Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אז? פאביה? אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפשים את הרכב הבא,

לזוג צעיר.

משמש בעיקר אותי, נסיעות יומיות לעבודה של כ70 קמ ליום (המוווון פקקים), פע בשבועיים נסיעות ארוכות יותר, סה"כ 20-25 אלף קמ לשנה.

חשובים לי בעיקר הקריטריונים הבאים:

בטיחות. אמינות. צריכת דלק. כמו כן מתכננים להחזיק את הרכב כ4 שנים במהלכם בעז"ה ילד ראשון אז שיתאים לעגלה בבגאז'.

לגבי עיצוב מראה וכו'- לא משחק תפקיד.

מבחינת תקציב תכננתי להשקיע בערך 60-75.

חיפשתי הונדה ג'אז לא הירידי הרבה זמן וקצת מאתגר למצוא. חשבתי על הפאביה אבל אחרי קריאה אני חוששת מה dsg7.

מה אתם אומרים על האופציות האלה? יש אולי עוד הצעות שמתאימות לקריטריונים האלה..?

)אוהבת סוזוקי מאוד וכרגע עם ליאנה מוצלחת אבל הגיע הזמן להשתדרג. הסוויפט להבנתי לא יתאים לעגלה. השאר פחות מ5 כוכבי בטיחות למעט הקרוסאובר...)

פורסם

טויטה אוריס היברידית לדעתי יכולה להיות פתרון טוב בגלל הפקקים - מינסיון.

גם שמירת ערך טובה, וגם כל עוד מטפלים במורשה טויוטה אפשר לקנות אחריות לבטריות במחיר יחסית מזערי(באיזור ה-300 שח לשנה),ואז יורדת דאגה של הבטריות(מבחינת הסיכוי שהם יתקלקלו בתור אלמנט יקר ברכב), בגדול המחירים גם במורשה יחסית סבירים לחברות אחרות וזאת יוצאת עסקה משתלמת לבסוף לטעמי.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם
טויטה אוריס היברידית לדעתי יכולה להיות פתרון טוב בגלל הפקקים - מינסיון.

גם שמירת ערך טובה, וגם כל עוד מטפלים במורשה טויוטה אפשר לקנות אחריות לבטריות במחיר יחסית מזערי(באיזור ה-300 שח לשנה),ואז יורדת דאגה של הבטריות(מבחינת הסיכוי שהם יתקלקלו בתור אלמנט יקר ברכב), בגדול המחירים גם במורשה יחסית סבירים לחברות אחרות וזאת יוצאת עסקה משתלמת לבסוף לטעמי.

כיוון מעניין תודה! אבל ממה שאני רואה ביד 2 זה בתקציב יותר גבוה כבר..

פורסם

ג'אז בחירה טובה.

אפשרות נוספת בקטגוריה היא טויוטה יאריס ורסו, ואם כיוון הצרפתיות רלוונטי - קקטוס גם מהווה אלטרנטיבה ראויה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם
הוורסו מצויינת וחסכונית ובנוס של בטיחותית בתקציב תיכנס אחת מ2014/5,

חפשי גם ניסן נוט או תחזרי לג'אז שהיא אופציה מעולה.

היי

אני יכולה לשתף אותך מהבירורים והנסיון שלי של התקופה האחרונה עקב חיפוש מכונית סופר מיני

חפרתי די עמוק:)

הונדה גאז רכב שאמור להיות מאד חסכוני . הכי מרווח וכסאות חכמים שמאפשרים יותר מרווח

היא מכונית אמינה ובין הבטיחותיות בקטגוריה. מרגישה יציבה על סף כבדה על הכביש.

כמה דברים שהיוו חסרון עבורי- היא מרגישה כבדה וחוווית הנהיגה..כל מה שקשור לגז וההאצה ...מתאמצת..

צריך לבדוק לגבי עלויות החזקה. לי נאמר שיש פחות חלקי חילוף כי היא יותר נדירה בשוק ולכן יותר יקר. ובכלל אולי המותג הונדה. חייבת לציין שלא מכירה את החברה ולא כל כך הצלחתי לקבל תשובות יסודיות בעניין החזקת הרכב.

כמו כן יש רעשי רוח בנסיעה ..מעיק קצת. כשהשוויתי אותה למזדה 2 זה היה עולם אחר.

פורסם

גם הורסו לא חזקה (גילוי אני מחזיק אחת כזו), אבל מרווחת מאוד (לדעתי יותר מהאיוניק שלי), וחסכונית.

אם הג'אז הרגישה לך חלשה תלכי על הפאביה או לחלופין על הנוט.

המאזדה 2 צפופה לדעתי.

פורסם

הג'ז לדעתי מתאים יותר מהפאביה מבחינת המרחב הפנימי. אני חושב שתקבלי משתי המכוניות בטיחות, אמינות וצריכת דלק טובה בקטגוריה. אני חושב שההונדה מתאימה יותר בגלל התוכניות ארוכות הטווח שלך.

פורסם

בעניין החלפים אני יכול להעיד שהתפוצה של הג'אז די רבה, וניתן למצוא אותה גם בחברות הליסינג.

בכל מקרה, אאל"ט מחירי חלפים מפורסמים באתר של הונדה, כך שניתן לדעת מחיר החלפים בחברה לכל הפחות.

בעניין הביצועים - לא נהגתי, אך מבחנים גורסים שאכן חסר מעט כח, אך החסכון בדלק בהחלטמפתיע לטובה.

פורסם (נערך)
בעניין החלפים אני יכול להעיד שהתפוצה של הג'אז די רבה, וניתן למצוא אותה גם בחברות הליסינג.

בכל מקרה, אאל"ט מחירי חלפים מפורסמים באתר של הונדה, כך שניתן לדעת מחיר החלפים בחברה לכל הפחות.

בעניין הביצועים - לא נהגתי, אך מבחנים גורסים שאכן חסר מעט כח, אך החסכון בדלק בהחלטמפתיע לטובה.

מעניין ששאלתי 2 מוסכניקים והם ישר "ציקצקו בלשונם" כשרק העליתי אחזקת הונדה גאז. אגב גם מזדה הם אמרו לי שחלקי חילוף יקרים יחסית.

אולי הונדה מכונית נתפסת כיקרה להחזקה כי הכי מאובזרת ומורכבת?

פאביה לא בדקתי כי נראתה לי לא נוחה. מזדה אכן צפופה יחסית וזה מבאס אבל היא מאד נוחה ושקטה לנהיגה

כלכלית כנראה היא לא הבחירה הכי טובה מבחינת ירידת ערך וצריכת דלק. יחסית לגאז יאריס וסוויפט

ולמעלת השרשור אני יכולה להגיד שלא נראה לי שתפלי עם הונדה באמת שהיא אכן גם אצלי נתפסת אחרי הבדיקות שלי כרכב שנשמע טוב מאד מהרבה בחינות. הגיוני שקשה למצוא דגם שאיננו חדש . נאמר לי שהם קפצו במכירות בשנתיים האחרונות כי הורידו את המחיר שהיה גבוה יחסית.

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם
ג'אז בחירה טובה.

אפשרות נוספת בקטגוריה היא טויוטה יאריס ורסו, ואם כיוון הצרפתיות רלוונטי - קקטוס גם מהווה אלטרנטיבה ראויה.

טויוטה יאריס-

דגם שאיננו מהשנה הוא 1300 סמק. מהבירורים שלי הוא רכב אמין מאד. צריכת דלק משולבת גם די נמוכה . סביבות 15.5.. יש לי את הרכב זמנית אז בדקתי .

בגאז קטן מאד . לקחת בחשבון. יחד עם זאת בפירוש יש מקום מאחורה

לי לא היה נח משהו במושב. אם כי באמת היא גם אצלי הייתה בין המכוניות המובילות. יש לה שם של אמינות.

פורסם

נוט זה דגם של ניסן. הייתי ממליץ על הדגם החדש - החל משנת 2015, עם מנוע 1.2 מוגדש וגיר רציף.

בעניין עלות חלקים בהונדה - בדקת באתר עלות חלפים? לא יודע מי המוסכים שלך, אבל ככל הידוע לי המחירים סבירים לחלוטין.

ובינינו, ההפרשים בעלות הטיפול, גם אם יגיעו להפרש של 300-400 שח, מתגמדים לעומת העלות הכוללת שבאחזקת רכב.

• תוכן חדש...