Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב רנו סניק 2005 140000 קמ. אני חייל בצבא והרכב רוב הזמן עומד בבית. בנסיעה האחרונה נסעתי על הרכב ונידלק המנורה של הדלק וארחי שבועיים נסעתי להניע והרכב לא מניע הוא נותן סטראטר אבל לא מניע יכול להיות שזה בגלל שאין דלק??

פורסם

תגיד, בשיא הרצינות, לא כדאי פשוט למלא קצת דלק ולראות אם הרכב יניע? אתה באמת חושב שמישהו יכול לדעת אם יש לך דלק או לא?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אצטט שורה משיר של כוורת:

"אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים - מה דעתך להדליק את האש כי זה מה שכולם עושים."

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

עכשיו אתה עונה ברצינות.

יכולות להיות מס' סיבות:

1. חיישן הצתה,ידוע גם בשם חיישן קראנק.זו תקלה מוכרת במשפחת המגאן/סניק.התופעה שאתה מתאר (יש סטאטר,לפעמים מניע ולפעמים לא) אופיינית לתקלה הזו - מנסיון אישי.חייב מוסך לאבחון מדויק ותיקון,כלומר החלפת הרכיב.לפעמים ממליצים על ניקוי,בד"כ אין מנוס מהחלפה.

2. תקלת אימובילייזר מובנה במפתח.תנסה בשלב ראשון להחליף סוללה בשלט.

3. תקלת קודן אם קיים.דרוש בדיקה אצל בעל מקצוע.

אני מניח שיעלו כאן תגובות לגבי סתימת דלק.אם כאשר הרכב כן מניע הוא עובד תקין אז זה לא הכיוון,מה גם שאם זו היתה הבעיה הרכב לא היה מניע בכלל.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...