Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצוא רכב לאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ההורים שלי רבעלי Opel Corsa, שנת 2011, והם מעוניינים לקחת אותו לאיטליה לתקופה ארוכה.

האם מישהו יודע את הפרוצדורה איך לייצא רכב ?

מחירים ?

שלחתי מייל לחברת Ellalouf אבל לא קיבלתי עדין מענה..

אשמח לקבל עזרה או הכוונה כלשהי !

תודה רבה :)

לאה

פורסם

במידה וזה מספר שבועות שישכירו סופרמיני באירופה, במידה וזה מספר חודשים שימכרו את הקורסה וירכשו רכב שמה.

הפרוצדורה שנדרשת בהעברת הרכב לא שווה את העלות והטרחה.

בנוסף יקבלו רכב חדיש יותר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
Opel Corsa, שנת 2011, והם מעוניינים לקחת אותו לאיטליה לתקופה ארוכה.

כמה זה "תקופה ארוכה"? למה לקחת את הרכב איתם?

רכבים באירופה, בטח רכבים כמו אופל קורסה, הם זולים מאוד, ואם הם נוסעים לתקופה משמעותית (חודשים/שנים) יהיה הכי פשוט וזול למכור את הרכב בארץ (או להשאיר אותו עד שיחזרו - תלוי בתקופת הנסיעה) ולקנות שם רכב.

פורסם

אינני יודע באיזה מעמד הם ישהו באיטליה אך בארצות האיחוד יש איסור על ייבוא רכבים שאינם עומדים בתקני היורו (לא תקף לגבי תיירים הנכנסים לתקופה קצרה).

עם כל הכבוד לקורסה, כאב הראש כרוך בהוצאתה והובלתה לאיטליה כמו גם בעריכת ביטוח מתאים איננו שווה את המאמץ, גם מספר ישראלי איננו מומלץ בחו"ל...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תחסוך כסף על ההובלה תמכור את הרכב כאן ותקנה שם קורסה חדשה יותר(לשם השוואה כשהייתי בבלגיה ראיתי מודעה של WV ושל סיאט, במחיר של הFR שלי בארץ יכולתי עם תוספת פיצית להביא שם את הקופרה)

פורסם

קודם כל, תודה רבה רבה על התשובות !!

ההורים שלי חוזרים לשנה/שנתיים לגור באירופה, ומאחר והם לא מצליחים למכור את הרכב במחיר המחירון (40,000 ש"ח) כשיש לו ק"מ נמוך יחסית (55,000 ק"מ) והרכב במצב מאד שמור, הם רוצים לבדוק את האפשרות לקחת את הרכב איתם..

פורסם

שימכרו לראשון שבא עם כסף. זה עדיף מלהתעסק עם הובלה.

אני פעם חשבתי לצאת עם הרכב לטיול באירופה, אבל אחרי שקראתי על הסרבול עם ההובלה, הבנתי שעדיף לשכור/לקנות רכב במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

40 אלף לרכב בן 6 בלי שוק זה בדיחה. המחירון מנותק מהמציאות. גם סופרמיני סחירות יותר לא ימכרו במחיר הזה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...