Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מריצים ועוד איך, זה שלא נחשפתם לא אומר שלא קיים.

אכן רוב הגלאים פולטים אות אלקטרוני שעלול להפריע לעבודה משותפת, אך הפגיעה היא אינה בהכרח משמעותית.

היונידן לדעתי אינו פולט אות אלקטרוני, אולי מעט, מה שמונע מגלאים של גלאי רדאר(בשימוש במדינות בהם גלאים אינם חוקיים) כדוגמת spectra elite לגלות אותו.

קישור לדיון בנושא הפעלה משותפת:

יונידן נגד spectra elite:

ההנחה שהיונידן אינו מתגלה על ידי מכשיר זה בגלל שהוא לא פולט אות אלקטרוני היא חצי השערה, מחר אחפש מקור לזה.

שוב אומר, יכול להיות שיש חסרונות כמו פגיעה קטנה בטווח הגילוי והתראות שווא, יש כאלה שעדיין הולכים על שילובים כאלו.

מי שמעוניין להרחיב בנושא השילובים יכול לעיין בפורומים בחול, דובר שם לא מעט, יש שילובים מוצלחים ויש פחות.

עריכה:

הנה עוד דוגמא:

https://www.rdforum.org/index.php?threads/76236/

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, ב V1 קיים מודול בלוטוס שאפשר לרכוש, בזמן גילוי משדר לנייד את מספר התדר ועוד כמה פרטים. מסורבל אך אפשרי בהחלט

פורסם

אף אחד לא עושה את זה בפועל. זה אנשים שקנו V1 ונדפקו איתו או סתם אנשים שאוהבים שהדשבורד שלהם נראה כמו קוקפיט של מטוס. מה שגם אתה תקבל כל רגע התראות שווא ומה הקטע לסוע שאתה כל רגע מקבל התראה?

פורסם (נערך)

למי שיש את התקן הבלוטוס, אז גם ב- v1 מוצג התדר. אני לא מכיר את uniden, אך ב- v1 יש המון אפשרויות (מצ"ב אחד המסכים).

ניתן לשמור את כל ההתראות בקובץ ואז בבית הייתי משנה את התדרים לעבודה אופטימלית.

בנוסף, ישנה אפליקציה שמזהה התראת שווא (בעזרת מסד נתונים) ופשוט משתיק את הגלאי - זה טוב בארה"ב, שם ה- k band מאופשר ונותן המון התראות שווא.

Screenshot_20180923-193530_V1connection, the app.jpeg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי syaron24
פורסם

אני כבר חודשיים עם ה-R1,

שאלה - אתם פשוט משאירים אותו קבוע ברכב או מפרקים כל פעם?

התקנתי אותו בין הדשבורד לשמשה הקדמית והוא ממש מתחמם אם משאירים אותו בשמש, אני חושש שיהרס..

מה אומרים?

שלומי

פורסם
אף אחד לא עושה את זה בפועל. זה אנשים שקנו V1 ונדפקו איתו או סתם אנשים שאוהבים שהדשבורד שלהם נראה כמו קוקפיט של מטוס. מה שגם אתה תקבל כל רגע התראות שווא ומה הקטע לסוע שאתה כל רגע מקבל התראה?
.

אין התראות שווא כל רגע, תקרא את הסקירה בקישור שפרסמתי בפורום RDF, ראיתי עוד המון סקירות של אנשים בחול שעושים זאת .

לא הכי כלכלי , אבל יש המון שעברו מ V1 ל R1 ומשתמשים בשניהם, שוב היונידן כמעט ולא פולט אות אלקטרוני, מה שאפשר לשלב אותו בקלות יחסית עם גלאים אחרים. יש כמובן שילובים אחרים שלא מומלצים.

אם למישהו יש V1 מיותר אין לי בעיה לבחון בעצמי את העניין.

מיקום חכם של הגלאים ימנע מהרכב להיראות כמו קוקפיט

לגבי הסתרת הגלאי- אצלי הוא ממוקם בפינה ימנית עליונה, מבחוץ הוא כמעט ולא נראה וכל מי שרואה אותו בטוח שמדובר במצלמת נסיעה, לכן אני לא מוריד אותו בכל חניה. אם אני יודע שהרכב יעמוד במקום מספר ימים לפעמים אני מוריד.

פורסם

לצערי אני נאלץ למכור את מערך ה"הגנה" לרכב,

הציוד יספק הגנה מלאה

יונידן R1 בן 7 חודשים

ציטה C550 בת חצי שנה ׁ(תמכר במחיר מוזל עקב העניינים שפורטו בשירשור)

אקדח ממל"ז

ועוד כמה סוכריות

למעוניינים ניתן לפנות בפרטי

פורסם
אם למישהו יש V1 מיותר אין לי בעיה לבחון בעצמי את העניין.

לצערי אני נאלץ למכור את מערך ה"הגנה" לרכב

מה קרה תוך 37 דקות, בין הפוסט הראשון לשני?

יש לי V1 שלא בהתקנה קבועה, ורציתי להציע לך אותו לניסוי.

אפשר לשאול איזה אילוץ גורם לוויתור על מעטפת הגנה שכזו? אם זה אישי מידי, תרגיש חופשי לסרב לענות.

• תוכן חדש...