Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר מתסכל מלחנות בפינה הרחוקה של החניון, להצמד כמה שאפשר לצד ה"מוגן" כדי להשאיר מרווח מהחניה הפנויה ליידי ואז לחזור לאוטו ולמצוא ספורטאז' חונה עקום כשרבע מהאוטו שלו בתוך החניה שלי [emoji35]. True story.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזדהה מאוד עם מה שנאמר..סיפור חיי

בארץ לאנשים לא אכפת מרכוש של אחרים ויש זלזול מוחלט באחר, זה מתבטא גם בתחומים אחרים בחיים...

פורסם

אין לי פתרון יצירתי, אבל גם אני כמו פותח השרשור מעדיף לחנות בחלק הרחוק יותר ולא להדחף ולמצוא שנצמדים לרכב שלי ומשאירים סימנים.

מבחינתי כבר רגיל לכל ההערות הרגילות: סע במונית, תגיע באוטובוס... אבל זה כן מבאס שאתה קונה רכב חדש בלא מעט כסף ותוך כמה שניות דופקים אותו וגורמים לנזק, אולי לרוב האנשים זה לא אכפת אבל לי זה כן.

זה מנטליות ישראלית מגעילה, לצערי זה נהפך לנורמה חברתית שמתירה לפגוע ברכב של האחר ושזה בסדר לגמריי - הזוי ברמות.

יצא לי פעם לראות אישה עם רכב קטן דפוק מכל הכיוונים מנסה לחנות בחניה וחצי והיא נסעה רוורס עד שנכנסה בטומבון של הרכב שחנה = רכב מיני חדש עדיין בניילונים, כששאלתי אותה למה? יש לך מלא מקום לחנות, למה לדפוק? היא ענתה שזה כלום.. זה רק טומבון..

נורמה מגעילה, הרק טומבון עולה 1000 שח לצבוע. אין חשיבות לאף אחד לרכוש של האחר, הכל מותר.

פורסם
אז מחיפוש בגוגל הבנתי שהשיטות שאני הולך לפיהן הם פחות או יותר אלו שאחרים משתמשים בהם- חנייה בין 2 עצים, להחנות קצת רחוק, להחנות בחניות שהן לצד הכביש כך שהרכב עומד מקביל לכביש וכו'.

שיטה נוספת שלי היא להצמיד את הרכב מאוד לעמוד שכאלו נמצאים בחניונים- כך שהרכב בצד השני מרוחק מרכבי מאוד.

אני פשוט חושב על הזמן חיים שאני "מאבד" בהליכה אקסטרה בגלל שהחניתי רחוק (כשאין עמודים ולידם חניה או חניות מקבילות) וקצת כואב לי. למה שאישה שלא אכפת לה מהאוטו ודופקת דלתות רכבה על רכבים אחרים תגיע מהר יותר לחנות\בנק ואני לא?

לפעמים אני כן מחנה קצת קרוב בתקווה שאספיק להגיע כשבעל הרכב שלידי יבוא לפתוח את הדלת ואז אצמד כמגן לרכבי ואעזור לו עם הדלת (או לה).

כשאני נשאר ברכב עצמו ולא יוצא ממנו אני כן יכול להחנות קרוב וכשמישהו מגיע לרכב לידי אני יוצא ושומר על האוטו שלי בעת שהוא פותח את הדלת.

כבר קרה שהחזקתי דלתות לערביות שהסתכלו עלי לא טוב ולזוגות ולמשפחות.. באיזשהו שלב הרגשתי שאני עובר את הגבול.

אגב, פעם באוניברסיטה ראיתי רכב שמותקנים בו ספוגים בדלתות כדי שלא ידפוק רכבים אחרים- כמה גאוני! אך אנשים לא משתמשים בזה.

האם הפתרון היחיד הוא להחנות רחוק ממחוז חפצי ובחניות מקבילות לכביש?

תהיה ישראלי, תחנה על שתי חניות.

רק אז תצטרך להתמודד עם שריטות וחריטות מפגוש לפגוש.

כמה אני נהנה לראות רכבים חונים על 2 חניות עם חריטות לכל אורך הרכב. עושה לי את היום.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חונים רחוק או שנוסעים באוטובוס.

רוב האנשים שדופקים עושים את זה לא מרוע לב אלא מחוסר מודעות. אמנם המודעות לטיפוח הרכב בארץ במגמת עליה, אבל עדיין רוב הציבור מתניידים באיזה שיטבוקס גנרי שעובר שטיפה פעם בשנה וכל עוד זה נוסע ולא עושה בעיות לא מקדישים לזה קמצוץ תשומת לב מעבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שאף פעם אי אפשר להתחמק מזה לגמרי

אני פשוט לוקח מראש חניות לא צרות מידי ועם פחות חניות מסביב אם ממש לא בא לי (לדוגמא חנייה צמודה לקיר במקום חניה באמצע שצמודה למכוניות גם מאחור וגם מקדימה). כנראה שלא הרגשתי את זה כמוכם, אבל בהתחשב בעובדה שיש לי שפשופים כמעט רק בפגושים ולא בדלתות, אני כבר לא יודע ממה אני אמור להיזהר :roll:

פורסם

אין שום פתרון, גם חניה רחוקה לא מבטיחה שלא יפגעו לך ברכב.

אני שואף לחנות במקומות רחבים יחסית, מקומות שבהם ניתן לדפוק את הרכב רק מצד אחד וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לזה פתרון. בזמנו עשיתי פוליש ווקס לפוקוס שלי. חניתי את הרכב תמיד אבל תמיד, או צמוד למדרכה , ואז יש סיכון רק מצד אחד וגם שם בדקתי שאין סיכוי לפתיחת דלת עלי. בכל חניון חניתי רחוק מאוד. במצב שזיהיתי שיש סיכוי שאיכשהו רכב שיצליח להדחק איכשהו ויצמד אלי , הזזתי את הרכב. ונחשו מה? שוב דבר לא עזר ובסופו של יום (שנה וחצי) , הדלתות היו מכוסחות.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
[ATTACH=CONFIG]497202[/ATTACH]
[emoji54]

כבר מעדיפה סימנים של פתיחת דלת שרוב הנזק שלהם ירד בפוליש מלכער ככה את האוטו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...