Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, הייתי שמח לעזרה בבחירת סאב כולל תיבה.

הרכב הוא B4 2007, המגבר הוא Rockford Prime R500X1D (500-2ohm / 300-4ohm.

שומע בעיקר רוק ורוק כבד אך אוהב גם מוזיקה אלקטרונית.

אני אשתמש בשלט שמגיע עם המגבר בשביל לקבל בס דומיננטי וחזק כשאני אשמח מוזיקה אלקטרונית ואנמיך אותו כשאשמע רוק \ רוק כבד.

אני מקווה שלא לעבור את איזור ה 1000 ש"ח אך פתוח להצעות.

אם חסר נתונים, תגידו מה ואשלים.

פורסם

יש שניים שאני מתלבט ביניהם. אחד עם תיבה אטומה והשני עם פורט.

http://www.rockfordfosgate.com/products/details/p2-1x12

http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-subwoofer-box-dieci-dbx30-3/

אין לי עדיין דעה מגובשת למה שאני מעדיף, לכל אחד מהם מבחינתי יש יתרון וחיסרון.

אשמח לדעתכם.

פורסם

אתה מחפש סאב וופר זריז, מדוייק ופאנטשי ועדיף גם ללכת על תיבה אטומה בשביל סטאפ שכזה.

בתקציב נמוך יחסית דווקא סאב וופרים של הרץ בעיני מאוד מתאימים למשימה הזו.

רוקפורד P2 הוא אופציה מצויינת!

ואני גם הייתי ממליץ בחום לשמוע DLS KW10 - למען האמת, זה מה שהייתי בוחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנסה את אהובי שי בת"א או את אקס-סאונד באשדוד

יצא לי לכוון מערכת לחבר פורום שרכש ממני את הביט10 - היה לו PDX של אלפיין חמישה ערוצים והסאב היה KW10 בתיבה אטומה קטנה - מכת הפטיש של הסאב וופר הזה הפילה לי את הלסת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...