Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב להורים שלי - הרכב חייב להיות עם כניסה ויציאה נוחה וישיבה גבוהה עקב בעיות גב של אבא שלי.

התקציב - בסביבות 100 אלף

חשבנו על קרוסאובר, קפטור, פג'ו 2008 ואולי דאצ'יה סנדרו.

בנוסף הרכב חייב להיות אוטומט.

 

אשמח להמלצות ובמיוחד אם למישהו יש מידע ספציפי על מבצע(ואם אפשר כולל טרייד אין).

 

תודה

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

 

פורסם

שלום עקיבא,

נשמח להציע לך סנדרו סטפווי ב 78,000 ש"ח או דאסטר אוטומטי ב 100,000 ש"ח.

שני הדגמים מאוד מצליחים באירופה ובישראל, עם אבזור עשיר, איכותיים ואמינים מאוד.

מוזמן בשמחה להגיע עם הוריך לאחד ממרכזי המכירות של דאצ'יה ולבצע נסיעות התנסות.

שנה טובה!

פורסם

1. טרייד אין הוא לא שירות חינמי - איזה רכב יש להורים שלך כרגע?

2. אני מבין שלנוחות יש מקום גבוה בסדר העדיפויות כדי שאביך יבדוק מה נוח לו. דף הנתונים לא תמיד מספר הכל.

3. הייתי בודק גם אופל מריבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני סובל מבעיות גב, ככלל כל היפניות והקוריאניות שנהגתי בהן סבלתי מהמושב,מי יותר ומי פחות,שנים רבות נהגתי במאזדות כמו לנטיס ו מאזדה 3, אפילו שנה וחצי עם הונדה CRV, יונדאי אקסנט ו I20, כל נסיעה שמעל לחצי שעה, הייתי מסיים עם כאבים בגב התחתון,ממש נאלץ לעצור בצד ולנסות למצוא תנוחת נהיגה שלא תכאב, ניסיתי כרית תחתונה של דוקטור גב, זה קצת עוזר,ולפעמים מפריע, עברתי לרנו סניק, ואני עכשיו עם השני שלי כבר, נכון הרכב לא ממש סחיר, ולא הדבר הכי אמין על הכביש (במיוחד הדור השני) אבל נסעתי לאילת וחזרה לפרדס חנה והייתה לי תחושה שאני יכול לעשות את הנסיעה שוב באותו רגע.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר לגבי סניק. לאחר שנה ו-25 אלף ק"מ, אני יכול להגיד בוודאות שזה רכב הכי נוח שנהגתי בו. גם ללא אף תקלה מכאנית, טפו טפו. בינתיים, צרפתים מובילים בתחום הנוחות.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של שני רנו סניק, אני מסכים שהרכב נוח, אבל יש לא מעט חלופות טובות אחרות בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...