Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כל מיני סאב , רק הרמקול עצמו מוברג הפוך בתוך תא מטען ללא תיבה בצורה פתוחה.

האם יש לזה איזה שהם יתרונות?

האם זה פשוט מוברג ישר לפלאטה של התא מטען או שיש חור מעיין תיבת הד מתחת לרמקול?

ואם אין תיבה, האם הלחץ אוויר לא יכול לפוצץ את הרמקול? הרי האוויר כלוא..

ואם אפשר איזה אתר או הדרכה איך לעשות את הדבר הזה, יש לי איזה סאב ספר (15") ואין לי מקום באוטו לתיבת וכ"ו, ניראה לי מעניין ההתקנה הזאת

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

לא בדיוק, הסאב מורכב גם שאין תן מטען סגור למשל כמו במכוניות ספורט או מיניואן ששם התא מטען הוא חלק מחלל ההאוטו ולא נפרד.

גם תא מטען סוגר לא ניראה לי שישמש בתור תיבת תהודה, הנפח שלו גדול מדי וגם לא ניראה לי ממש אקוסטי...

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אז למה הכוונה כאן?

איך זה בנוי,הפוך? (שהמגנט לכיוון תוך מאוטו?)

כי גם אני חשבתי על זה בתור אופציה, כי אין לי מקום בבגאז לסאב (בגלל על מיני ציוד שיש לי שם).

I30 CW

פורסם

אם ראית סאב מותקן בצורה הפוכה לתוך תא המטען יכול להיות מאוד שיש לו תיבה הבנוייה מתחתיו במקום שבו ישב גלגל הספר.

במידה ולא עדיין ניתן לחבר כך שאב כשהוא יעבוד בתור FREE AIR כלומר ללא תיבה, וזאת ע"י בידוד החלק האחורי מהחלק הקדמי.

בבנייה כז יש צורך גדול לאטום את הבגז' כמו שצריך וזה דבר לא פשוט.

• תוכן חדש...