Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז מחיפוש בגוגל הבנתי שהשיטות שאני הולך לפיהן הם פחות או יותר אלו שאחרים משתמשים בהם- חנייה בין 2 עצים, להחנות קצת רחוק, להחנות בחניות שהן לצד הכביש כך שהרכב עומד מקביל לכביש וכו'.

שיטה נוספת שלי היא להצמיד את הרכב מאוד לעמוד שכאלו נמצאים בחניונים- כך שהרכב בצד השני מרוחק מרכבי מאוד.

אני פשוט חושב על הזמן חיים שאני "מאבד" בהליכה אקסטרה בגלל שהחניתי רחוק (כשאין עמודים ולידם חניה או חניות מקבילות) וקצת כואב לי. למה שאישה שלא אכפת לה מהאוטו ודופקת דלתות רכבה על רכבים אחרים תגיע מהר יותר לחנות\בנק ואני לא?

לפעמים אני כן מחנה קצת קרוב בתקווה שאספיק להגיע כשבעל הרכב שלידי יבוא לפתוח את הדלת ואז אצמד כמגן לרכבי ואעזור לו עם הדלת (או לה).

כשאני נשאר ברכב עצמו ולא יוצא ממנו אני כן יכול להחנות קרוב וכשמישהו מגיע לרכב לידי אני יוצא ושומר על האוטו שלי בעת שהוא פותח את הדלת.

כבר קרה שהחזקתי דלתות לערביות שהסתכלו עלי לא טוב ולזוגות ולמשפחות.. באיזשהו שלב הרגשתי שאני עובר את הגבול.

אגב, פעם באוניברסיטה ראיתי רכב שמותקנים בו ספוגים בדלתות כדי שלא ידפוק רכבים אחרים- כמה גאוני! אך אנשים לא משתמשים בזה.

האם הפתרון היחיד הוא להחנות רחוק ממחוז חפצי ובחניות מקבילות לכביש?

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חניה יותר רחוקה= יותר כושר=יותר בריאות גם גופנית וגם נפשית :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

זה מאוד תלוי. יש ״כלבים״ שלא מספיק שפותחים את הדלת על הרכב שלך, גם פותחים מכל הלב ויוצרים שקע קטן בפח. לזה אני לא חושב שיש פיתרון. למקרים של שריטות בלבד יש ציפויים כפי שנאמר. אני יכול להעיד שיש לי כאלה על הפגושים. והם שרדו אפילו פדאל של אופניים שאומנם עשה לי חור קטן בציפוי (אבל לזה הוא נועד). אבל לפגוש לא קרה כלום...הציפוי יכול להתלבש בכל מקום על הרכב (פלסטיקים ופח..)

פורסם
חניה יותר רחוקה= יותר כושר=יותר בריאות גם גופנית וגם נפשית :-)
צודק בכל מילה... צריך גם ל"חנך" את האישה ואז הסיכוי לשמור על הרכב עולה. אישתי לפעמים אפילו מפתיעה אותי ביצירתיות של חניה בטוחה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

הדגם השני ממש מוסיף לעיצוב הרכב ונראה כפתרון נגד מכות\שריטות\אנשים שלא אכפת להם.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

גם אני מחנה רחוק. שבוע שעבר הייתי ביס פלאנט של ראשון בצהריים והדהים אותי מה אנשים עושים בשביל לחנות מול השער. פשוט טירוף...

כשהגעתי אוטומטית הלכתי לגוש חנייה רחוק וריק, בלי לבדוק אפילו מה קורה יותר קרוב.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מעניין אותי אם המנהג הזה של לפתוח דלתות על האוטו שלידך זה מנהג ישראלי בלבד או נפוץ בעוד מקומות בעולם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשאני נשאר ברכב עצמו ולא יוצא ממנו אני כן יכול להחנות קרוב וכשמישהו מגיע לרכב לידי אני יוצא ושומר על האוטו שלי בעת שהוא פותח את הדלת.

לא הבנתי. אתה נשאר ברכב? אז למה לא נשארת בבית וזהו....

ובמבט יותר רחב אני חושב שהבעיה העיקרית היא לא איך להמנע מכל פגיעה ברכב, אלא איך למנוע מכל פגיעה ברכב לפגוע כך בשלוות הנפש....

פורסם

זה לא מנהג , זה פשוט חוסר מודעות סביבתית .

בחור עם מרצדס 500 , בת 3 אולי פותח דלת על הקאוואליר שלי...

ואני שואל " גבר, אתה כועס עליי? "

מיד הבין ועונה " לא שמתי לב חבר" .

ועדיין, שימו לב - רכב שווה פי 100 ... פשוט חוסר מודעות סביבתית .

פורסם
מעניין אותי אם המנהג הזה של לפתוח דלתות על האוטו שלידך זה מנהג ישראלי בלבד או נפוץ בעוד מקומות בעולם.

כמובן שזה קיים בכל העולם.

אבל ברוב המקומות משתדלים קצת יותר לשמור על רכושו של האחר (וגם על שלך).

• תוכן חדש...