Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה קיבלתי הצעה מחבר לעבודה לקנות רכב חדש במימון הבחירה היא בין מאזדה 2 לבין סקודה פאביה אוטומט השאלה הראשונה שלי איזה מן הרכבים עדיף? יתרונות חסרונות וכו. השאלה השניה שלי היא האם כדאי בכלל לעשות את זה מבחינת ראש שקט לשנים הקרובות או שעדיף למצוא רכב שמור בתקציב שלי שהוא לא חדש (אני יכול להרשות לעצמי רכב בשנתון 2008~09) ולהשקיע בו כסף מדי פעם על טיפולים וכו.

אני ממש צריך עזרה בנושא מודה מראש לעונים. :-)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד מאיתנו לא יודע את המצב הכלכלי שלך(ולא מעוניין לדעת).

אם אתה חושב שתוכל לשאת בנטל של רכב חדש ולשלם כל חודש כסף או אתה מעדיך לקנות על מה שיש לך?

פורסם
אף אחד מאיתנו לא יודע את המצב הכלכלי שלך(ולא מעוניין לדעת).

אם אתה חושב שתוכל לשאת בנטל של רכב חדש ולשלם כל חודש כסף או אתה מעדיך לקנות על מה שיש לך?

אני יוכל לשלם כל חודש את הסכום שהם דורשים כי המקדמה שאני שם מכסה כמעט חצי מהמחיר והתשלומים נפרסים ל36 חודשים שבסופם אני אצטרך לשלם את היתרה על הרכב שהיא לא גבוה יחסית אבל עדיין אני לא כל כך מבין בנושא הרבה מאוד אנשים ממליצים לי לעשות את זה אבל אני לא יודע אם כדאי?

פורסם

מה כדאי?

כלכלית כדאי רכב משומש.

אם תקנה רכב אמין ובמצב טוב, אין שום סיכוי שעלות התיקונים שלו תהיה יותר גבוהה מירידת ערך של רכב חדש.

הכי חשוב לנסוע בראש שקט ? ומוכן לשלם על כך יותר? כדאי רכב חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגדול זה כן מומלץ, בעיקר כי הריבית היום ממש נמוכה, ותשלום חודשי קבוע מראש זה מאוד נוח (כל עוד כמובן שאתה יכל לעמוד בו),יש גם לקחת בחשבון את כל עלויות הנלוות כגון ביטוח דלק וכו...וכובן גולת הכותרת שאתה מרוויח רכב חדש באחריות ובעיקר "שקט".

מצד שני צריך לזכור שרכב חדש מעבד הרבה מהערך שלו בשלושת השנים הראשונות.

2017 Type R

פורסם

אוקיי נגיד ואחליט לעשות צעד אמיץ זה איזה מבין השני רכבים כדאי? אישית המאזדה יותר קורצת לי אבל גם הסקודה אחלה איזה רכב יאבד פחות ערך ואיזה רכב יותר כדאי מבחינת ביטוח נוחות וכו? אני אסע לא מעט מחוץ לעיר אבל הרוב יהיה בטוח העיר. מבחינת רכב משומש רציתי לקנות הונדה סיוויק או מאזדה 6 לא יודע כרגע.

פורסם

בין שני הרכבים שרשמת הייתי בוחר במזדה בתור רכישה פרטית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צא מנקודת הנחה שגם על רכב חדש וגם על רכב משומש תפסיד 40-50% בשלוש שנים.

עכשיו תחשב כמה זה יוצא מהרכב החדש שאתה מתכנן לקנות, ותראה אם זה עדיין משתלם לך (כלומר, האם שווה לך לשלם את ירידת הערך העצומה הזו כדי לחסוך כמה כניסות למוסך).

לדעתי - קנה מאזדה 2 בת 4-5, אמורה להיכנס בסכום שיש לך בקלות. היא כנראה תהיה מספיק אמינה כדי שזה יהיה מאוד משתלם כלכלית, בצירוף אי נוחות שולית. היא גם תהיה חסכונית יותר בביטוח ובטסט.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
צא מנקודת הנחה שגם על רכב חדש וגם על רכב משומש תפסיד 40-50% בשלוש שנים.

עכשיו תחשב כמה זה יוצא מהרכב החדש שאתה מתכנן לקנות, ותראה אם זה עדיין משתלם לך (כלומר, האם שווה לך לשלם את ירידת הערך העצומה הזו כדי לחסוך כמה כניסות למוסך).

לדעתי - קנה מאזדה 2 בת 4-5, אמורה להיכנס בסכום שיש לך בקלות. היא כנראה תהיה מספיק אמינה כדי שזה יהיה מאוד משתלם כלכלית, בצירוף אי נוחות שולית. היא גם תהיה חסכונית יותר בביטוח ובטסט.

יש לי בעיה עם רכבי סופר מיני ישנים פשוט לא אוהב אותם למרות היתרונות שלהם אם אני כבר לוקח רכב ישן אני אקח אחד משני הרכבים שרשמתי למעלה הונדה סיוויק או מאזדה 6 , בנוסף לכך אף אחד לא דיבר על מכירה של הרכב אחרי ה3 שנים יכול להיות שיהיה לי סבבה איתו וארצה להישאר עד למצב שאצטרך רכב גדול יותר או שפשוט מראש אקח רכב גדול עכשיו ואחסוך לי כאב ראש ומתי שאצטרך להחליף אחליף אני מודע לעובדה שאם אקח רכב בשנתון 2008~09 יהיה לי ביטוח מקיף רק לשנתיים הקרובות

שזה סוג של חסרון אבל אני מוכן להתמודד איתו . יש הרבה דילמות בנושא זה לכן מבקש ייעוץ

פורסם
למה? אם אפשר פירוט?

איבזור ואמינות*

( * מסתמך על ניסיון העבר בשני הרכבים ).

פורסם
איבזור ואמינות*

( * מסתמך על ניסיון העבר בשני הרכבים ).

אוקיי ויש לך משהו להוסיף לגבי התגובה האחרונה שרשמתי? אני חייב להגיע להחלטה בנושא בשבועיים הקרובים.

פורסם

זאת החלטה כלכלית שקשורה לחשבון הבנק הפרטי שלך, הכנסות והוצאות שותפות, תכניות לעתיד, בטחון תעסוקתי.

רכב חדש המשמעות היא שאתה קונה אותו בכסף שאין לך כרגע - מפתה מאוד ( תנאים טובים, ריבית נמוכה ), אבל יש בזה הפסד כספי בטוח וזה ינגוס בתקציב החודשי שלך ל 3 השנים הבאות ( בסוף יש גם תשלום אחרון ).

פורסם
זאת החלטה כלכלית שקשורה לחשבון הבנק הפרטי שלך, הכנסות והוצאות שותפות, תכניות לעתיד, בטחון תעסוקתי.

רכב חדש המשמעות היא שאתה קונה אותו בכסף שאין לך כרגע - מפתה מאוד ( תנאים טובים, ריבית נמוכה ), אבל יש בזה הפסד כספי בטוח וזה ינגוס בתקציב החודשי שלך ל 3 השנים הבאות ( בסוף יש גם תשלום אחרון ).

זה מה שגם אני חשבתי עליו, הרגע דיברתי עם חבר של המשפחה בעל אולם תצוגה בעיר שלי שמוכר את הרכב שלו (מאזדה 6) הוא מציע התחייבות על טרייד אין עתידי ואפשרויות מימון נשמע מאוד מפתה כי הרכב שלו מאוד שמור בעל קמ נמוך

פורסם

מזדה 6 רכב מעולה, רק צריכת דלק הרבה יותר גבוהה מאשר בסופר מיני חדשות. אם אתה לא נוסע הרבה, אפשר לשקול אופציה כזאת. היכרות עם הבעלים של הרכב לפעמים יתרון ( אם אפשר לסמוך עליו ).

• תוכן חדש...