Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר מכירת הרכב מחפש אחד אחר ודי אובד עצות, אני נעול על רכבי tsi כי הם בדיוק עונים לצורך שלי, הבעיה שכרגע בשוק אין יותר מדי אופציות. חיפשתי סקודה פאביה ויש כמה בצבעים לא לטעמי.

אני כבר חייב למצוא רכב, השאלה שלי היא כזאת האם כיום בשוק יש עוד רכבים עם מנועים כמו tsi בעלי נפח קטן עם טורבו, חשוב לי שיהיה חזק אך גם חסכוני. אני סטודנט כרגע שנה א ואני מחפש רכב לכל התואר שמלבד טיפולים שוטפים לא יצטרך עוד תשומת לב מיוחדת.

אשמח לשמוע על עוד כיוונים .

נ.ב איביזה ופולו לא באות בחשבון כי שתיהן יקרות יותר מהפאביה ולא מציעות שום דבר יותר אולי אפילו פחות. (אני מדבר רק על הגרסאות המאובזרות שזה סטייל fr וcomfortline)

פורסם

מלבד הואגיות , נכון לעכשיו בסגמנט הסופרמיני מוצעות רנו קליאו, פיג'ו 208 וסיטרואן C3 מגיעות עם מנוע 1.2 טורבו.

לC3 ול208 יש יתרון אמינות של גיר אוטומטי רגיל לעומת הרובוטי כפול מצמדים של הואגיות ושל הקליאו.

פורסם

תודה רבה , מישהו שנסע על פגו 208 ויכול לתת חוות דעת? אם נסע גם על tsi עוד יותר טוב.

אני חושב עם כמה שהdsg מושמץ ובצדק יש לו יתרון על תיבה אוטומטית כי הוא נותן ביצועים יותר טובים מכל תיבה, לא?

פורסם

שני המנועים זריזים אך dsg מהיר יותר מהתיבה הפלנטרית של ה208, כמו כן בסיטרואן שחולקת את אותו המנוע והגיר שיש בפיגו 1.2 טורבו עם תיבה 6 הילוכים הורגשו רעידות בתחילת נסיעה ויציאה לא תמיד חלקה.

את הסיטרון בתקציב הזה לא תמצא אלא רק את הגירסה הלא מאובזרת מליסינג 0 קמ, צד שני זה רכב חדש.

או 208 בגירסה מאובזרת אבל יד 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש בחול גם לקיה , יונדאי , סוזוקי , אופל ועוד, פשוט או שזול יותר להביא לכאן דגמים עם מנועים אטמוספריים או שזה נובע משמרנות של יבואנים.

• תוכן חדש...