Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסון 2016 - נפח 2ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לקנות טוסון שנת 2016 עם 33א' קמ במחיר של 114א' (מחירון סביב ה 130) אשמח לחוות דעתכם בנוגע לשאלות מטה

1. בהנחה שמתכנן להחזיק את הרכב ל 5-7 האם כדאי?

2. האם כדאי לבדוק שנה נמוכה יותר ולחסוך 10א שקל (אמור להתקזז במכירה עתידית)

תודה

פורסם

1. הגדירי "כדאי".

2. בעוד 5-7 שנים ההפרש בין 2015 ל-2016 יהיה זניח יחסית.

על פניו אם הרכב תקין העסקה נראית סבירה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה,

כרגע אנחנו זוג ובהנחה שבקרוב נהיה זוג +X ונטרך לקנות משפחתי נניח 2016 שבטח גם יעלה סביב ה 100

ב"כדאי" התכוונתי להשוואת המחיר של שני המסלולים (משפחתי מול גיפון).

בנוגע לסעיף 2 - אם כך כדאי לקנות/ לחפש שנת 2015 ולחסוך קצת?

פורסם

אם אתם לא מתכניים לרדת לשטח-ג'יפון מיותר לטעמי.

אחזקת ג'יפון יקרה יותר מאחזקת רכב משפחתי בכל פרמטר- במוסך,בטסט,בביטוח.

הייתי מחפש משפחתית קלאסית- מאזדה 3 פרימיום.

אפשרות אחרת-מיצובישי לנסר אפשר לקנות עכשיו 2015-16 ולהישאר עם הרבה עודף מ 100,000 - נכון שהגיר טיפה מעצבן בתחילת הנסיעה והרכב שותה מעט יותר אבל פרט לטיפול 100,000 ק"מ של החלפת שמן גיר רציף שהוא יקר יותר משאר הטיפולים,אין תקלות מיוחדות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה,

בהנחה שאין בעיית נזילות במידה וקונים שנת 2014 וחוסכים עכשיו, החסכון הזה גם יבוא לידי ביטוי גם במכירה.

כלומר מה שנוציא עכשיו יותר אמור להתקזז (חלקית כנראה) בעתיד, נכון?

פורסם

אין טוסון 2014 אם אתם מעוניינים בג'יפון יונדאי משנת 2014 מדובר ב-ix35. ולא, ההבדל בעלויות האחזקה אינו גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...