Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שחשוב זה שעון עם מד דופק , מד צעדים/ מד מרחק , ונחמד שגם יהיה מידע על קלוריות אבל זה ממש לא קריטי. חשוב שיראו בו טוב את הפונקציות האלו. ולא עם טעינה מסורבלת .

התקציב עד 1000 שח.

רוצה את השעון עבור אבא שלי שחוזר לעסוק בספורט.

אשמח להמלצות

פורסם (נערך)

Polar M200 או Polar A360/A370.

שעונים די בסיסיים

ה-A360 ו-A370 נטענים בכבל מיקרו USB סטנדרטי.

ה-M200 מ-USB רגיל (מסופק כבל)

הדופק נמדד בשעון עצמו ללא רצועת דופק. אם רוצים אפשר להוסיף רצועת H7/H10 שמשפרת את דיוק מדידת הדופק, אבל מוסיפה כ-300 ש"ח.

מסתנכרנים מול אפליקציה מצויינת בטלפון.

לפעילות חוץ ה-A370 וה-M200 מודדים מרחק ומהירות לפי GPS. ה-A360 משתמש בארקסלרומטר הפנימי, כמובן הרבה פחות מדוייק.

הזמן מאמאזון וישאר עודף מ-1000 ש"ח. המחיר בארץ גבוה בעשרות אחוזים.

השירות של אגנטק מצויין.

אני משתמש ב-M400 שקורא דופק מרצועת חזה H7 (יכול גם H10, אבל הערכה המסופקת עם השעון היא H7), המחליף שלו - ה-M430 - קורא דופק עם חיישן אופטי (בדומה למדי הדופק שהזכרתי קודם), והטעינה שלו נעשית ממטען טלפון, אבל מצריכה כבל ייעודי (שכמובן מגיע בערכה). הבעיה שלי עם ה-M400 היא דהיית מה של המסך, אם כי אין לי כל קושי לקרוא את הפרטים המודגשים. בגילי הפרטים הקטנים מצריכים משקפיים (מה לעשות, השנים עושות את שלהן. שאל את אבא על הצורך במשקפי קריאה).

פתרון נוסף שאני מציע הוא רצועת H7/H10 שמסתנכרנת עם הטלפון ומייתרת את השעון על פרק כף היד. הטלפון יכול לשמש גם כמד צעדים (באמצעות האקסלרומטר המובנה בו), ודומני שהאפליקציחות מאפשרות את כל הפונקציות שאתה מחפש ואף יותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק את גארמין vivoactive hr שעון חביב עתיר פונקציות.

ניתן להזמין אותו באיביי עבור סביבות 200$, אבל גם מהיבואן בארץ, כעבור מיקוח קטן, תקבל אותו עבור הרבה פחות מ1000 שקל

יום טוב גם לך

פורסם

אחד הבנים שלי השתמש מספר שנים ב Suunto M5 שנרכש בהלסינקי תמורת 80 אירו. לפני מפסר חודשים החליף לפולאר M200 ובאותה הזדמנות קנה כזה גם לאחיו, ושניהם מרוצים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תבדוק את גארמין vivoactive hr שעון חביב עתיר פונקציות.

ניתן להזמין אותו באיביי עבור סביבות 200$, אבל גם מהיבואן בארץ, כעבור מיקוח קטן, תקבל אותו עבור הרבה פחות מ1000 שקל

זה בהחלט שעון נחמד, ואפשר למצוא אותו בקלות פה בארץ בפחות מ1000 ש"ח וכך גם את הפולאר m200 .

ואם כבר גרמין, אז יש את הvivoactive 3 החדש שנראה מבטיח למדי וגם תומך בעברית, אבל מצריך מתיחה של התקציב.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

אף אחד לא שאל מה מטרת השעון (ז"א האם יש דופק מדוייק שאסור לו לעבור, האם זה לריצות ארוכות או שזה לשימוש כללי עדין של הליכות בערב וחדר כושר בקטנה)

יכול להיות ששעון עם מד דופק בשעון מספק לגמרי את הצרכים ואין צורך בחגורת דופק שמסרבלת את העניינים ואז לפיטביט יש דברים שיתאימו בתקציב הזה

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הוא צריך שעון דופק ? או מדידת דופק ?

איזה סמארטפון יש לו ? והאם הוא איתו בדרך כלל ?

למשל לאייפון יש מד צעדים מובנה שעם האפליקציה הנכונה ניתן לראות בנוחות את מספר הצעדים שהלכת בכל יום

https://itunes.apple.com/us/app/pedometer/id712286167?mt=8

דופק אפשר למדוד עם רצועת ה H7 ולשמוע באוזניות מה הדופק לכל ק״מ או לכל 5 דקות... או עם חורגים מרף מסויים באמצעות אפליקצית iSmoothRun לדוגמא. ואם הוא רוצה גם מאמן אישי... אז האפליקציות של lolo fit מעולות אני משתמש באפליקציה שלהם לאפלטיקל ולהתאמן איתה זה פשוט עולם אחר http://lolofit.com/apps

פתרון זול יותר יש בחנות החדשה בראשון לציון, ראיתי שם שעון דופק בסיסי בכ 70 ש״ח (לא קניתי אז איני יודע מה איכותו).

פורסם

אני ממליץ על ה Garmin Fenix 3 HR עם זכוכית ספיר, כל מה שאתה חושב יש לשעון כולל פונקציה של התאוששות, כ 1260 שח עד היד ,במחיר הזה אין טוב ממנו.

בארץ תשלם פרמיה של עוד אלפיה.

https://goo.gl/N0IWaO

פורסם

דרור ומרטין מקפליי - על השאלות האלה עניתי הפוסטים קדומים. ובכל זאת אנסה לסכם בקצרה:

1. מדי צעדים מפיקים מספרים די אקראיים.

2. מדי דופק אופטיים אינם מדוייקים. למיטב זכרוני לפי איזו כתבה שהיתה ב-Ynet הטובים ביותר הם של פולאר. מכל מקום, רמות הדיוק אינן טובות. באיזה מחקר אמריקאי שמצאתי הטוב מבין המכשירים שנבדקו היה שעון Apple עם מקדם התאמה של 0.9 יחסית לסטנדרד (שהיה מכשיר אק"ג רפואי).

3. אם חשובה מניית דופק מדוייקת אין ברירה אלא להשתמש ברצועת דופק. כאן יש שתי אפשרויות - או "שעון דופ"ק עם רצועת חזה, או רצועה עצמאית עם קישור BT לטלפון, כגון הפולאר H10 (או קודמתו ה-H7). זה הפתרון הזול ביותר.

4. מנסיון של 11 שנים עם רצועת דופק - לא מרגישים אותה. עם טיפול נכון (שטיפה במים זורמים בסיום האימון) הרצועה עצמה מחזיקה די הרבה שנים, אבל אם מכבסים אותה לעתים קרובות היא "נגמרת" מהר מאד, לפעמים תוך חודשים אחדים. החלפת הסוללה ב-H7 פשוטה מאד, אני מחזיק בבית סטוק קטן של CR2025 כך שכאשר המשדר התחיחל לזייף זה היה ענין של דקה להחליף את הססוללה (בניגוד לסוללות של המשדרים הקודמים של פולאר שהיתה להם בעיית אטימה בהחלפה עצמית).

5. צמידי הדופק הזולים וגם שאינם זולים מאד לא מדוייקים.

6. אייל - ההצעה שלך היא overkill רציני. מכשיר כמו ה-M200, שאני מניח שיתאים למטרה המדוברת, יעלה פחות מחצי מהמכשיר שאתה מציע, וההפרש בין רכישה בארץ לרכישה באמאזון אינו מצדיק רכישה מחו"ל.

• תוכן חדש...