Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין DT,RMX,GPR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שהחלקים של הGPR מאוד יקרים אבל אני מעוניין לדעת כמה ועם עוד מיצרים אותם(חלקים\אופנועים)...

אני לא מחפש אופנוע כל כך הרבה לשטח ושמעתי שהRMX הוא רק שטח והDT הוא חצי חצי אבל הוא נמוך

כך שאני לא יודע מה להחליט לפעמיים מתחשק לרכב לשטח אבל הרוב אני ירכב בכביש כך שעם אני יקנה את הGPR זה יהיה רק כביש...

בקיצור תעזרו לי

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
שמעתי שהחלקים של הGPR מאוד יקרים אבל אני מעוניין לדעת כמה ועם עוד מיצרים אותם(חלקים\אופנועים)...

אני לא מחפש אופנוע כל כך הרבה לשטח ושמעתי שהRMX הוא רק שטח והDT הוא חצי חצי אבל הוא נמוך

כך שאני לא יודע מה להחליט לפעמיים מתחשק לרכב לשטח אבל הרוב אני ירכב בכביש כך שעם אני יקנה את הGPR זה יהיה רק כביש...

בקיצור תעזרו לי

במה אתה צריך עזרה ?

כרטיס מועדון יש ?

פורסם

אני בעליו המאושרים של אר אם איקס 2002...

אני מרוצה מהאופנוע מאוד! מאז שקניתי אותו (כן הוא יד שניה) לא הייתי לי בעיה אחת!! (טפו טפו טפו חמסה חמסה...) נוסע יחסית מהר ל 50 סמ'ק מישורים הוא נוסע בחצי גז 80-85 ואפשר להגיע במישור ארוך ל-90-95.

חוץ מזה מי שאמר לך שהוא לא נוח בכביש טעה ובגדול דבר ריאשון הג'י פי אר הכי ל נוך בנסיעה בגלל התנוחה של הישיבה, הדיי טיי ממש נמוכה והיא שוברת את הגב, והאר אם איקס הכי נוח בכביש והכי חזק בשטח... בכביש הדיי טיי הכי חזקה....(אבל בהתחשבות של נוחות...)

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

תראה כמה שאני אוהב חמישים סמ"ק (זה מה שאני יכול)

פירוט היה עוזר, מה אני מתכוון

לא משהו היסטרי משהו בסיסי

דרישות, תקציב וגובה

אגב אני יחסוך לך את ההערה של ה"מבוגרים": תעשה חיפוש.

יום טוב

פורסם
אני בעליו המאושרים של אר אם איקס 2002...

אני מרוצה מהאופנוע מאוד! מאז שקניתי אותו (כן הוא יד שניה) לא הייתי לי בעיה אחת!! (טפו טפו טפו חמסה חמסה...) נוסע יחסית מהר ל 50 סמ'ק מישורים הוא נוסע בחצי גז 80-85 ואפשר להגיע במישור ארוך ל-90-95.

חוץ מזה מי שאמר לך שהוא לא נוח בכביש טעה ובגדול דבר ריאשון הג'י פי אר הכי ל נוך בנסיעה בגלל התנוחה של הישיבה, הדיי טיי ממש נמוכה והיא שוברת את הגב, והאר אם איקס הכי נוח בכביש והכי חזק בשטח... בכביש הדיי טיי הכי חזקה....(אבל בהתחשבות של נוחות...)

אני לא מבין הרבה ב50CC אבל לפי התשובות שניתנות פה כל שבוע, נראה לי שהכי שווה DT

האופנוע היחיד שלמרות שאופנוע זה זכר, אתה יכול לרכב עליה למרות שהיא נמוכה וחזקה.

רק תזהר שלא תשבור לך את הגב בפתיחות.

פורסם

את האמת פירוט על כל אחד מהאופנועים אין לי כוח לכתוב (זה הרבה ואפשר למצוא פרוט באתרי אינטרנט למינהם).... בקשר למי האופנוע הכי טוב, אי אפשר לענות כי כל אחד חושב אחרת, ואם אני אגיד לך שלמשל דיטי הכי טוב זה לא אומר שגם אתה תתרשם ממנו כמוני.

תנסה לעשות על כל אחד מהכלים נסיעת מבחן ותשווה בינך לבין עצמך. הדבר שהכי חשוב לי להגיד לך זה שצריך לחשוב מעבר לכלי (יופי, נוחות,"סטייל"....) צריך גם לחשוב על האחזקה....

האופנועים של 50 סמ"ק דורשים יותר טיפול מיומן מאשר קטנועים, וכמובן גם יש להם יותר טיפולים כאשר הם בידים לא מיומנות....

פורסם
אני לא מבין הרבה ב50CC אבל לפי התשובות שניתנות פה כל שבוע, נראה לי שהכי שווה DT

האופנוע היחיד שלמרות שאופנוע זה זכר, אתה יכול לרכב עליה למרות שהיא נמוכה וחזקה.

רק תזהר שלא תשבור לך את הגב בפתיחות.

צודק - זו גם דעתי, למרות שלא התכופפתי אף פעם מתחת ל-DT כדי לבדוק אם זה "היא" או "הוא"...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...