Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים, בסיומה של פניית פרסה, כשרכבי לגמרי בנתיב הנגדי ובשינוי כיוון, פגע בי בדלת הנהג רכב במהירות גבוהה (60-80).

התאונה ברחוב בעיר, בו המהירות מוגבלת ל-50, מעט אחרי חצות הלילה.

בוחני רכב לא הגיעו למרום, אני פוניתי באמבולנס עם ראש מדמם, וגרר של המשטרה פינה את רכבי.

מאחר ולא היה לי ביטוח מקיף (אלא רק צד ג׳), נאלצתי לשאת בנזק הגדול בעצמי. לפוגע גם לא היה מקיף וגם לא צד ג׳.

נתתי עדות במשטרה ועודני ממתין לפעולתם

היום מספר לי אביו של הנהג הפוגע שהיה במשטרה והם החליטו להגיש כתב אישום נגדי.

בתאונה הצעיר היה ברכו למסיבת סיום שמינית, כנראה קצת שתוי איני יכול להוכיח, קרוב לוודאי מוסח על ידי טלפון או משהו כי יכול היה לעבור מאחורי בנתיב שלו הפנוי לגמרי אך סטה שמאלה וסיים על המדרכה השמאלית (!) לדבריו ניסה לעקוף אותי, אך זה לא הגיוני כי נסעתי לאט מאוד (לקראת המדרכה של הנציב ממול).

הצעיר רוצה לתבוע את הביטוח שלי על סמך המלצת המשטרה, למרות צרומצו הברורה לתאונה.

כיצד לדעתכם עלי לנהוג?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

תיאור התאונה לא ברור לחלוטין. אם אתה ביצעת סיימת לבצע פרסה איך הוא הצליח לפגוע בצדך השמאלי?

בכל מקרה, כל ההשערות על שכרות, מהירות והסחת דעת הן חסרות בסיס. "נראה לך" שהוא היה שיכור, ושהוא היה יכול להתחמק ממך בצורה אחרת, ואולי חייזרים השתלטו לו על המוח.

אז מה שנשאר כעובדה זה שבצעת פרסה, כאשר החוק מטיל את האחריות עליך לא ליצור הפרעה לתנועה וסיכון, כך שלך אולי "ברורה" תרומתו אבל לפי לשון החוק לרשויות מאוד ברורה אשמתך.

קודם כל פנה לעו"ד לטיפול בנושא כתב האישום.

ועם חברת הביטוח תדבר לגבי התביעה הכספית.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בנוסף לתגובה המועילה שכתב לך בי-רו, אל תדבר עם הפוגע/אביו/אמו/אחותו או אף אחד ממכריו!!!

סיכוי גבוה שהם מתעדים את השיחות, בתקווה שתפלוט במהלכן משהו שעשוי לסייע להם בתביעה האזרחית נגדך/תביעה פלילית כנגד הנהג השני (כי מי בכלל הסמיך את אביו למסור לך שנגדך מוגש כתב אישום? אולי הם שמעו שהולכים לזמבר את הבן הפוחז ומנסים להתגונן?) הפנה אותם לסוכן הביטוח שלך, ולקצין שמטפל בתיק. על תענה על שום שאלה ואל תמסור להם גרסה שלך לאירוע.

גם אני לא מבין מה בדיוק קרה שם. ציור יכול לעזור, אבל כמו שכבר נאמר, בעת ביצוע פניית פרסה, הפונה הוא זה שאחראי לבדוק שביצועה אינו מהווה סכנה למשתמשי הדרך האחרים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

1. פרטי הארוע אינם ברורים. תרשים של המקום, צילום בגוגל סטריט ויו וצילומי הנזק למכוניות עשויים להבהיר את הארוע.

2. מה עניין אביו של הנהג הפוגע\נפגע\אשם תורם לעניין כתב אישום במשטרה? נראה לי שיש איזה בלבול בין כתב אישום פלילי (בבית הדין לתעבורה) לבין תביעה אזרחית על ידי אותה משפחה. ואולי, כפי שכתב נתקו, מנסים לערבב אותך כדי לסחוט איזו הודאה באשמה.

3. כפי שכתבה בי-רו, כל ההשערות שלך לגבי שכרות, הסחת דעת, מהירות מופרזת וכו' אין כל בסיס אלא אם יש בידך ממצאי חקירת משטרה שמוכיחים אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...