Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה אתה דווקא טועה, חבילת RS זמינה בשתי אפשרויות כשההבדל בניהן הוא בחירת הג'אנט ועולות אותו דבר- לפחות בשוודיה.

במקור הג'אנט כסוף בהיר, בחבילה הראשונה מקבלים את הג'אנט שבתמונה (אפור כהה) ובחבילה השניה מקבלים את הג'אנט המוכר לכולנו מהתמונות יח"צ.

גם מושבי הבאקט שניתן לזהות בתמונה הם חלק מהחבילה.

עם זאת, אני מסכים ש340+ לפוקוס משומשת (קלות) זה ה-מ-ו-ן. במיוחד ש140 ידנית, אמנם לא מושכת אמוציונלית כמו הRS אבל עדיין מהנ, יורדת מ300K (וגם תהיה חדשה, עם אחריות מיובאן רשמי).

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
הרכב הזה עם 3000 ק"מ והוא עלה 360 אלף שקל, ממשיכים לחלום (לא יודע עד כמה זה אמין, זה הדיבור)

ה-RS הזו הגיע דרך בווריאן מוטורס והיא עם 15K ק"מ, לא 3K. עלתה כ-300K.

חדשה תעלה כ-360K / 350K... עולה בגרמניה 48K יורו ל-TOP SPEC (גרסת Black & Blue).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, חלום :inlove::inlove:

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

יש כאלה שרוצים את הרכב ומחכים לדלק מוטורס ויש כאלה שהבינו שמדלק לא תגיע הישועה אז הם פונים לייבא אישי - בדיוק כמו עם המוסטאנגים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...