מעיד על כל השאר.

מידע לא מבוסס או מנומק עלול להטעות אנשים שמתייעצים כאן ובנוסף ייעוץ לא מבוסס נוגד את כללי הפורום.

פורסם

לגבי התקנות- הנה שאלה- כשטתה כותב שמרבית הבעיות הן מנתקנות בעייתיות אתה מלחיץ ציבור נוסעים כמוני למשל .אני קונה מכונית שזקוקה להתקנת אימוביליי בגלל החוק החדש.עם כל זה שהרכב מאובזר אין הכל כנראה.

האם אתה יכול להביא הוכחות שאנשים שהתקינו היו להם בעיות ברכב? כי זו וואחד אמירה שיכולה לגרום לאנשים לערער בהחלטות שלהם .

פורסם (נערך)
קודם אמרת ששמעת מחברת השכרה, עכשיו זה בעלי מכוניות שאת מכירה, יש הבדל.

בנוסף בעיות חשמל זה מושג מאוד כללי וערטילאי. הרבה מהתקלות שמכוניות חדשות סובלות מהן בשנים הראשונות נגרמות כתוצאה מהתקנות מקומיות עקומות.

אם בחברת השכרה מסוימת רכבים סובלים מבעיות יתכן שההתקנה של הקודן/שלטים/חיישני רוורס/מערכת מולטימדיה/ווטאבר בוצעה בצורה גרועה וגורמת לתקלות.

מעבר לזה אם ידועה בעיית חשמל ספציפית ומסוימת שחוזרת בכמה רכבים זה יכול להיות משהו סדרתי. כמו שכבר הסבירו לך, אם זה משהו שקרה ברכב בודד זה לא מעיד על כל השאר.

מידע לא מבוסס או מנומק עלול להטעות אנשים שמתייעצים כאן ובנוסף ייעוץ לא מבוסס נוגד את כללי הפורום.

כתבתי ששמעתי מבעלי מכוניות וגם חברות השכרה. לא כתבתי ולא המלצתי לא לרכוש צרפתיות אלא כתבתי שכדאי לבדוק את הנתון על בעיות חשמל.

אנשים מביאים פה מידע בעומקים שונים וזויות שונות. יש שמדברים על חווית נהיגה שזה אינדיבידואלי. יש שכותבים מה הם שמעו מאנשים שמכירים בעלי רכבים ויש שמביאים נותנים יצרן וניסיון אישי.

הבאתי לא מעט נתונים בשרשורים פה בפורומים שונים נותנים על מספר רכבים שהתעמקתי בהם לצורך רכישה . רובם היו שילוב והצלבות. ולפי התגובות ראיתי שבמרבית המקרים אנשים מתחברים למה שכתבתי ואף תמכו מהידע שלהם ונסיון אישי שלהם.

נושא של התקנות וסכנות התקנה הוא נושא מאד רגיש בימים אלו ולזרוק משפטים כאלה זה גם דורש הבהרה- מה שאתה כותב. יש חובת התקנת אימובליאיי החל משבעו הבא על מכוניות שחסרים להם מערכות של שמירת מרחק סטייה מנתיב.. אדם כזה שקונה רכב ואתה כותב על התקנות בעייתיות שיכולות ליצור בעיות חשמל ואם יש בעיות זה בטח בגלל התקנות בעייתיות- כדאי לבסס נתונים כאלה או להבהיר במיוחד אם זה משהו שהוא חשוב לך ואתה מבקש מאחרים.

קצת לסתור את עצמך

(נמחקת לי הודעה וכתבתי את זאת אחרי הקודמת)

עריכה אחרונה על ידי medriving

• תוכן חדש...