Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר קנה R3.

בנתיים מדווח שאין התראות שווא בלייזר ממזדות וולוו כמו שיש בוולנטיין.

אתר האינטרנט של החברה שאמור לספק עידכוני קושחה עלוב וריק, לא ברור מהיכן אמור להתעדכן בסיס הנתונים של הGPS.

הלוואי שהיתה דרך להעביר את בסיס הנתונים של הצ'יטה לR3, עכשיו הוא חושב לרכוש שוב צ'יטה (הקודמת נגנבה לו).

הוא עדיין לא נתקל במארב אמיתי כך שעוד מוקדם לכתוב סקירה מקיפה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניראה שהטוב ביותר זה הבאה של המכשיר ע"י "שליח", ההמתנה כאן בארץ מיאשת

צריך למצוא אנשים שחוזרים מארה"ב שיביאו איתם את זה.

קובי

:-)

פורסם

אז הרכבתי את הגלאי באוטו עדיין לא מצאתי דבורות לבדיקה. מישהו יודע איזה תדרים צריך להשאיר דולקים ואיזה לכבות?

פורסם
אז הרכבתי את הגלאי באוטו עדיין לא מצאתי דבורות לבדיקה. מישהו יודע איזה תדרים צריך להשאיר דולקים ואיזה לכבות?

K off

X off

Ka on

Ka narrow

Ka pop on

K pop off

Laser on

פורסם

X,K,KA אלו תדרי סריקה. לכל ראדר יש את התדר שבו הוא עובד.

למשל לדבורה, מבית היוצר של MPH תדר הסריקה הנו KA ולכן זהו התדר היחידי שצריך להיות במצב ON כאן בארץ.

עכשיו, גם לכל תדר סריקה יש טווח ( Mhz/Ghz) טווח הסריקה של תדר ה KA נמצא בין 33.392-35.998 מחולקים ל-10 טווחים. הדבורה MPH, עובדת בטווח 33.8Ghz +/- 100 MHz ולכן אין טעם שהגלאי יסרוק את כל 10 הטווחים כי הוא מבזבז זמן יקר לחינם, לכן שמים אותו במצב Ka narrow ולא Ka wide וכך הוא סורק מספר מצומצם של טווחים מתוך כל ה-10 ומשפר את יכולות הגילוי.

פורסם (נערך)

** עדכון **

קיבלתי אישור ממשרד התקשורת והגלאי שלי שוחרר מהמכס היום ע"י GCX.

האישור כמובן לא התקבל כתוצאה מהבקשה שאני שלחתי למשרד התקשורת, אלא בגלל שהשתמשתי בשירות של עמיל מכס שעובד עם מכר שלי ולכן הסכים לעזור בתשלום.

לא הייתה לי אפשרות להגיע פיזית למשרד התקשורת וגם לא רציתי להתעסק בזה ולכן העדפתי לשלם לגורם מקצועי שיעשה את העבודה.

לצערי אותו עמיל מכס אינו מעוניין שאפנה אליו לקוחות נוספים, מכיוון שזה היה עבורו כאב ראש (הוא עובד עם חברות ואינו מטפל בבקשות של לקוחות פרטיים). אני מכבד את בקשתו ולכן למי שירצה, אוכל להמליץ על עמיל אחר שהציע את השירות במחיר קצת יותר יקר.

תזכורת קצרה למי ששכח / לא עבר על כל ההודעות בשרשור..

קיבלתי מ-GCX את הבקשה להמציא את אישור משרד התקשורת ב- 1.10.

שלחתי ב-2.10 יום לפני ערב חג הסוכות (מס' ימים לאחר ש-KRD שלח), את הבקשה למשרד התקשורת ומן הסתם אף אחד לא טיפל בה עד ל-15.10.

בגלל סוכות החבילה שכבה שבועיים נוספים שנאלצתי לשלם עבורם אחסון במכס (סה"כ 300 ש"ח עבור אחסון לתקופה 33 יום!!!).

עקב החשש שאף אחד לא יטפל בבעיה, חיפשתי עמיל מכס שיכול להגיש את המסמכים למשרד התקשורת ולקבל אישור בפרק זמן סביר (שבועיים-שלושה).

המחירים נעים סביב 400-800 ש"ח (לפני מע"מ) ונראה שהחברות אינן ששות לעבוד עם לקוחות פרטיים ובכלל מול משרד התקשורת.

עמיל המכס לא היה בטוח אם נצליח לקבל את האישור ולכן הציע שנתחיל בתהליך לאישור עבורי ובהמשך אם נצליח נשתמש באישור עבור KRD (התהליך צריך להיות זריז יותר, מכיוון שכבר השגנו אישור עבור אותו מוצר).

אז העמיל הגיש את הבקשה ב- 15.10 וקיבלתי את האישור ב- 2.11 - תוך 18 יום.

לכל מי שחשב שניתן להשתמש באותו אישור ממשרד התקשורת - הוא טעה.

האישור ניתן באופן פרטני עבור יבואן אחד ועבור שטר מטען וחשבונית קנייה ספציפיים.

בדקתי את הנושא היום מול GCX וביקשתי שישתמשו באישור שלי, כדי לשחרר את הגלאי של KRD והם אמרו שאין אפשרות כזאת.

לכל מי שמתלבט כיצד להזמין את הגלאי,

1. לא להזמין דרך EBAY!! שנעזרים ב-GCX שאינם מציעים שירות עבור קבלת האישור ממשרד התקשורת - באפשרות שילוח זו, החבילה שלכם תיעצר בוודאות במכס ותידרשו להשיג את האישור של משרד התקשורת!!

2. לא להזמין בסמיכות לתקופת חגים :)

3. מי שאינו מעוניין או יכול להביא את הגלאי איתו מארה"ב,

אז אני חושב שכדאי להשתמש ב- USHOPS ולקחת את הסיכון, מכיוון שהחבילות שלהם נבדקות מדגמית, בניגוד ל-GCX שכל החבילות שלהם נבדקות ולכן תידרשו בוודאות להשיג את האישור.

4. תחפשו מראש באינטרנט עמילי מכס שמציעים שירות להשגת אישור ממשרד התקשורת. תרשמו את הפרטים של העמיל הזול ביותר (במחיר שלא עולה על כ-450 ש"ח) ושמבטיח להשיג אישור בפרק זמן של כשבועיים עד שלושה שבועות ולא יאוחר מחודש.

למי שיש שאלות שיפרסם כאן או שיפנה אליי לפרטי.

תקראו בעיון את ההודעה הזו ותשאלו אם משהו אינו ברור, מכיוון שאנחנו אכלנו אותה ולכן נשמח לעזור ולמנוע מכם עוגמת נפש ועלויות מיותרות..

ולגבי השירות של GCX - חווית השירות שלי הייתה מעולה. הם היו אדיבים והגיבו מיידית לכל מייל ושחררו את החבילה מייד לאחר קבלת האישור. הבעיה היחידה היא כאמור שאין להם שירות לקבלת האישור ממשרד התקשורת.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם (נערך)

^

סה"כ עלויות:

1218 ש"ח - עבור הגלאי כולל משלוח ומע"מ

300 ש"ח - עבור האחסון במכס לתקופה של 33 יום

250 ש"ח - עבור טיפול של עמיל המכס, לצורך קבלת האישור ממשרד התקשורת (קיבלתי הנחה בגלל החבר)

15 ש"ח - שירות של חברת MYFAX לחודש ימים, כי מי ירצה לקחת סיכון שהפקס לא יתקבל.. :) אגב השירות שלהם עבד מעולה

סה"כ: 1783 ש"ח.

האישור התקבל בפקס ולא במייל ולכן חשוב מאוד להפקיד למלא את מס' הפקס, בנספח ו' של משרד התקשורת.

לאור החוויה השלילית, אין שום סיכוי שאזמין ב- EBAY מוצר שדורש אישור של משרד התקשורת..

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תוכן חדש...