Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה בתקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שואל קצר ולעניין : מחפש רכב מרווח (סלון + בגז' ) למשפחה עם שני ילדים ( 2 עגלות )

מעדיף לא לרדת מתחת לשנתון 2013. ולא לעלות מעל 50 אלף בתקציב

חשבתי על סקודה - ונושא הגיר גורם לי לרדת מזה . והבנתי שגם בפוקוס \ פוקוס טורר הבעיה דומה

i25 - לא בטוח שמרווח מספיק . i35 - כנראה שלא בתקציב . i30cw אולי?

יש אופציות נוספות?

תודה רבה!

פורסם

הכי נוח בשביל שתי עגלות זה I30cw או קיה סיד סטיישן.

לפי יד 2 יונדאי סטיישן 2013 נכנסת לתקציב, אם זה יד 2 אחרי ליסינג ועם לא מעט קילומטרים. ב 2012 היו שתי צורות של I30 , אולי כדאי לרדת שנתון אחד לטובת רכב יותר שמור, אולי מפרטי או מליסינג ממוני ועם פחות קילומטרים.

רכבי סדן פחות נוחים והתאמה שלהם תלוייה בגודל העגלות. בכל מקרה, קיה פורטה ומיצובישי לנסר ייכנסו לתקציב ולשנתון. השאלה היא האם העגלות שלכם ייכנסו לבגאז' של רכב סדן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדוק מאזדה 6 גירסת ה5 דלתות לדעתי זו בדיוק מה שאתה רוצה וצריך :)

מבחינת תקציב זה בדיוק , לגבי המודלים זה 11-12 אבל שווה את זה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

היי.

תודה על התגובות. אני פחות מתחבר לקיה סיד(משהו במראה הפנימי מרגיש לי מאוד זול). i30cw אופציה טובה עדיין למרות שהאשה פחות אוהבת את המראה ה '' דוס'' של הרכב.

יש מה לשקול רכבים כמו: פוקוס / שרבולט קרוז / פג'ו 2008(אוהב מאוד את איך שהיא נראת)

תודה!

פורסם

אם ירדתם מרכבי סטיישן,

אוסיף להמלצה סובארו אימפרזה - תא נוסעים מרווח מאוד, בגאז' ענק (אבל לא יעיל - עגלה תכנס).

בתקציב שלכם תוכלו למצוא שנתון 2014 יוצא ליסינג במצב מצויין שלא נסע יותר מדי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לפני שתתחילו עם כל הסטיגמות יש לי את הרכב שברולט קרוז: אמין כמובן כולל טיפולים , צריכת דלק סבירה סביב 1:10, אחזקה סבירה

• תוכן חדש...