Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,היום בערב פגעתי עם הרכב בצמיג שהתגלגל על כביש 5,כמה רכבים דרסו אותי ואני בניהם.

יש קילוף בטמבון הקדמי ועף לי פנס ערפל והפלסטיק מסביבו,בנוסף כיסוי של הוו גרירה האחורי.

מה עושים במצב כזה? למי פונים?

בנוסף מבחינה מכנאית,מה כדאי לבדוק? כיוון פרונט? הסתכלתי על תחתית הרכב לא נראה כאילו יש נזק,לדעתי יש מעט רעידות בהגה בסביבות 130 מה שלא היה לפני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם נסעת במהירות גבוהה מהמותר רשלנות שלך אבל אם זה היה בכביש פתוח צריך לפנות בכל מקרה,לרשות שבתחומה נמצא המפגע,לצלם את המפגע ואז..

במקרה שלך לגשת למכון פרונטים לבדיקת כל חלקי המתלה,תיקון הדרוש,הגשת חשבונית התיקון לרשות.+ מכתב הסבר על השתלשלות הארועים.

ישלמו תוך 30 יום ? נהדר.לא ? תובע אותם בתביעות קטנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דווקא נסעתי במהירות סבירה והנזק הקטן יעיד על כך,בדקתי עכשיו הכול,יש שבר במגן הפנימי של הטמבון,אוזן של הפנס השמאלי נגזרה,יש שפשופים בטמבון עצמו,עף הפלסטיק שמסביב לפנס ערפל ופלסטיק מסביב לוו גרירה האחורי,הצמיג עבר מתחת לרכב.

שכבתי מתחת לרכב בכדי לראות ששום דבר מלמטה לא נפגע,לא נראה כאילו יש משהו,מחר בעבודה אני ארים אותה על ליפט להסתכל כמו שצריך.

רכב ראשון דרס את הצמיג והוא התחיל להתגלגל בכביש,לא היה לי איפה לסטות.

הכביש היה פתוח זה היה לקראת 9 וחצי בלילה אתמול,המקרה היה בכביש 5 מעט לפני הירידה לפתח תקווה לפני מורשה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק שלום , לאשתי קרה מקרה דומה לפני שבועיים בכביש 5 . נאלצתי להחליף את מגן המנוע התחתון שעשוי מפלסטיק .

הלכתי לעשות כיוון פרונט במוסך הציר שבסגולה - הומלץ לי ע"י הפורום ואכן בעלי מקצוע מן השורה הראשונה .

הכל היה פיקס ובאותה הזדמנות בדקתי שוב את האוטו מלמטה .

אתה צריך לפנות למע"צ שאחראי על קטע הכביש הזה עם כל הקבלות על הנזקים שקרו לך .

בלי קשר , מחכה לתמונות של האופנוע .

פורסם

תודה על התגובה אייל,תמונות יהיו בקרוב.

מה עושים במקרה כזה? מפעילים ביטוח או לא? מתקן את הנזק עצמאית ושולח להם קבלות?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

דיברתי עם נתיבי ישראל, אמרו לשלוח קבלות של תיקון ופרטי מקרה,ורק אז הם בוחנים את הנושא.

אני לא רוצה שיצא מצב שאני מתקן הכול על חשבוני ואז לא מקבל שקל חזרה.

אם אני מפעיל את הביטוח, גם אם אני תובע צד ג' הפרמייה עולה ואני משלם השתתפות עצמית?

עברתי בבוקר במקום,הצמיג עדיין שם,צילמתי אותו, בנוסף הפלסטיק של הפנס ערפל שוכב בשול שמאל שבור.

בגלל התנועה לא הצלחתי לצלם אותו.

39aa07b196fd34c0d6ffb574cc44e441.jpg

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...