Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר של קודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפנית מעניינת. נחתתי היום בישראל, התקנתי את ה Fire TV החדש על הטלוויזיה שלי ועובד חלק - לא עושה בעיות כמו שעשה בארה"ב.

פה יש לי טלוויזיה ישנה יותר בעוד בארה"ב יש לי LG חדשה. יכול להיות שבגלל שהרזולוציה בטלוויזיה שלי בישראל נמוכה יותר המכשיר מתמודד עם זה בצורה טובה יותר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי קודי זה חרה של דבר. יש את זה לאחותי. מסורבל מאוד, מלא באגים, לא נח, לא נגיש. כבר עדיף להוריד טורנטים מהמחשב ולראות בטלויזיה אם אתה בקטע של קודי.

הכי טוב לדעתי, זה נטפליקס.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

תוריד מהחנות של אמזון downloader

תגלוש דרכו לאתר reviewdork.com

תוריד ישירות terrarium TV בלחיצת כפתור. מלא תוכן ועובד מעולה.

אגב יש שם גם אפליקציה לעכבר שמאפשרת הפעלת תוכנת שלא עובדות עם השלט של אמזון... פצצה

תהנה

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בדיוק באותו האתר ששלחתי, יש שם מספר אפליקציות כולל קודי והעכבר

https://www.youtube.com/watch?v=om_l--5Yjkc

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...