Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצוא רכב לאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם ללאה תכנס לכאן שוב, אם כן אז גם לטובתה ואם לא, אז לטובת דורות העתיד שיחפשו את השרשור הזה בגוגל.

הנה הקורסות שאפשר לקנות בבלגיה (לא מדינה שאני מכיר כזולה במיוחד) במחיר של עד 7500 יורו, או 31000 שקל. אפשר לראות שלא רק שאפשר לקנות קורסה טובה בדיוק כמו זו שבגללה נפתח השרשור, אלא שאפשר לקנות גם כזו חדשה יותר בשנתיים.

בקיצור וכמו שכבר אמרו, אין שום סיבה להתעסק עם ייצוא של מכונית כזו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יותר מזה, הבחור מדבר על למעלה משנה, וזה מכניס גם בעיה של רישוי. כיצד יעביר את הרכב טסט כאשר הוא במרחק 2300 ק"מ מעבר לים?

חבר הפורום היחיד שזכור לי שהעביר רכב לאירופה היה בעל המיאטה שלקח אותה לטיול, ופעם גם נפגשתי באיזה 30 קטנועים נושאי לוחית ישראלית באוסטריה - מדובר בטיול של מועדון כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קורסה חדשה לחלוטין שהוגרלה על ידי מפעל הפיס ניתן לרכוש ב-70. לכן אף אחד לא ישלם 40 על אוטו בן 6 מדור קודם, יהיו נתוניו יפים ככל שיהיו.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
יותר מזה, הבחור מדבר על למעלה משנה, וזה מכניס גם בעיה של רישוי. כיצד יעביר את הרכב טסט כאשר הוא במרחק 2300 ק"מ מעבר לים?

חבר הפורום היחיד שזכור לי שהעביר רכב לאירופה היה בעל המיאטה שלקח אותה לטיול, ופעם גם נפגשתי באיזה 30 קטנועים נושאי לוחית ישראלית באוסטריה - מדובר בטיול של מועדון כלשהו.

בדיוק, עניין הרישוי הוא בעייתי.

בכל מקרה, לכל כיוון זה באזור ה-5700 ש"ח (אלא אם כן המחירים עודכנו מאז 2014) וזה כולל את עלויות השילוח, מיסים ועמיל מכס.

מיותר לשלוח את הקורסה. באמת מיותר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק - אין מה להשוות את מה שאתה עשית - הוצאת הרכב למספר שבועות לצורך ספציפי - למה שפות"ש או הוריו רוצים לעשות.

אני עדיין חייב להוריד בפניך את הכובע, זכור לי שלפני הטיול כתבתי פוסטים ששללו את הרעיון. כמובן שההשקעה שלך חריגה, אבל הבנו כמה נהנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...