Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לקראת רכישת רכב ראשון, בתקציב של 30-40K

מצאנו כמה ג'אז היברידיו תשנכנסות בתקציב, עם 90-120 אלף קמ בערך, בשנים 2012-2013.

השאלה מה הסיכון הנלקח ברכב היברידי משומש, כאשר לפי המלצו תשל אנשים הרכב צורך 1:20 ללא בעיה, לעומת רכב סופר מיני 'מיושן' בתקציב כמו סוזוקי סוויפט שצורך למשל 1:15 (לוקח בחשבון הפרשים בצריכת דלק כשיקול לעלויות תחזוקה של מערכת היברדית)

אשמח לחוו"ד של אנשים מנוסים או יודעי דבר, תודה.

פורסם

אם כבר היברידי משומש אז לדעתי כדאי טויוטה.

כן היאריס הייבריד הרבה יותר יקרה אבל היא יותר חסכונית מהג'אז.

טויוטה מציעים הרחבת אחריות על המערכת ההיברידת בתשלום של 300 ש"ח לשנה עד שהרכב מגיע לגיל 10, לדעתי זה שווה.

לגבי הג'אז, אני זוכר שרץ כאן לאחרונה שרשור לגבי בעיות מנוע בהונדה אינסייט, אני דיי בטוח שמדובר ביחידת הנעה זהה לשל הג'אז אז כדאי לקחת את זה בחשבון.

פורסם

לחבר הייתה כזאת בעבר בליסינג. כמה שאני זוכר, הוא לא דיבר על צריכת דלק מדהימה במיוחד. יותר לכיוון 1 ל-17 כאשר 90 אחוז מהנסיעות היו מחוץ לעיר והוא לא נהג עצבני במיוחד.

אולי בעיר, זה משתנה לטובה.

אבל אני לא חושב שזה שווה את הסיכון עם החלפת סוללות וכו'...

פורסם

אאל"ט,לרכב היברידי יש אחריות של 8 שנים על סוללה/מערכת היברידית וןזה אומר שצפויות לך לפחות 3-4 שלשקט כך שאתה יכול לקנות ללא חשש רציני.

כמו שנכתב,בטויוטה אכן נותנים אפשרות להארכת אחריות עד 10 שנים (אולי גם יש הגבלה על ק"מ מסוים,לא בטוח) ובהתחשב במחיר הדלק,שרק עולה כל חודש (לפחות בחודשיים האחרונים),זו החלטה ריאלית.

אממה,הייתי מחפש רכב עם ק"מ טיפה יותר נמוך מ 90-100,000 ועם קצת סבלנות אפשר למצוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אאל"ט,לרכב היברידי יש אחריות של 8 שנים על סוללה/מערכת היברידית וןזה אומר שצפויות לך לפחות 3-4 שלשקט כך שאתה יכול לקנות ללא חשש רציני.

להונדות מהשנתונים עליהם כתב פותה"ש יש אחריות על המערכת ההיברידית של 5 שנים או 100,000 ק"מ.

גם לפריוס דור 3.

לפריוס דור 2 (וגם להונדות עד 2010) אחריות של 8 שנים או 160,000 ק"מ.

כמו שנכתב,בטויוטה אכן נותנים אפשרות להארכת אחריות עד 10 שנים (אולי גם יש הגבלה על ק"מ מסוים,לא בטוח - אין הגבלה של ק"מ) ובהתחשב במחיר הדלק,שרק עולה כל חודש (לפחות בחודשיים האחרונים),זו החלטה ריאלית.

אממה,הייתי מחפש רכב עם ק"מ טיפה יותר נמוך מ 90-100,000 ועם קצת סבלנות אפשר למצוא - לא חושב שיש משמעות יותר מדי גדולה למספר הק"מ, הכל תלוי במצבו של הרכב הספציפי, אבל זה נושא לדיון אחר.

התייחסותי באדום.

פורסם
וכמובן לא לשכול את הקרינה האלקטרומגנטית!

http://www.saferemr.com/2014/07/shouldnt-hybrid-and-electric-cars-be-re.html

אני מתעלם לרגע מהעובדה שבדיקות קרינה העלו נתונים לא רעים בכלל בחלק מההיברידיות (פריוס דור 3 למשל).

האם אתה מתנזר ממכשיר סלולרי?

האם אתה לא עושה שימוש בלפטופ?

האם בבית שלך אין wifi?

האם אתה מקפיד לא ללכת ליד עמודי חשמל?

אם ענית "לא" על מי מהשאלות, לא ברור למה כזה מגיע לרכב היברידי אתה פתאום חושש.

• תוכן חדש...