Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בפרוייקט החדש..

אני מוכן לעשות הרצה לקאמרו פעם בשבוע אם אתה רוצה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהצלחה בפרוייקט החדש..

אני מוכן לעשות הרצה לקאמרו פעם בשבוע אם אתה רוצה :wink:

אי אפשר... הוא מקפיא...

ובהצלחה בפרוייקט... כל הכבוד על היוזמה...

פורסם
התשובה היא כן, הפקדת רשיונות, 4 איטונג, כיסויים מיוחדים ואחסון במקום אטום, סגור ומקורה.

הקורבייר תיובא מארה"ב. לגבי זה שזה נשמע יומרני, זה כל האתגר....לא? :wink:

ליאור.

המון בהצלחה - היה מרתק לעקוב אחרי תהליך השיפורים.

אם אפשר, אנא תן נ.צ. של המחסן, את השעות בהן אין שומר, ותחת איזו בלטה נמצאים המפתחות של ג'ינג'י.

את הרשיון אתה יכול לשלוח אליי בדואר.

:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שמע ליאור , אתה אחד האנשים היותר רציניים אם לא הכי רציני שפגשתי בתחום הזה , ישר כוח !!

באמת תענוג לראות שיש אנשיםכמוך במדינה אנטי מוטורית כמו שלנו .

הקאמארו שלך היא אולי האוטו הכי מדהים שראיתי ושמעתי עליו , לקחת אוטו כזה ולעשות ממנו מה שעשית דורש כל כך הרבה .

:ok::inlove::loco::smilecolr :smilecolr :smilecolr :smilecolr :smilecolr :smilecolr

אני נותן לאייקונים לדבר בעד עצמם !!

רק בהצלחה שיהיה לך .

ים long time no

פורסם
שיהיה לך בהצלחה...

וזה בריא להקפיא ככה רכב לשנתיים?

אם שומרים על כללים מסויימים, זה לא יכול להזיק. הפרינז שברשותי לא נסעה 13 שנים וכל מה שהיה צריך לעשות זה להחליף כמה גומיות, להניע ולנסוע.

לגבי הקמארו, למזלי, אין אפילו גומיה אחת ברכב, הכל הוחלף בזמן השיפוץ לפוליגרפיט :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ועכשיו לאלו שלא מדברים קאמארואית, מה זה פוליגרפיט ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ועכשיו לאלו שלא מדברים קאמארואית, מה זה פוליגרפיט ? :roll:

גומי ידוע בגמישותו, לפעמים כיתרון, לפעמים כחסרון. בכדי להקשיח את מתלי המכונית מכלולי ההיגוי והפרונט ובעיקר לבטל גמישות מסוימת, שנוצרת בסיבובים בשל טבעו הגמיש של הגומי, משתמשים בפוליגרפיט או בחומרים אחרים, אשר להם גמישות מזערית אך קשיחות ועמידות גבוהה בהרבה מזו של הגומי.

לחלקי פוליגרפיט יש אחריות של 25 שנה לפחות ולחלקם אחריות לכל החיים, כלומר, החלפת פעם אחת את גומיות הפרונט היגוי וכו', שכח מלהחליף אותם שנית לעולם וגם תהנה הרבה יותר מהנהיגה...

בקמארו הוחלפו כל הגומיות במכלולי הפרונט, ההיגוי והמתלים האחוריים בפוליגרפיט, כך שהעמדת הרכב לא תייבש כלום, למעט אותי :wink:

ליאור.

תמונה של חלקי הפוליגרפיט, לפני ולאחר התקנתם בקמארו:

front9.jpg

front5.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בתום תקופה זו הקמארו תקבל מנוע חדש, חזק משמעותית מזה שיש לה כיום וכן ככל הנראה תעבור צביעה לצבע מעניין אחר

כי עכשיו היא ממש לא זזה, נכון?..:lol:

יאללה, בהצלחה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתה תותח!

יש לך חזון ואתה הולך עם זה עד הסוף בלי מעצורים כמו שצריך!

הקאמרו נראית פצצה!

אני בטוח שגם הפרוייקטים הבאים שלך יהיו מאתגרים והתוצאה תהיה מעולה.

שיהיה בהצלחה רבה.

אל תשכח תמונות :)

פורסם

ליאור. קשה לשמוע שהקמארו "מוקפאת", אך מצד שני אני יכול להבין את המניעים שלך.

ניסית להגיע למשהו והגעת אליו (בצורה מדהימה אני חייב לציין, וכפי שזה נראה גם בפדנטיות ראויה להערכה).

אז כנראה עכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה.

אני תמיד אוהב לראות אנשים ששמים לעצמם מטרות קשות, ומשיגים סיפוק מעצם התהליך והעשיה שבדרך.

הרבה RE5PECT לך וד"ש לקמארו בשמי.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
מצורפות תמונות של קורבייר עם מנוע מרכזי. אם אני ממש אחליט "להשתולל" עם הפרויקט, במקום הכיסוי שאתם רואים במקום המושב האחורי, יהיה כיסוי שקוף ומעוצב, מעל המנוע שיהיה כמובן מלוקק, כן, כמו במכוניות ההן מאיטליה...

איך מקבלים אישור ממשרד התחבורה לרכב כזה?

אתה מדבר על החלפה של מנוע, הסרה של המושב האחורי ועוד כהנה וכהנה שינויים מבניים ברכב, שלפי הידוע לי אסורים. מסקרן אותי לדעת האם אתה מתכוון להשאיר את הרכב לתצוגה או לרכב עליו בכבישים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...