Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצעת מחיר לפחחות + צבע לכנף + פינת הטמבון 850 ש"מ במזומן

להעביר לנהג הפוגע?

במידה והוא לא מוכן לשלם, כמה אני עלול להפסיד בהפעלת ביטוח?

השתתפות העצמית שלך וגם שלו גבוהות מ-850 ש"ח.

אז שכח מהפעלת הביטוח שלך.

יש בפניך 3 אופציות, במידה והוא מסרב לשלם.

1. לעשות תביעת צד ג' או בלי לתקן. אם אתה מתקן אתה מזמין שמאי, משלם צ'קים דחויים ומגיש לביטוח שלו. אפשר גם דו"ח שמאי גלובלי (זה דוח בלי לתקן) שרק הדו"ח יעלה קרוב לאלף ש"ח. ולשלוח את המסמכים לחברת הביטוח שלו ולבקש את העלות של התיקון (שברגע ששמאי מעורב תהיה בקלות 2000+ ש"ח ואת הירידת ערך של צביעת החלק ואת עלות השמאי. שיגיע הכסף - תתקן את הרכב ב-850 ואת ההפרש שים בכיס.

רוב הסיכויים שתגיע לבית משפט לתביעות קטנות באופציה הזאת וזה יהיה כאב ראש לא קטן.

2. לתקן על חשבונך ב-850 ולתבוע תביעה קטנה.

3. לא לתקן.

פורסם

אם הוא מסרב לשלם בהחלט הייתי מציע לעשות את מה שנקימיצ'י הציע-עם דוח גלובלי.

כל עוד אתה לא פדנט בהגזמה שלא ישרוד מעצם העובדה שתצטרך לראות את זה לאיזה כמה חודשים-אל תתקן קודם.

האופציה של 850 זה טוב ויפה במידה והבחור מעריך-במידה ולא ממש לא מגיע לו את המאמץ שתעשה להוזיל לו עלויות.

ברור שזה קצת יותר טרטור-אבל עמדתי גם בסיטואציות הנ"ל ואם אותו פוגע היה עושה פרצופים על המאמץ שעשיתי לקחת הצעת מחיר שתוזיל לו את העניין-ללא ספק הייתי תובע.

לגבי עניין הפרסום של הסרטון בפייסבוק-ממש לא לעניין.

למי שאמר שזה נעשה כנראה בתום לב-לא צריך להיות חכם גדול להבין שאם הוא שולח בפרטי אחרי שהעלה ליוטיוב והכל,כנראה שהוא לא רוצה שזה יתפרסם.

• תוכן חדש...