Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 1.8 נגד ב.מ.וו סדרה 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני מתלבט בין שני רכבים: אאודי A3 אוטומט, ככל הנראה 1.6 או 1.8, אוטומט

ב.מ.וו סדרה 1, 2.0, טיפטרוניק

שניהם אותו שנתון (2009-2010).

מה עדיף לדעתכם? הפרמטרים העיקריים: צריכת דלק, אמינות, נוחות הנסיעה.

אני עושה לרב נסיעות בינעירוניות, 300-400 ק''מ בשבוע.

תודה

פורסם

לא ברורות לי הסיבות בגללן בחרת דווקא שני דגמים אלה.

צריכת הדלק שלהן ממוצעת לשנים המדוברות בסביבות 1/10.

אמינות - ככל שרכב בן 8-9 אמין, אמינותן סבירה ותלויה מאד בדרך בה החזיקו אותן לאורך השנים.

בכל מקרה קח בחשבון שהאחזקה לא ממש זולה, ובגיל הזה יכולות להיות כבר תקלות מהותיות ויקרות.

נוחות לדעתי זה עניין סובייקטיבי, ועליך לבצע נסיעת מבחן כדי לדעת אם רכב מסויים נוח לך או לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הי חברים,

אני מתלבט בין שני רכבים: אאודי A3 אוטומט, ככל הנראה 1.6 או 1.8, אוטומט

ב.מ.וו סדרה 1, 2.0, טיפטרוניק

שניהם אותו שנתון (2009-2010).

מה עדיף לדעתכם? הפרמטרים העיקריים: צריכת דלק, אמינות, נוחות הנסיעה.

אני עושה לרב נסיעות בינעירוניות, 300-400 ק''מ בשבוע.

תודה

מדובר בשני רכבים איכותיים ובעיקר בעלי סמל מרשים. לא בהכרח מצטיינים בפרמטרים שהעלית.

אם אלו פרמטרים במסגרת החלטה בין שתי האופציות הללו אז הייתי מתחיל הפוך. מחפש מה יש במלאי ומתלבט (ונעזר בפורום) ביחס למועמדות מסויימות.

בגדול חלופה עם סמל עממי יותר תענה לצרכיך לדרישות שהעלית בצורה יותר טובה = באותו מחיר תמצא רכב חדש יותר ועם נתונים עדיפים. ובסבירות גבוהה יכול להיות זול יותר להחזקה. הסמל והאיכות באים עם עלויות.... אין מה לעשות.

פורסם
מדובר בשני רכבים איכותיים ובעיקר בעלי סמל מרשים. לא בהכרח מצטיינים בפרמטרים שהעלית.

אם אלו פרמטרים במסגרת החלטה בין שתי האופציות הללו אז הייתי מתחיל הפוך. מחפש מה יש במלאי ומתלבט (ונעזר בפורום) ביחס למועמדות מסויימות.

בגדול חלופה עם סמל עממי יותר תענה לצרכיך לדרישות שהעלית בצורה יותר טובה = באותו מחיר תמצא רכב חדש יותר ועם נתונים עדיפים. ובסבירות גבוהה יכול להיות זול יותר להחזקה. הסמל והאיכות באים עם עלויות.... אין מה לעשות.

הי

תודה

אני מודע לעניין הסמל, היוקרה והמחיר. בוא נגיד שבקנייה הזו אני גם רוצה רכב שיראה טוב. בעל נוכחות יפה (לפחות בעיני) ושיהיה כיף לנהוג בו.

לגבי המועמדים הספציפיים:

הראשון ב.מ.וו סדרה 1, 2000 סמ''ק, 2009, עשה כ-100K, יד שנייה

השני: אאודי A3, אוטומט, 1.6, עשה כ-90K, יד שלישית

די דומים מבחינת המחיר.

מה עדיף מחינת צריכת הדלק והאמינות? אשמח לדעת מידע נוסף, כגון תדירות ומחיר הטיפולים בכל אחד מהם, עוד פרמטרים חשובים.

תודה

פורסם

לדעתי אין מה להשוות בין A3 עם מנוע 1.6 ו-102 כ"ס לב.מ.וו. 2.0 עם 143 כ"ס - יש הפרש של כמעט 50% בהספק.

צריכת הדלק לדעתי לא שונה בהרבה בין שני אלה, אין לי מושג לגבי עלות טיפולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שני הרכבים נכנסים לאותה הקטגוריה בגדול.

הב.מ.וו עדיפה לדעתי.

היא חזקה יותר, מתנהגת יותר (היגוי, הנעה אחורית) ולדעתי גם מזדקנת טוב יותר.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...