Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיטרה עד 5500 שח

nepet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד״א - אם אפקטים - ממליץ בחום להתרחק ממולטי אפקטים - אלא ללמוד איך לנצל כל פדל לבד ומה הוא עושה ואיך להשתמש בו.

בגדול - פדאל ריוורב או דיליי טוב אחד + פדאל דיסטורשן זה השילוב הראשון ה״הכרחי״

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמו שרפי גינת אומר , תם הטקססססס.

מצאתי אתמול ביד2 גיבסון לס פאול סטודיו אמריקאית במחיר 2000 ש"ח . חדשה בכלי זמר עולה 4500 (שבוע שעבר המחיר היה 4950) .

יש לה נגיעה קטנה עם קילוף של צבע ועץ (מילמטר וחצי , בדקתי עלויות של תיקון , בסביבות 200 ש"ח) .

המוכר בכלל לא דרש כסף , רק אמר שאקח אותה לבת שלי שתגיד אם היא נוחה לה והיא מתחברת אליה.

חבל שלא הגעתי עם הוידאו פתוח בטלפון הנייד כדי לצלם את צווחת השמחה כשהיא ראתה את הגיטרה.

(את הנקודה הקטנה עם הקילוף היא לא ראתה עדיין למרות שניגנה עליה מעל שעתיים ) .

ביום חמישי המורה שלה יגיד אם היא מצדיקה קנייה או לא .

את הפנדר כרגע אני לא חושב למכור בגלל מה שכתבו בעמוד הקודם .

במידה ויהיה אישור מהמורה שלה שמבין הרבה יותר טוב ממני , אז התשלום יבוצע ביום ששי.

בכסף שנחסך יהיה אפשר לחפש בלי לחץ מגבר מנורות משומש ושני פדלים כמו שליביור המליץ .

אז שוב , המון תודה לכולם.

IMG_3657.JPG

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אין על הכוורת של איקאה:mm_yeah:

ככה זה כשהמשכנתא 3800 והמטפלת לילד עולה עוד כמה אלפים כל חודש ... חוסכים איפה שאפשר -)

אבל אני לא מתלונן. עושה את העבודה ונראית לא רע. לא באמת שאני הולך לישון וחושב על הקרטון הדחוס שיש בפנים .

דייב, לס פול סטודיו נמכרות ביד2 בסביבות 3800 .

אני מנחש שהגיטרה הזו עומדת ולא נמכרת מהסיבה שיש לה מיליטר של מכה בעץ .

אם הייתי פריק של גיטרות כנראה שלא הייתי מתקרב לגיטרה הזו ועובר לבאה בתור .

אבל כמו שאמרתי , הבת שלי אפילו לא שמה לב , בית מלאכה שמתמחה בתיקוני גיטרות העריך את התיקון בכ 200 שח.

הוא אומר שבגלל שהמסגרת שחורה התיקון יהיה זהה למקור .

אז כולם מרוצים , הכל בסדר .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אגב, גם אני נדדתי בעולמות שבין הפנדר לגיבסון,

מצאתי מקום טוב באמצע בgretsch.

הילדה הייתה עפה על העיצוב (אני מאמין)

ומבחינת תקציב יש דגמים שעונים על הציפיות.

+ זה שונה בנוף העירוני.

אני רוצה לחזור לאיקאה, יש להם אחלה שטיחים לסלון.

Gn'f'R

פורסם

אני מת על הגרץ׳ האדומה של ברי סחרוף. לצערי היא לא אהבה . היא תגדל ותבין שלא כיף להיות חלק מעדר

פורסם (נערך)

ואוו , סטודיו ב2200 ש״ח?

זה מחיר מטורף.

המורה הוא לא בטוח הכתובת (אלא אם הוא גם טכנאי גיטרות).

הנקודות האמיתיות לבדוק בגיטרה כזו הם תיקונים באיזור הצוואר (בעיקר בחלק של החיבור בין הNUT לTUNERים) - בעיקר בגלל המשקל ואיך שהן בנויות - הן רגישות לנפילות וסדקים / שברים באיזור הזה. במחיר הזה הייתי מוודא שהאיזור הזה נראה טוב. כל השאר סמנטיקה שסטאפ ולעשות פרטים מחדש פותר.

אם אתה צריך המלצה באיזור השרון לטכנאי גיטרות - יש לי אחד מעולה:

https://www.facebook.com/tsahig/

כל מילה שלו מבחינתי - אמת מוחלטת.

הוא בחור אש, מחירים הגונים וידי זהב.

(הוא עשה לי את הסטאפים והתיקון בגשר בזמנו והתקנת מערכת פיקאפים אקטיבית על SG בצורה נקייה כ״כ - שאתה תהיה משוכנע ב100% שזה ככה מהחברה)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...