Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה זאת בשביל חבר שלי..אז הבעיה ש הוא העביר מ d (drive) ל (parking(P בזמן נסיעה (בזמן עצירה לפני עצירה מלאה), נשמע רעש של חיכוך, האם נגרם לרכב נזק?, ומה זה הרעש

(שוב ההודעה הזאת בשביל חבר) בלנו 97, מנוע 1600 אוטומטאשמח אם תעזרו לו

Suzuki Jimny

פורסם

נראה לי שהוא ריסק את הפין נעילה בגיר .

קשה לי לראות מצב שלא .

או שהפין לא הצליח לנעול אז הוא התחכך כמו משוגע .

ים long time no

פורסם

קודם כל, לא חכם בכלל חבר שלך.

לא לימדו אותי שמעבירים לפארקינג במצב של עצירה מוחלטת!?

הכי הגיוני שרעש החיכוך נוצר כתוצאה משבירת הפין בגיר.

כמו שאמרו פה לפני, ישים את האוטו בשיפוע ויכניס לפארקינג (ללא בלם יד), אם האוטו מתדרדר סימן שנשבר לו הפין, ויש לבצע שיפוץ לגיר.

במידה והאוטו אינו זז, לחבר שלך יש יותר מזל משכל. :|

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
קודם כל, לא חכם בכלל חבר שלך.

לא לימדו אותי שמעבירים לפארקינג במצב של עצירה מוחלטת!?

הכי הגיוני שרעש החיכוך נוצר כתוצאה משבירת הפין בגיר.

כמו שאמרו פה לפני, ישים את האוטו בשיפוע ויכניס לפארקינג (ללא בלם יד), אם האוטו מתדרדר סימן שנשבר לו הפין, ויש לבצע שיפוץ לגיר.

במידה והאוטו אינו זז, לחבר שלך יש יותר מזל משכל. :|

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין הפין של הבחור לבין הרעש שהוא שמע :lol: .

אני הייתי ממליץ לבחור מהר לכת למכון שיפוץ גירים , הסיכוי שהא לא ריסק את הפין נעילת גיר הוא קטן .

שיבצע את הבדיקה , אם הכל בסדר אז יש לו מזל גדול , אם האוטו זז כשהגיר בp הוא אכל אלמנט לא קטן .

צורך בשיפוץ .

ים long time no

פורסם

לא צריך להילחץ...בגירים האוטומטיים במכוניות החדשות,המהנדסים חשבו על כל סוגי החוליגנים האפשריים.לדוגמא-מעל מהירות מסויימת ניתן להוריד את ידית ההילוכים ל 1 או 2,אבל האוטו ייסע בדרייב רגיל,ורק שהמהירות תרד ישתלבו ההילוכים הנמוכים.הפין שנועל את המכלול הפנימי בגיר הוא "גמיש" יחסית,והסיכוי לשבור אותו אפסי,כך שרוב הסיכויים שלא קרה כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...