Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני רואה פה מלא אנשים שמוצאים חלקי חילוף לרכב דרך אתרי אינטרנט

פעם מישהו ביקש ממני מ"ס שילדה ואיתר לי את החלק המסוים שאני צריך

הבנתי שהוא משתמש באתר catcar

וראיתי שפירסמו פה עוד אתר

https://www.trodo.eu/

שהכנסתי את המספר שילדה הוא לא איתר לי כלום

נניח אני רוצה להזמין גומיה לאטם מכסה שסתומים

מ"ס השלדה שלי

JTB53ZEB210014695 איך אני עושה את זה ? איזה אתרים יש? איך אני מאתר את המקט?

אשמח מאוד לפירוט , לינקים וכו' תודה :)

פורסם

klasa - איני יודע, לא בדקתי. כן ידוע לי ש-partsouq יושבים באיחוד האמירויות, כך שאני בספק לגביהם. :wink:

Mrmi - אתר partsouq לדעתי מציע חיפוש ע"פ VIN גם עבור סוזוקי. לגבי פולקסווגן, רק לפני כמה יום יומיים עלה שרשור על בעייתיות בחיפוש לפי VIN, אבל יש אתרים אחרים עבור קטלוגים של הקונצרן. חפש בגוגל VAG ETKA.

חברים, אני לא מחביא את האתרים האלו אצלי על המחשב. חיפוש גוגל פשוט עם מילות מפתח בדר"כ מוביל למקום הנכון.

בנוסף, כל יבואן רכב בארץ אמור לפרסם באתרו מחירון חלפים (חלק נוח לשימוש, אצל השאר ממש לא, ועדין), תמיד שווה לנסות לעשות חיפוש שם לא רק כדי לבדוק מחיר ותועלת בהזמנה מחו"ל, אלא גם כדי לקבל גושפנקה נוספת להבנה אם החלק שאתם מחפשים באמת רלוונטי לדגם שנמכר בארץ.

• תוכן חדש...