Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום בדקתי רכב שנת 2010 והתוצאות שיצאו הם להלן :

( יום לפני הרכב עבר טיפול פילטרים כיוון פרונט שמנים במוסך )

(לא תקין) - מנוע , קירור, דלק, הצתה - נזילת שמן מנוע ,שריפת שמן, לנקות מערכת קירור - תוצאה לסעיף זה - לא תקין

(תקין) - מערכת פליטה - תקין

(לא תקין )- סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש בהגה, + כיוון ציר קדמי

(תקין) - קפיצים

(לא תקין) שילדת מרכב משמעות נמוכה- תיקוני פח וצבע , שריטות, פלסטיק קצת פגום , מספר שילדה תקין

(לא תקין ) - מערכת בלמים - רעידות בבלמים

(לא תקין) - צמיגים אחורים יבשים , פגיעה בחישוקים

(לא תקין) - תאורה + מצבר- כיסוי פלסטיק פנס דהוי, מצבר שנת 2014

(לא תקין) - גיר אוטומט - אין אחריות - לבדוק שמן במוסך רעשים וחופשים במערכת הנעה , שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים

(תקין) - מחוונים

בסיכום נאמר על ידי הבודק שסך הכל האוטו במצב טוב וגם על הצמיגים אפשר לחרוש עוד לפני שמחליפים

לאחר התוצאות סוכם כי המחיר יירד ב1000 שח על מנת לטפל בחופש בהגה - לאחר ביקור זריז במוסך + בנוסף ניקוי מערכת קירור על חשבון המוכר

מבחינת אמינות הקונה אני מכיר את האדם והוא אמין בהחלט , הרכב טופל במוסך פרטי מקצועי ביותר שגם אותו אני מכיר

מה דעתכם על הרכב , מהתרשמות שלי יש כאן כסת"ח קצת מוגזם של הבדיקות משום שהרכב מרגיש טוב ונוח וללא תאונות או בעיות כלל מבן אדם אמין וטופל על ידי מוסך אמין.

יחד עם זאת מלא איקסים נראה כמו כשלון גדול כשרואים את דף התוצאות וקצת מפחיד. ובנוסף לחפש עוד רכב ומאדם אחר שאני לא מכיר קצת מפחיד אותי יותר

תודה

עריכה אחרונה על ידי yosyos2010
פורסם

אם הבדיקה התבצעה מטעמך במכון אותו אתה בחרת הבדיקה אכן טובה והולמת את השנתון.

לי אישית נראה תקין לחלוטין.

נסה להוציא היסטוריית טיפולים של הרכב כדי לראות אם אין בעיה כרונית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מתוך סקרנות, אם בדיקה כזו שהכל בה מסומן כלא תקין (כולל גיר, מנוע ושלדה) נחשבת לטובה, מה הופך בדיקה ללא תקינה או לכזו שכן מומלץ להזהר ממנה?

פורסם

מבחינת המכון רכב תקין זה רכב חדש.

כדי להבין את הבדיקות צריך לקרוא כמה עשרות כאלה.

למשל, שלדה משמעות גבוהה ( סימני מתיחה, ריתוכים, פגיעה בעמודים, קורות ) - זאת בעיה.

מנוע - בריחת לחץ מצילינדרים, הספק נמוך, בוצה - מדליק נורה אדומה.

בבדיקה הזאת יש בלאי שמתאים לרכב בגילו - צריך לעשות טיפול, להחליף בלמים ( כנראה גם רפידות וגם צלחות ), צמיגים ( זוג ) וכיוון פרונט. יש על מה להתמקח במחיר, אבל הרכב ללא תאונות משמעותיות וללא משהו חריג במצב המכאני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...