Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הייתה תאונה במפגש.......

באמצע מירוץ איזה גולף החליטה לצאת מהחנייה הנהג ניסה להתחמק מהגולף איבד שליטה באוטו ונכנס בקיר בטון שהיה בצד הדרך.... חדר מתח כזה....

לנהגים שלום....

לאוטו בי ביי... =))

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מאוד..

לצערי הייתי יותר שמח לשמוע שהנהג המתפרע שוכב בבית-חולים ונאנק מכאבים (מצטער שזה נשמע מצמרר וכואב).

אולי בדרך הזאת, יעלמו להם אט אט אותם מתפרעים בכבישים.

- רק תחשבו מה היה קורה אם ליד קיר בטון כזה היה עומד ילד קטן וצעיר שבא להינות מהמפגש!!

(עד כמה שאפשר להינות...)

אמיר.

פורסם

לפי מה שאני ראיתי האוטו הלך... הכיסא יצא מהמקום לתוך ההגה כל המכסה מנוע נכנס פנימה ומלא נזילות של חומרים בלתי מזוהים היו על הכביש לנהג לא קרה כלום לא יודע איך הוא יצא ככה בנס....

ומה עוד הוא הלך לבגאז הוציא לום ורצה ללכת להרביץ לבן אדם עם הגולף מזל שהפרידו

פורסם

יוו איזה מזל שלא הייתי היום ... ( הלכתי לשחק כדורסל עם כמה חברים )

פעם האחרונה שהייתי היתה בתאונה עם האופנוע ,

רק שכולם יהיו בריאים

פורסם
שוב הייתה תאונה במפגש.......

באמצע מירוץ איזה גולף החליטה לצאת מהחנייה הנהג ניסה להתחמק מהגולף איבד שליטה באוטו ונכנס בקיר בטון שהיה בצד הדרך.... חדר מתח כזה....

לנהגים שלום....

לאוטו בי ביי... =))

הוא התחרה ליד רכבים חונים? אם כן אז באמת חסר לו שכל... ובפעם הבאה הוא ילמד (טוב בעצם לא בטוח) לא לעשות שטויות...

פורסם

איזה אנשים מפגרים....ואח"כ מתפלאים למה המשטרה מורידה אותם מהכביש ועושה להם אמבושים במפגשים, חייבים להתפרע ולשחק אותה גברים ...

פורסם

כל אלה שאומרים שמזל שהם לא היו .....

לפני התאונה המפגש היה אחד הקטלניייייייייים היה מלאאאאאאאאא מכוניות וכל כמה שניות נכנסו איזה 5-10 מכוניות למסלול זה היה חזקקק מלא מירוצים היה עד שהאחרון הרס הכול..

דרך אגב משטרה עברה שמה אחרי התאונה הסתכלה מה קרה ירדו לשאול אם הכול בסדר והמשיכו לנסוע אתם מאמינים? שתי מתנדבים זקנים...

פורסם
כל אלה שאומרים שמזל שהם לא היו .....

לפני התאונה המפגש היה אחד הקטלניייייייייים היה מלאאאאאאאאא מכוניות וכל כמה שניות נכנסו איזה 5-10 מכוניות למסלול זה היה חזקקק מלא מירוצים היה עד שהאחרון הרס הכול..

דרך אגב משטרה עברה שמה אחרי התאונה הסתכלה מה קרה ירדו לשאול אם הכול בסדר והמשיכו לנסוע אתם מאמינים? שתי מתנדבים זקנים...

איזה מסלול תגיד לי?

אין שם מסלול בכלל.

והרעיון במפגש הוא לא לעשות תחרויות בשטח בנוי בין מכוניות ואנשים

איזה רכב התרסק דרך אגב?

נ.ב. אני לא מצטער שהפסקתי לבוא למפגשים, ככה אני מגדיל את הסיכוי שלי ושל הרכב שלי לא להיפגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תמשיכו לדבר על מירוצים...זה ממש מוסיף...איזה אנשים טיפשים,קצת מחשבה....

אני ממליץ למחוק את כל התרד הזה לפני שיהיה מאוחר מידיי.

שבת שלום.

פורסם

מה שהכי מצחיק שהחבר'ה ב 205 באו בטענות לנהג בגולף, הם רצו שישלם על הכל וטענו שהוא אשם..

חכמים גדולים על קטנים...הנהג בגולף היה לבד...והוא נראה מפוחד משהו...

הייתי רוצה לראות שמישהו יוציא לום על גולף מלאה ב 5 אנשים.

האוטו היה יפה....היה...

אשמת הנהג ולא אף אחד אחר. אבל פשוט מעצבן לראות את התגובה שלו לאחר התאונה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...