Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלדר PHEV

shus2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמכירות של הדגם PHEV כל הזמן עולות. יחד עם זאת לעומת שאר רכבים היברידיים זה איטי יותר.

מה שמסכרן אותי באמת לדעת האם זה בא מתוך החששות של אנשים לגבי טכנטלוגיה שמגיע עם הרכב או מחיר או עוד פרמטר שלא חשבי לגביו?

מה דעתכם על הרכב. אני מתייחס לכל הדגמים לא לשנתון ספיציפי.

http://www.mitsubishi-israel.co.il/models/phev/

פורסם

תשווה תפוחים לתפוחים. קרוסאובר היברידי פלוס פלאג אין. מול מה אתה משווה אותו? פריוס?

פורסם

אני לא משווה אותו לשום רכב הברידי אחר... נו אולי לטויוטה CHR עם אני לא טועה שהוא גם היברידי. אני מדבר למשל על אאוטלנדר פרמיום לעומת PHEV, בתנאי שאין צורך ב 2 מושבים נוספים. רכב SUV מרובח 5 מושבים. קצת יותר מאובזר מבסיס

פורסם (נערך)

לא יודע מאיפה שאבת עליה במכירות phev .

ב 2016 מכרו 5 מכוניות.

אז ב2017 אולי ימכרו 6 .( בפועל לא נמכרה עדיין אחת ב 2017. נכון ליוני.)

זו תהיה קפיצה דו ספרתית באחוזי מכירות של הדגם הזה.

(או התרסקות הדגם אם לא ימכרו משהו עד סוף השנה)

היבואן הרג את הדגם עם התמחור.

אם אתה רוצה רכב אספנות : זה הדגם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ב 2016 מכרו 5 מכוניות.

אפשר לשאול מאיפה המידע?

פורסם (נערך)

יש פה אחד שמפרסם כל רבעון סטטיסטיקה של משרד הרישוי ע"פ דגמים. חפש משתמש בשם car_me

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ב 2016 מכרו 5 מכוניות.

דווקא נמכרו הרבה יותר מ-6. 144 למעשה. הוא פשוט מופיע כגרסה של אאוטלנדר ולא כדגם נפרד.

מתוך הסטטיסטיקה ינואר- יוני 2017: 2.0AE(121hp)=144

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם (נערך)

חשבתי של phev יש 200 כ"ס . לא 121.

אולי צודק. 121 ללא הנעה חשמלית .

בכל מקרה השנה ראיתי רק אחד כזה על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני חושב שאם הדגם הזה היה משווק גם כן עם 7 מושבים הוא היה נמכר הרבה יותר. הערך המוסף שלו היה משמעותי יותר. מיצובישי עשו טעות שמוכרים אותו רק עם 5 מושבים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אני מחפש SUV גדול ולא צריך 7 מושבים, השאלה אם PHEV לדעתכם יחס מחיר תועלת. בעצם המחיר שלו גבוה מה בסיס, יחד עם זאת האבזור שלו יותר עשיר. השאלה האם לדעתכם זה שווה את הכסף לעומת האאוטלנדר הרגיל, או יש תחלופה מעניינת אחרת

פורסם

לשכן שלי יש כזה בן פחות מחצי שנה, ולטענתו בשימוש יומיומי באזור השרון הוא נוסע רק על חשמל, ונכנס לתחנת דלק פעם בשלושה חודשים (מה שאומר שהוא כנראה תדלק רק פעמיים מאז הרכישה אני מניח). מצד שני, המחיר של הכלי גבוה, ולדבריו גם עם החסכון בדלק יקח לו הרבה זמן עד שהוא יחזיר את ההפרש בין ה PHEV לאאוטלנדר הרגיל - נראה לי שמבחינתו הקניה היתה יותר כמו רכישה של אייפון חדש מאשר רכישת רכב על בסיס שיקולים רציונאליים גרידא.

פורסם

המחיר של הדגם החדש ירד. ובעזרת קצת מו"מ הוא ירד עוד, מה שיעזור קצת עם התמורה למחיר.

בנוסף לחסכון הוא גם מאובזר מבחינת בטיחות במערכות אקטיביות .

מה גם שהטעינה נעשית מהשקע הרגיל בבית.

אם ממילא אתה מחפש SUV גדול לדעתי שווה בדיקה.

סתכל כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?626042-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-PHEV-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9

• תוכן חדש...