Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לאחרונה הוצע לאמא שלי לרכוש יונדאי לנטרה מודל 1996 נפח מנוע 1800 עם תיבת הילוכים אוטומטית. נוסף לכל הרכב מאובזר בצורה די נחמדה:

מזגן אימבולייזר,אזעקה,חלונות חשמליים נעילה מרכזית,נדמה שגם 2 כריות אויר אבל אני לא בטוח,ABS ו ABW.

המחיר שרוצים עליה הוא 25000 ש"ח ,התחייבות בבדיקה לשאסי ומצב מיכני מצויין לדברי המוכר ,כמו כן זה המציע הוא בעל עסק לטרייד אין ...

כעת יש לי מספר שאלות:

רציתי בבקשה לדעת האם זה מחיר כדאי?

איך הרכב הזה בכללית?

מנוע עם הרבה תקלות/בעיות?

(אם אתם מכירים בעיות אופייניות שאני יכול לחפש אני אודה לכם מאוד)

מה זה בדיוק ABW ?

איך הצריכת דלק שלה? האם היא שותה?

וכללית אם יש לכם הערות תודה רבה לכל תגובה.

פורסם

בשביל אמא שלך עדיף שתקח 1600.אין הבדל כל כך בכח בין ה,2 אבל הבדלים בצריכת הדלק מורגשים.

כעקרון רכב זול לקנייה ואחזקה ונותן תמורה ראויה למחירו,אבל לא חסר כאלה בשוק לכן אני אישית לא הייתי קונה מסוכנות טרייד אין,יש סיבה למה הרכב נמצא שם.

בן דוד שלי קנה לנטרה 1.6 96 מטרייד אין ועד היום הוא אוכל מרורים בגלל זה.

פורסם

אין הבדל מהותי בין ה-1.6 ל-1.8, ב-1.8 אבזור עדיף.

ABW - הוא אביזר שגורם לאורות הבלם להדלק ברגע שעוזבים את דוושת הגז, דבר שמקטין את הסיכוי לתאונת פנים-אחור.

אכן יש לו את כל האבזור ABS + כריות אוויר + חלונות חשמליים.

לדעתי - תמורה תצויינת לכסף.

כעקרון רכב זול לקנייה ואחזקה ונותן תמורה ראויה למחירו,אבל לא חסר כאלה בשוק לכן אני אישית לא הייתי קונה מסוכנות טרייד אין,יש סיבה למה הרכב נמצא שם.

בדיוק בגלל סיבה זאת הוא בטרייד-אין - לא קל למכור אותן...

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי,לפי דעתי לא כל כך קשה למוכרם כמו שאתה מתאר,במיוחד בשנותיה המוקדמות שהקנייה משתלמת ביותר והרבה אנשים שרוצים רכב מA לB מחפשים אותה לקנייה.

אם היית אומר זאת על רובר הייתי מבין כי לבנאדם כבר נמאס(אגב מי שנמאס לו מה620 במצב מעולה שנמצאת תחת ידו, אני מוכן לקנות אותה ממנו בכמה אלפים מתחת למחירון,זאת רובר אחרי הכל-במיוחד אם היא שחורה:wink: )מלהמתין לקונה ה"גואל".

אבל לפי דעתי הסיבה להימצאות הרכב בטרייד אין היא אחרת.(מה גם שהמחירון שלה גם ככה בקרשים,אז בן אדם נורמלי לא יהיה מוכן להוריד עוד כמה אלפים טובים מהמחירון ולמסור אותה לסוכנות.)

פורסם

אם הרכב נמצא בטרייד אין של אחת מסוכנות יונדאי אין עם זה שום בעיה.

כדאי לבדוק איפה הוא טופל,להוציא היסטוריה ולבדוק באיזה ק"מ בוצע הטיפול האחרון ( כדי להיות בטוחים שהק"מ אמיתי ולא זוייף ).כמו כן רצוי להשקיע כמה מאות שקלים ולקחת את הרכב לבדיקה עצמאית ולא להסתמך על הבטחות והתחיבויות של הסוכנות.בסך הכל הדגם הספציפי הזה נהנה ממחיר מגוחך,אמינות לא רעה בכלל,מחירי טיפולים וביטוח אטרקטיביים ושוק טוב. רכב טוב ושמור לא יתקשה להמכר וברוב המקרים במחיר מחירון או קרוב אליו.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

יש הבדל בין ה 1.6 ל 1.8,בייחוד בזמינות הכוח.ל 1.8 יש הרבה יותר "בשר",ובעליות או במעמס ההבדל יורגש בהחלט.לא כל מכונית שנמצאת בטרייד-אין היא בהכרח דפוקה וגמורה,ישנם הרבה אנשים שמבצעים החלפות,ולא לכל אחד יש זמן וסבלנות לפרסם מודעות ולרוץ ימים שלמים לבדיקות,ולעיתים מעדיפים לוותר על כמה אלפי שקלים בתמורה לוויתור על הרבה כאבי ראש.לגבי המכונית עצמה,בדוק שהמזגן פועל היטב,ובדוק מתי ואם הוחלפו רצועות תיזמון(טיימינג),מדובר בעבודה יקרה ודי מסובכת לביצוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...