Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה עם רכב בגן חיות רמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע מחר עם המשפחה רציתי לשאול האם החיות שמסתובבות חופשי יכולות לגרום נזק לרכב ברגע שהן מתקרבות?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
נוסע מחר עם המשפחה רציתי לשאול האם החיות שמסתובבות חופשי יכולות לגרום נזק לרכב ברגע שהן מתקרבות?

אל דאגה אף בעל חיים לא יגרום נזק לרכבך. אנחנו אלה שפוגעים בחיות.

נסה להגיע מוקדם לפני השעה 10 בבוקר בכדי לא להתקע בפקק עד לכניסה לספארי. למעשה הפקק לפעמים מתחיל כבר בפניה ימינה לרחוב פרץ ברנשטיין.

אני גר קרוב לפארק :?

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתה תקופה בשנות ה 80 שהאריות היו נשכבים לפני ואחרי רכב, מנקבים לו בנשיכה את הצמיגים ונהנים ממשבי הרוח שיוצאים מהצמיג.

לך עכשיו תחליף צמיג בין האריות ואם הורידו לך 2 או 3 צמיגים, לך בכלל תצא מהספארי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היינו בספארי ולא התקרבו אלינו חיות הכל בסדר [emoji108][emoji3]

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בספארי אף חייה לא התקרבה אל האוטו שלי (בביקורים רבים). לעומת זאת בחי בר יטבתה, יענים ניסו לאכול את המראה השמאלית והשאירו שריטות יפות, וגם ניסו לקלף את הציפוי על החלונות האחוריים (מודבקים מצד חיצוני).

אבל הם כאלו מקסימים שסלחתי מייד.

Sent from my XT1068 using Tapatalk

:turn-l:
פורסם

פעם בספארי גם היה יען אחד שהכניס את ראשו לרכבים ( אם היו חלונות פתוחים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הייתה תקופה בשנות ה 80 שהאריות היו נשכבים לפני ואחרי רכב,

מנקבים לו בנשיכה את הצמיגים ונהנים ממשבי הרוח שיוצאים מהצמיג.

לך עכשיו תחליף צמיג בין האריות ואם הורידו לך 2 או 3 צמיגים, לך בכלל תצא מהספארי.

זוכר ת'סיפורים הללו.

יש היום פתרון - להזמין את הניידות שטח של משרד-התחבורה, להחלפת צמיגים בנתיבים :wink: עם סיכון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מנסיון של פעמיים שם הסכנה הכי גבוהה היא מרכבים אחרים. זה כמו לנהוג בתוך עדר של מסוממים שיכורים. נדמה לי היה גם סרטון בשרשור הסרטים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
פעם בספארי גם היה יען אחד שהכניס את ראשו לרכבים ( אם היו חלונות פתוחים ).

זרקת אותי בערך 20 שנה אחורה. חזיתי בזיו פניו של היען הזה ממרחק קצר באופן מטריד.

• תוכן חדש...