Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני כבר ניהלתי דיון כזה פה לא מזמן. נאמר לי שהשוק "עובד אחרת" ודעה שלי לא רלוונטית. אולי.

לא שהדעה שלך לא רלוונטית,היא רלוונטית כמו כל הדעות שמעלים כאן ואני חלילה לא שולל דעה של אחר,אלא רק מנסה להסתכל למציאות של שוק הרכב בפנים.

כשטענתי שיש לקחת בחשבון ירידה של 20-25% זה לא בנוסף להפחתת 14% אלא הפחתה גלובלית של 20% כי 14% הנחה לדגמים מסויימים זה צחוק מעבודה ותצטרך להוריד עוד טיפה כדי למכור..אז אם היתה אי הבנה אני מסביר שוב..

בוא נקח רגע מאזדה 3 דגם ספיריט יד ראשונה פרטית -רכב בן 3 לעומת אחת כזו שהיא יד 2 עם 0 ק"מ ונמכרת לאחר 3 שנים- אני לא חושב שבגלל אלפייה או שתיים לכאן או לכאן אקח את ה 0 ק"מ לשעבר.(ואלו של ה 0 ק"מ קצת חיים בסרט וזה משיטוט של חודש ביד 2).

0 ק"מ היא עסקה מעולה למי שיחזיק ברכב לפחות 4-5 שנים (גילוי נאות: מחזיק ברכב שלי בסמלון 6 שנים,בתקופה שאני רכשתי לא היו עסקאות 0 ק"מ אז לא היה רלוונטי,אם היום הייתה לי אפשרות כלכלית הייתי הולך על זה אבל לא אתאבד כלכלית ולא מוכן לקפוץ מעל הפופיק).

לאחר שתי מכוניות,האחת שנרכשה מהשכרה והיתה בדרך להפוך את חיי לגיהנום והנוכחית,שנרכשה מליסינג של הרץ,המסקנה היא,שעדיף לחפש רכב שמור פרטי כדי שלא יהיו בעיות במכירה או מקסימום ליסינג עם ק"מ נמוך (כמו ששלי נקנתה עם 31,000 והיום היא על 97300 , הרכב שנת 2009).

אני מניח,שגם את שלי יהיה לא פשוט למכור (כבר פרסמתי והייתי בשוק מהמחירים המצחיקים שהוצעו לי וויתרתי) אבל בסופו של דבר,קונה יבוא ויעריך רכב שמור ומטופל עם ק"מ נמוך,לכל סיר יש מכסה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם ניקח את המאזדה מהדוגמה שלך, ונניח שהבעלים הראשון שלה קיבל הנחה של 10,000₪, האם לא היית קונה אותה בהנחה של 5,000₪ אחרי 3 שנים? והבעלים הבא לא היה קונה אותה בהנחה של 2,500₪ אחרי 6 שנים? נשמע לי עסקה משתלמת לכולם (חוץ מליבואן).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...