Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך מקבלים אישור ממשרד התחבורה לרכב כזה?

אתה מדבר על החלפה של מנוע, הסרה של המושב האחורי ועוד כהנה וכהנה שינויים מבניים ברכב, שלפי הידוע לי אסורים. מסקרן אותי לדעת האם אתה מתכוון להשאיר את הרכב לתצוגה או לרכב עליו בכבישים?

הוא לא עושה את זה בצורה חאפרית כמו כמות נכבדה מהאנשים ש"משפרים" את הרכב שלהם.

הוא עושה את זה בצורה יסודית ואיכותית, ולפי מה שאני יודע על הקאמארו, על השינויים שלה תוכננו בסדנה מורשת של GM בארה"ב,

ככה שהוא מגיע עם האישורים האלו לארץ, עושה את השינויים והשיפורים שהוא רוצה, ואז מביא את הרכב למכון טסטים יחד עם האישורים הללו.

כאשר יש אישור של יצרן הרכב לשינויים האלה - אין למכון הרישוי/משרד הרישוי/משרד התחבורה סיבה לפסול את הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Tzvika-Pick[/b]] כתב:

איך מקבלים אישור ממשרד התחבורה לרכב כזה?

אתה מדבר על החלפה של מנוע, הסרה של המושב האחורי ועוד כהנה וכהנה שינויים מבניים ברכב, שלפי הידוע לי אסורים. מסקרן אותי לדעת האם אתה מתכוון להשאיר את הרכב לתצוגה או לרכב עליו בכבישים?

הוא לא עושה את זה בצורה חאפרית כמו כמות נכבדה מהאנשים ש"משפרים" את הרכב שלהם.

הוא עושה את זה בצורה יסודית ואיכותית, ולפי מה שאני יודע על הקאמארו, על השינויים שלה תוכננו בסדנה מורשת של GM בארה"ב,

ככה שהוא מגיע עם האישורים האלו לארץ, עושה את השינויים והשיפורים שהוא רוצה, ואז מביא את הרכב למכון טסטים יחד עם האישורים הללו.

כאשר יש אישור של יצרן הרכב לשינויים האלה - אין למכון הרישוי/משרד הרישוי/משרד התחבורה סיבה לפסול את הרכב.

בדיוק כך....אני מביא את הרכב עם כל האישורים מראש. הדבר היחיד שאולי אני "אאלץ" להתפשר לגביו, הוא להשאיר את המושבים האחוריים, עוד נראה.... :)

יש סדנאות כגון YENKO וכו' ש"שיחקו" עם המכוניות האלו כשהיו חדשות, קיבלו את אישור GM ומכרו אותן כחדשות(!) עם כל השיפורים, כך שאני בעצם בונה רפליקת YENKO, פלוס-מינוס.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בדיוק כך....אני מביא את הרכב עם כל האישורים מראש. הדבר היחיד שאולי אני "אאלץ" להתפשר לגביו, הוא להשאיר את המושבים האחוריים, עוד נראה.... :)

יש סדנאות כגון YENKO וכו' ש"שיחקו" עם המכוניות האלו כשהיו חדשות, קיבלו את אישור GM ומכרו אותן כחדשות(!) עם כל השיפורים, כך שאני בעצם בונה רפליקת YENKO, פלוס-מינוס.

איך ?

הרי Yenko על הקמארו היה רק בדור הראשון, כלומר בשנים 67-69~, לא ?

ואם תעשה כזה דבר, אז גם המנוע יהיה 7 ליטר כמו של ה- Yenko ?

פורסם

בהצלחה ליאור.

אני מקווה שזמן התאוריה יהיה שווה לזמן המעשי של השיפוץ (כן בטח:wink: )

תמסור בשמי לקאמרו לילה טוב.

שוב בהצלחה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
איך ?

הרי Yenko על הקמארו היה רק בדור הראשון, כלומר בשנים 67-69~, לא ?

ואם תעשה כזה דבר, אז גם המנוע יהיה 7 ליטר כמו של ה- Yenko ?

לגבי גודל המנוע שיהיה, לא יודע, מוקדם מדי לדעת...

YENKO הוא לא שם דגם, אלא שמו של סוכן מכירת רכב בארה"ב ששדרג מכוניות חדיות מהחברה ומכר אותן באישור היצרניות. מה שעשה אותו צדיק... היה לקחת מכונית "רגילה" לשים לה מנוע מפלצתי עוד יותר ממה שכבר היה לה, לאבזר אותה, פנימית וחיצונית באופציות שונות, לשפר מכלולים ומתלים וכמובן השאיר את חותמו YEKO כפסי קישוט, סמלים וכו' על כל רכב.

כיום מכוניות ה-YENKO נחשבות לבין היקרות ביותר מבין כל דגמי האמריקאיות הקלאסיות של סוף שנות ה-60 ועד תחילת שנות השמונים.

היו YENKO גם לדגמי -NOVA, ל-CHEVELLE, CORVAIR, NOVA ועוד....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לגבי גודל המנוע שיהיה, לא יודע, מוקדם מדי לדעת...

YENKO הוא לא שם דגם, אלא שמו של סוכן מכירת רכב בארה"ב ששדרג מכוניות חדיות מהחברה ומכר אותן באישור היצרניות. מה שעשה אותו צדיק... היה לקחת מכונית "רגילה" לשים לה מנוע מפלצתי עוד יותר ממה שכבר היה לה, לאבזר אותה, פנימית וחיצונית באופציות שונות, לשפר מכלולים ומתלים וכמובן השאיר את חותמו YEKO כפסי קישוט, סמלים וכו' על כל רכב.

כיום מכוניות ה-YENKO נחשבות לבין היקרות ביותר מבין כל דגמי האמריקאיות הקלאסיות של סוף שנות ה-60 ועד תחילת שנות השמונים.

היו YENKO גם לדגמי -NOVA, ל-CHEVELLE, CORVAIR, NOVA ועוד....

אני כבר יודע את כל מה שרשמת כאן. שזה על שם מישהו שזה היה שמו גם. אבל לא ענית על השאלה שלי.

ממה שאני יודע, Yenko פעל רק בשנים של הדור ראשון של הקמארו, עד שנת 69 בערך וזהו, לא ? לא נראה לי שהיה גם גרסא שלהם לקמארו מהשנה שלך. אני טועה ?

• תוכן חדש...