Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגוון שאלות ואשמח אם מישהו שעשה זאת לפני יצור עימי קשר בפרטי - שישלח מספר פלאפון לחזרה. שיסביר לי על התהליך.

תודה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ההמלצה שלי היא לפנות לעו"ד בתחום הנדל"ן. גם ככה את תצטרך להעזר בו במכירה ובקניה. הם מכירים הכל, עברו כבר מלא עסקאות, מכירים את כל התהליך הזה מא-ת. ואתה גם ככה תשלם לו כסף, אז תנצל את זה.

בגדול אין בזה משהו מאוד מסובך,

רק לשים לב לתאריך פינוי, כי עדיין לא רכשת דירה אחרת. שלא יווצר מצב שאתה חייב לפנות, למרות שגם את הדברים הללו מסדירים בחוזה. בקיצור, עו"ד!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם השאלות שלך לגבי המיסוי, אז כדי לשלם מס רכישה לפי הנוסחה של רכישת דירה יחידה, תצטרך למכור את הדירה הקודמת תוך שנתיים, בהתחייבות מראש למס רכישה ( עד שתמכור, הדירה החדשה לא תהיה רשומה על שמך, בגלל שעדיין אין אישור מס סופי ) . אם לא תמכור תוך שנתיים, תצטרך לשלם מס רכישה הרבה יותר גדול.

וכדי להיות פטור ממס שבח על הדירה הראשונה, תצטרך למכור אותה תוך שנה וחצי מתאריך הרכישה של הדירה הנוספת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הארותיהם של טימור וולאד נכונות, אבל שתי הערות:

1. דומני שהתזמון של שנתיים השתנה, אבל אני לא בטוח. עורך הדין יעדכן אותך.

2. יש הבדל בין מצב בו אתה רוכש דירה מיד שניה (אז התקופה לצורך חישוב מס רכישה מתחילה ביום חתימת חוזה הרכישה), לבין רכישת דירה חדשה מקבלן (אז מניין התקופה לצורך חישוב מס רכישה כדירה יחידה מתחיל ביום מסירת המפתחות וא משהו דומה. שוב, עורך הדין יתדרך אותך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק, זה אכן השתנה .

[h=3]משפרי דיור[/h]

• אם רוכש של דירת מגורים היה בעליה של דירה אחת בנוסף לדירה שרכש, והוא מכר את הדירה הקודמת בתוך 18 חודשים מיום רכישת הדירה החדשה, או בתוך שנה מיום שנמסרה לו הדירה החדשה, אם נרכשה מקבלן - הוא ייחשב כבעל דירה יחידה לצורך חישוב המס (בעת מכירת הדירה הנוספת יש לדווח למשרד האזורי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כן, אני ממליץ לך לרדת מהרעיון אלא אם בא לך להכניס ראש בריא למיטה חולה.

אתה מוזמן ליצור קשר בטלפון שבחתימה.

אם אן לך את הממון לרכוש את 2 הדירות לא הייתי נכנס לסרט הזה.

ברחוב שלי כרגע ישנם 10 בתים. 3 מתוכם לא מכרו לפני שרכשו (כולל אותי).

במקרה שלי הקבלן הסכים לפצל ולדחות את אחד התשלומים בחודש וחצי כדי שלא נכנס לתהליכים של הפרת חוזה.

תאמין לי שאני לא מאחל לאף אחד להיות במצב שהייתי בו. זה אומנם היה לתקופה קצרה של כ-3 חודשים אבל להיות פתוח בבנקים על כמה מיליונים, להוציא כל חודש סכום של 5 ספרות על הוצאות דיור, ריבים ומתחים במשפחה, זה ממש לא תענוג.

השכן שלי איחר בתשלום האחרון ב-3 חודשים כי התבצר על מחיר המכירה של הדירה וספג 40 אלף ש"ח קנסות ופיגורים.

במקרה של שכן אחר עד עכשיו לא הצליח למכור. למזלם המשפחה נחלצה לעזרתם. חצי שנה אחרי קבלת מפתח והם עדיין לא נכנסו לבית ועכשיו סוף הקיץ אז אין להם ברירה אלא להיכנס בגלל המסגרות של הילדים. הדירה הישנה בנתיים הושכרה לטווח קצר ובמקביל עדיין מפורסמת למכירה.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתי בסיפור הזה פעמיים, בפעם הראשונה קניתי דירה כאשר התשלום הראשון היה על חשבון המשכנתא. לא הייתי מודע לבעיתייות, למזלי הבנק שיתף פעולה ונתן לי את ההלואה באיזו דרך סיבובית שבה הפקדתי את הצ'ק של המשכנתא וחזרתי לבנק עם המסמכים על מנת לרשום אותה. בהמשך הזעתי חודשיים עד שמכרתי את הדירה הקודמת, אבל קיבלתי את התמורה שתכננתי במקור (זה היה לפני למעלה מ-20 שנה). בפעם השניה זה היה לפני 4.5 שנים, אבל במקרה זה השילוב של לוח התשלומים ומצב החסכונות שלי אפשרו להתגבר גם על עיכוב במכירת הדירה, וגם הבנתי די מוקדם מה המחיר הריאלי של הדירה הקודמת (בערך 150 אש"ח פחות מההערכה הראשונית) כך שיכולתי לתכנן את העסקות בצורה סבירה.

מה שאני רוצה לומר הוא שאם הדירה הנמכרת אטרקטיבית לא צריך להיות קושי מיוחד למכור אותה תוך 18 חודשים, בתנאי שמוכנים להתגמש במחיר. בדיוק כמו עם מכירת רכב, התגמשות במחיר הדירה הנמכרת הרבה פעמים תעלה פחות מ"קנסות" הנובעים מהתעקשות על מחיר (השפעת עליית מדדים על מחיר הדירה הנרכשת, פיצוי למוכר\קבלן על איחור בתשלום או צורך לשלם מיסים מיותרים). את ההתגמשות הזו צריך להביא בחשבון בתכנון הכספי הראשוני של החלפת הדירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השכן שלי איחר בתשלום האחרון ב-3 חודשים כי התבצר על מחיר המכירה של הדירה וספג 40 אלף ש"ח קנסות ופיגורים.

במקרה של שכן אחר עד עכשיו לא הצליח למכור. למזלם המשפחה נחלצה לעזרתם. חצי שנה אחרי קבלת מפתח והם עדיין לא נכנסו לבית ועכשיו סוף הקיץ אז אין להם ברירה אלא להיכנס בגלל המסגרות של הילדים. הדירה הישנה בנתיים הושכרה לטווח קצר ובמקביל עדיין מפורסמת למכירה.

בהחלט, סוגיה שאנשים לא לוקחים בחשבון.

יש לי שכן שקנה דירה אחת ואחר כך את הנוכחית מתוך הנחה שערך הדירה שהוא קנה על הנייר יעלה והוא יעשה כמה גרושים על הדרך. בקיצור הסתבך, נתקע לאיזה שנה עם המכירה ושילם על זה מאוד ביוקר. לקח לו כמה שנים להתעושש מזה.

פורסם

כבר רכשת דירה אחרת ואתה מתעניין מה לעשות ? או שאתה שוקל את הרעיון של לרכוש לפני שתמכור ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...