Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי החוטים שמחוברים לזה ויוצאים מתוך הרכב אני משער לעצמי שאכן זה נועד רק לשעות חניה - ואז זה באמת מהווה יתרון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה נשלף ונדבק עם מגנט. החוטים נועדו למנוע גניבה של המגן וברור שהוא לא נוסע ככה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
פליז תגיד שאתה שם את זה רק כשאתה חונה או משהו כזה.
כמה עולה ומאיםה קונים

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא פטנט נחמד אם יש לך כח להוציא את זה מהבגאז' כל פעם, לחבר את החוט ולהצמיד את זה לרכב משני הצדדים x4 פעמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה שלא תשכור פנסיונר זקן בתור מאבטח?

לשכן שלי יש סופרב שקנה לפני 3 שנים חשב שהוא יצירתי אז הוא חשב שלא נשים לב שהוא עיבה את קווי החנייה שלו מ-10 סנטימטר ל30 סנטימטר על חשבון החניות שלנו. וכל פעם אותו הויכוח שאנחנו חונים על הקו.

פורסם
מעניין אותי אם המנהג הזה של לפתוח דלתות על האוטו שלידך זה מנהג ישראלי בלבד או נפוץ בעוד מקומות בעולם.
נפוץ גם נפוץ ברוב חלקי הגלובוס

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
[emoji54]

כבר מעדיפה סימנים של פתיחת דלת שרוב הנזק שלהם ירד בפוליש מלכער ככה את האוטו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

האוטו בחנייה בחניון, מה אכפת לי איך הוא נראה כשהוא חונה? כמובן ששמים את זה רק בחנייה.

פורסם
דווקא פטנט נחמד אם יש לך כח להוציא את זה מהבגאז' כל פעם, לחבר את החוט ולהצמיד את זה לרכב משני הצדדים x4 פעמים.

במקרה שלי, בבית ובעבודה יש לי חניון בטוח עם חנייה עם קירות משני הצדדים. הפתרון הזה נועד לפעם ב- שחונים בחניון ציבורי שאין לך שליטה.

• תוכן חדש...