Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה ה8 ליטר מים זה בגלל שב 4 ליטר הראשונים הם ישתמשו בכדי לעשות פלאש למערכת הקירור - לחלוטין מיותר ואפשר לעשות את זה עם מים מזוקקים או מי רדיאטור מסוג פשוט יותר.

לגבי השרשרת - הגישה שלי כאן היא רק מוסך מורשה או מרכזי - לא לוקח אף סיכון על מכלולים שנוגעים ישירות במנוע או בגיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עוד לא, ציינתי זאת בתחילת ההודעה הראשון וגם המשתמש korola ששם לב לכך ציין זאת ולכן לא חשתי צורך לציין זאת שוב :-)

טוב, חבל שלא ציינת את זה בבירור בהתחלה.

כשתגיע ל 240.000, אם הרכב עדיין יהיה ברשותך תפתח שירשור חדש. הרי זה יקרה בעוד לא מעט שנים, המחירים יעלו כנראה ולכן כל הדיון הזה לא רלוונטי.

פורסם

מתעלק על השירשור

כבעל יאריס TS שחוגגת בקרוב מאוד (עוד 800 ק"מ) יומולדת 240K, האם גם ברכב שלי צריך לבצע החלפה יזומה של שרשרת התזמון?

תודה

פורסם

כנראה שזהו סופו של עידן המכוניות שלא מתות. פעם מכוניות לתפרנים היו יכלות לנסוע שנים בהזנחה וללא טיפול הולם, היום כנראה שלא ניתן ''להנות'' מזה.

כבעלים של ספארק גם אני מופתע ואכן אם עדיין אהיה הבעלים של הרכב בק''מ הנ''ל לא יודע אם אעשה את הטיפול במורשה הריי המחיר של ה- 258 ש''ח ש''ע מוגזם בטירוף.

בדיוק כמו חוסר ההיגיון של להחזיק רכב פאר ישן, שהריי זול לקנייה אבל מאוד יקר לאחזקה, לדעתי בעתיד יהיה בלתי אפשרי להחזיק מכוניות זולות ישנות כי אחזקתן תהיה כבדה על בעליהן.

מזל שיש לנו תחבורה ציבורית...

פורסם

איש אחד הולך לראיון עבודה, אומר למראיינת -

"אני רוצה משכורת 30 אלף בחודש."

אומרת לו "אין בעיה".

"אני רוצה רכב מנהלים צמוד ונהג"

"אין בעיה".

"אני רוצה 3 חודשי חופשה בתשלום בשנה."

"אין בעיה."

מסתכל האיש על המראיינת ואומר לה - "את מסתלבטת עליי?".

היא אומרת לו "אתה התחלת"...

בקיצור, ניסית להסתלבט על שברולט שהאוטו הגיע ל-240, החזירו לך.

פורסם

מת לדעת על מה מבוססת הדעה שאומרת '' לא יגיע ל-240'' האם יש מחקר מעמיק? האם דוגמאות חיות? או סתם פורקן אישי לא קשור על אדם זר ורכושו.

אם המאטיסים הישנות חצו בקלות את ה- 200K אין שום סיבה בעולם שהדגם החדש שלהן לא יעשה זאת בקלות.

פורסם

שאלוהים יהיה איתו, זה שנסע 300K עם אלטו (ועוד ידנית אולי).

אדם חזק בנפשו.

פורסם

ידנית, משמשת כרכב קריעה של מפעל גלידות. תחזוקת שבר במוסכי מדרכה, הנהגים (כולם בני משפחה אחת) שמנים מאוד (סביב ה140 ק''ג...) אז מושב הנהג שחוק לחלוטין, אבל אין לי מושג איך - הרכב הזה עוד נוסע לכל חור בארץ.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לגבי קיבולת נוזל קירור, ביצעתי החלפה כמה פעמים,בכולם גלון אחד של Prestone Dex-Cool עם הפקק הכתום הספיק בהחלט, נשאר משהו כמו 100 מ"ל להשלמות אחרי שכל האוויר התנקז מהמערכת.

חשוב לציין, מנוע 1.2.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

• תוכן חדש...