Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תהיתי מה היתרון במיכלים הסמויים מלבד האסטטיקה. הרי ברור שאם תיווצר בעיה, צריך להתחיל לשבור קיר מה שמיקר מאוד את עסק התיקון/החלפה של הניאגרה.

פורסם

לא בדיוק. את המנגנון ניתן לתקן או להחליף דרך הפתח הקדמי שנמצא מאחורי לחצני ההפעלה, וזה הסובה העיקרית לתקלות.

כמובן שהיתרון העיקרי הוא אסתטיקה, אבל זה דבר חשוב בבית, הלא כן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לירוי, מה הכתובת של בית העסק שלך? אני מחפש מיכל הדחה הכי צר שיש (ברוחב לא בעובי). אתה יכול לרשום איזה דגם הכי מתאים?

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

מישהו יכול להגיד מה האורך של אסלה תלויה כזאת

מהקיר הקיים (לפני שמתקינים את מיכל ההדחה), ועד קצה האסלה עצמה?

אני צריך למקם פתח של דלת וחושש שהיא תפגע באסלה כשתיפתח.

פורסם

מיכלי ההדחה הטובים ביותר הם של GEBERIT. אחריהם נמצאים GROHE.

חלק יגידו ככה וחלק יגדו ככה...

מיכלי GROHE נפוצים יותר, מ- 2 סיבות עיקריות.

הראשונה היא כמובן מחיר. לרוב, מיכלי GROHE יעלו מעט פחות ממיכלי GEBERIT המקבילים להם.

הסיבה השנייה היא כי קבלני ביצוע אוהבים לעבוד איתם יותר, כי הם מעט קלים יותר להתקנה.

דבר נוסף וחשוב לא פחות בנושא הזה, זה איכות הביצוע.

אם איכות הביצוע לא טובה, אין כמעט משמעות לאיכות המיכל.

לכן, אלו שני דברים שלא כדאי להתפשר עליהם.

ולנושא... פות"ש, אם יש לך בעיית עומק בחדר השרותים הזה, ולא ניתן לחצוב בקיר, קח בחשבון שמיכל דק עוביו 8 ס"מ נטו.

מעבר לזה תוכל לקנות אסלה קצרה שעומקה יהיה סביב ה- 47 ס"מ (קח בחשבון שאסלה קצרה פחות נוחה לישיבה).

ישנם דגמים מעטים גם של 45 ס"מ אם אני זוכר נכון.

לכן, כדי שהדלת תוכל להיפתח בלי להיתקע באסלה, אתה צריך כ 62-63 ס"מ פנויים, מקצה הדלת כאשר היא פתוחה, ועד לקיר שמאחורי האסלה.

• תוכן חדש...