Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מהחברה עד 70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה רכב חדש מהחברה (חייב חדש ) מומלץ עד 70 אלף ?

חסכוני . אמין . לא שותה דלק. אוטומטי . מיני.

שלא יהיה קטן יותר מדיי שאי אפשר להסיע בו אנשים בכיף.

עריכה אחרונה על ידי Alonattias
פורסם

ב72 אלף יש את המיצובישי ספייס סטאר, חיסכונית ומאובזרת, מרווחת משאר רכבי המיני, לרעה מנוע רועש ורכינה מוחשית יותר בסיבובים למשל אם אתה נוסע בכביש מפותל.

יש גם את היונדאי I10 ב70 אלף מהיבואן עצמו או ב72 ב 0ק"מ ברמת גימור גבוה יותר -סופרים, הרכב שקט יותר מהספייס, עם מושבים תומכים יותר אבל פחות חיסכוני בדלק,הסלון גם נעים יותר בגלל שהוא משולב 2 צבעים.

שברולט ספארק גם כן ב0 ק"מ אמנם לא מאובזרת אבל מציעה את המנוע החזק בקבוצת המיני עם נוחות די טובה ועם מחיר של 65 אלף.

הפיקנטו גם מוצעת ב0 ק"מ ב70 אלף אבל ברמת איבזור הנמוכה, היונדאי לי הייתה נוחה יותר למשל אך שווה לבדוק גם אותה, הביצועים די זהים ליונדאי וגם פה נקודת החולשה שהיא צריכת הדלק.

ואחרונה היא ה108,היתרון שהיא כמו הספייס סטאר מאוד חיסכוניות אבל לה יש גיר רובוטי כך שאם אתה נוסע בעיקר בעיר זה יכול להפריע כי הוא פחות חלק מאשר גיר אוטומטי רגיל ובטח לעומת הרציף שיש בספייס סטאר.

אבל.. ב 70 אלף יש לך את הסיטרואן C3 ב 0 ק"מ, אמנם לא מאובזרת אבל מציעה נוחות שרכבי המיני יכולים לחלום עליה,מנוע הרבה יותר חזק,מרווח,תא מטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב72 אלף יש את המיצובישי ספייס סטאר, חיסכונית ומאובזרת, מרווחת משאר רכבי המיני, לרעה מנוע רועש ורכינה מוחשית יותר בסיבובים למשל אם אתה נוסע בכביש מפותל.

יש גם את היונדאי I10 ב70 אלף מהיבואן עצמו או ב72 ב 0ק"מ ברמת גימור גבוה יותר -סופרים, הרכב שקט יותר מהספייס, עם מושבים תומכים יותר אבל פחות חיסכוני בדלק,הסלון גם נעים יותר בגלל שהוא משולב 2 צבעים.

שברולט ספארק גם כן ב0 ק"מ אמנם לא מאובזרת אבל מציעה את המנוע החזק בקבוצת המיני עם נוחות די טובה ועם מחיר של 65 אלף.

הפיקנטו גם מוצעת ב0 ק"מ ב70 אלף אבל ברמת איבזור הנמוכה, היונדאי לי הייתה נוחה יותר למשל אך שווה לבדוק גם אותה, הביצועים די זהים ליונדאי וגם פה נקודת החולשה שהיא צריכת הדלק.

ואחרונה היא ה108,היתרון שהיא כמו הספייס סטאר מאוד חיסכוניות אבל לה יש גיר רובוטי כך שאם אתה נוסע בעיקר בעיר זה יכול להפריע כי הוא פחות חלק מאשר גיר אוטומטי רגיל ובטח לעומת הרציף שיש בספייס סטאר.

אבל.. ב 70 אלף יש לך את הסיטרואן C3 ב 0 ק"מ, אמנם לא מאובזרת אבל מציעה נוחות שרכבי המיני יכולים לחלום עליה,מנוע הרבה יותר חזק,מרווח,תא מטען.

מתלבט בין מיצובישי ספייסטאר לבין i10

פורסם (נערך)

ולמה להצהיר הצהרה כזו בלי לנמק?

אין 1.6 בקטגוריית המיני, מקסימום 1.4 , והם לא צריכות יותר.

בין הI10 לספייס סטאר הספייס סטאר יותר מרווחת ויותר חסכונית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הספייס מרווחת, מעט זריזה, חיסכונית יותר מהיונדאי.

ליונדאי מושבים עם תמיכת צד עדיפה, סלון נעים יותר, שקטה יותר ורוכנת פחות בסיבובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא הייתי הולך על מנוע קטן , כדאי לך לעבור למנוע 1.6 מאשר כל המנועים הקטנים

ולמה להצהיר הצהרה כזו בלי לנמק?

אין 1.6 בקטגוריית המיני, מקסימום 1.4 , והם לא צריכות יותר.

בין הI10 לספייס סטאר הספייס סטאר יותר מרווחת ויותר חסכונית.

הספייס מרווחת, מעט זריזה, חיסכונית יותר מהיונדאי.

ליונדאי מושבים עם תמיכת צד עדיפה, סלון נעים יותר, שקטה יותר ורוכנת פחות בסיבובים.

מתלבט מה יותר מומלץ ? מבחינת אמינות ולא לראות מוסך . והבנתי שעשו מתיחת פנים לספייסטאר ואין רעשים

פורסם
איזה רכב חדש מהחברה (חייב חדש ) מומלץ עד 70 אלף ?

חסכוני . אמין . לא שותה דלק. אוטומטי . מיני.

שלא יהיה קטן יותר מדיי שאי אפשר להסיע בו אנשים בכיף.

ממליץ לך על טויוטה קורולה 2008 רכב אמין מאוד או סקודה פאביה גם מוצלח

אתה איש מצחיק. אבל בכל זאת, הבנת הנקרא זה חשוב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה קשורה הקורולה בת 10 לתקציב של 70 אלף?

הספייס עסרה מתיחת פנים, המושבים יותר נוחים מהקודמת וגם זווית גילגול קטנה יותר אבל הרעש עדיין קיים.

פורסם
יואב מה שאני מתכוון לא קשור למיני , שמנוע קטן מתאמץ הרבה יותר וגם אחרי ק"מ לא גבוה בערך עד 150 אלף פלוס מינוס עושה תקלות

בלאי יש בכל מנוע, להתאמץ זה תלוי בנהג בסופו של יום וכמה הוא לוחץ ואיך המנוע מתוחזק בשגרה.

אישית לא יצא לי לשמוע או לקרוא בפורום על תקלות ברכבים עם מנועים צנומים שעברו את ה150 אלף.

פורסם
בלאי יש בכל מנוע, להתאמץ זה תלוי בנהג בסופו של יום וכמה הוא לוחץ ואיך המנוע מתוחזק בשגרה.

אישית לא יצא לי לשמוע או לקרוא בפורום על תקלות ברכבים עם מנועים צנומים שעברו את ה150 אלף.

ממליץ לך על טויוטה קורולה 2008 רכב אמין מאוד או סקודה פאביה גם מוצלח

אני בכוונה רוצה רכב חדש לא משנה למה .. אם אפשר רק המלצה איזה רכב עדיף .

מיצובישי ספייססטאר או יונדאי i10

פורסם

צימצמת ל2 אופציות.

למה שלא תעשה נסיעת מבחן על שתיהן, זה יעזור לך להחליט (או אולי אפילו לוותר אל שתיהן).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...