Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שמאי מעריך נזק מתאונה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי תמונה עם לוחית הרישוי , לא רציתי לפרסם את המספר, אני אמחק אותו ואעלה תמונה

OK

שאלתי את זה בשבילך, לא בשבילך לפרסם, כדי שיהיה לך תיעוד לתיק במידה ותגיעו למשפט, שלא יגידו שצילמת נזק מרכב אחר שלא ניתן לזהות.

תראה אני במקומך הייתי מקשה והולך למצות את הדין במקרה הזה.

א: אולי אשתך לא תצא אשמה בכלל, או אשמה חלקית.

ב: הערכת שמאי נגדית כי יש פה אי צדק ככל הנראה, מישהו פה עושה סיבוב.

אופנוען

פורסם
OK

שאלתי את זה בשבילך, לא בשבילך לפרסם, כדי שיהיה לך תיעוד לתיק במידה ותגיעו למשפט, שלא יגידו שצילמת נזק מרכב אחר שלא ניתן לזהות.

תראה אני במקומך הייתי מקשה והולך למצות את הדין במקרה הזה.

א: אולי אשתך לא תצא אשמה בכלל, או אשמה חלקית.

ב: הערכת שמאי נגדית כי יש פה אי צדק ככל הנראה, מישהו פה עושה סיבוב.

אתה מציע שאדבר עם חברת הביטוח שלי ואשלח להם את התמונות?

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם (נערך)

נעשה קצת סדר

חברת הביטוח שלך קיבלה תביעה

היא מבקשת את אישורך לתשלום

אתה מעביר לה את כל המידע שבידיך

האם בידיך הוכחה שאשתך נסעה בירוק?

אם נסעה בירוק תודיע לחברת הביטוח שהאשמה המוחלטת לדעתך חלה על הצד השני.

מכאן תן לחברת הביטוח להתמודד עם התביעה, ותודיע לה כי לפני שהיא תחליט לשלם ( אם כך תחליט )שתודיע לך בשנית .

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה מציע שאדבר עם חברת הביטוח שלי ואשלח להם את התמונות?

כן בוודאי.

גם אם זה נשמע לא פופולארי, חובתך כמבוטח לנסות לצמצם את הנזק לחברת הביטוח. זה מנקודת מבט ראשונה.

מנקודת מבט שניה שמובילה לאותו הכיוון לדעתי, אם אתה מרגיש שאי צדק קורה נגדכם, תפעל לנסות לתקנו.

תשתף איתם פעולה, כמו שאומרים "את הלא כבר יש לך", אז תשתף את חברת הביטוח ושהם יעשו את עבודתם.

אופנוען

פורסם
כן בוודאי.

גם אם זה נשמע לא פופולארי, חובתך כמבוטח לנסות לצמצם את הנזק לחברת הביטוח. זה מנקודת מבט ראשונה.

מנקודת מבט שניה שמובילה לאותו הכיוון לדעתי, אם אתה מרגיש שאי צדק קורה נגדכם, תפעל לנסות לתקנו.

תשתף איתם פעולה, כמו שאומרים "את הלא כבר יש לך", אז תשתף את חברת הביטוח ושהם יעשו את עבודתם.

אז שמעתי לעצתך והתקשרתי לחברת הביטוח דיברתי עם הנציגה והסברתי לה את המצב.

מה התגובה, שעדיף לי לשלם את ההשתתפות העצמית כי אם אני אגרור את הטיפול והם ישאו בעוד הוצאות אז זה יפול עלי. וגם הפנתה אותי למכתב ששלחו לי ששם מצויין בדיוק מה שאמרה.

מרגיש לי כמו איזו קומבינה שחברות הביטוח השמאי והמוסך מרוויחים. ואל תפריע להם

פורסם

יעלה כבודו את המכתב שקיבלת מחברת הביטוח הסתר פרטים אישיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יעלה כבודו את המכתב שקיבלת מחברת הביטוח הסתר פרטים אישיים.

התקשרתי שוב ודיברתי עם פקידה אחרת כי כבר נכנסתי ללחץ שפתחתי כאן איזו תיבת פנדורה. במכתב כתוב שאני חייב לאשר/להתנגד לתשלום ולשלוח להם את הטופס חזרה תוך 30 יום כדי לטפל בתביעה. אם לא אשלח הוצאות נוספות שיהיו להם יחולו עליי. אישרתי שלחתי תודה רבה לא מחפש בעיות

פורסם

טוב את שלך עשית, סיפור לא 100 אחוז ברור אבל אפשר לומר לזכותך שניסית.

אם חברת הביטוח בחרה לשלם כמעט 30 אלף על פנס וטמבון אז שיבושם להם.

לדעתי המסלקת שם חדשה וחובבנית אבל זה כבר לא משנה.

אופנוען

• תוכן חדש...