Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר של קודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ZIDOO נחשב אחד הטובים בעולם!

ואולי נדון בכך על קפה עוד כשבוע במרינה סקוור :twisted:

לחובבי VAG, יש נטייה להתלהב מקדמה טכנולוגית ולהתעלם מהאמינות...

אם הZIDOO הוא gti, האמזון הוא מאזדה. יציב, לא מתקלקל...

ולעניין הקפה, אני יותר בעניין של בירה ואם אתה בסביבה אז, בכיף.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו, יכולה להיות בעיה עם העובדה שהטלוויזיה שלי היא LCD בת 5-6 שנים ?

מדובר על טושיבה עם HDMI

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שום בעיה כל עוד יש חיבור HDMI פנוי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לחובבי VAG, יש נטייה להתלהב מקדמה טכנולוגית ולהתעלם מהאמינות...

אם הZIDOO הוא gti, האמזון הוא מאזדה. יציב, לא מתקלקל...

ולעניין הקפה, אני יותר בעניין של בירה ואם אתה בסביבה אז, בכיף.

תמיד עדיפה בירה!

קובי

:-)

פורסם

קניתי את המכשיר של אמזון, הגיע אתמול (הוא גרסא חדשה ששוחררה אתמול). בקיצור, המכשיר "בסדר" הוא לא מהיר כמו האפל טי וי וכרגע אני מרגיש שיש דיליי בקודי בין הסאונד לתמונה.

שורה תחתונה: לא ממליץ.

מדובר על המכשיר הנ"ל: https://www.amazon.com/gp/product/B01N32NCPM/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אל תגיד שלא הזהרתי..

אם כי יכול להיות שהתוכן עצמו בפורמט "נתקע". אצלי רוב התוכן עובד בסדר אבל יש כאלו (אפילו קובץ בגודל 200 מגה) באיכות ירודה נתקעים..

פורסם

יש לי אפל טיוי, אמזון דור 2 וסמארט אנדרואיד מלא בטלוויזיה של סוני. האמזון טוב בכל פרמטר מהאחרים. לא מכיר תקיעות או חוסר סנכרון. פשוט סוס עבודה ואין לי מניות אצלם. נשמע מוזר

פורסם

לא נשמע מוזר בכלל. המכשיר שיש לי והמכשיר שלך הם 2 יצורים שונים לחלוטין.

המכשיר שאני קניתי שוחרר על ידי אמזון לפני כמה ימים והוא המכשיר הנ"ל: https://www.amazon.com/gp/product/B01N32NCPM/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

שים לב לביקורות ולכך שיש למוצר 2 וחצי כוכבים. הם שחררו מכשיר חרא ואני קניתי אותו.

אני אטוס איתו לישראל ואז כשאחזור לארה"ב אחזיר להם אותו כנראה.

פורסם

ע"פ זה אמור היה להיות מוצר מהיר יותר וחזק יותר מקודמו.

מפתיע שאמזון מתנהגת כאחרון היצרנים הסינים.

פורסם

Xiaomi mi box

זה מה שאתה צריך. מומלץ בחום ואם יש לך מנוי לנטפליקס אז זה הסטרימר היחידי שינגן ברזולוציה מלאה.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

• תוכן חדש...