Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להחליף את האסלה הנוכחית באסלה תלויה עם מיכל הדחה סמוי.

את מיכל ההדחה אני מעוניין להתקין בתוך הקיר ולא עליו. כלומר, לחצוב בתוך הקיר את כל העומק של מיכל ההדחה, כאשר קו האפס יהיה הקיר הנוכחי.

יש לי מרצפות לתיקון מה שינזק ברצפה ואת הקיר עם מיכל ההדחה, ארצף בריצוף חדש.

איזה מתקן הדחה לקנות, עמ"נ לבטן אותו היטב?

איך להוציא את האסלה, כך שיפגעו כמה שפחות מרצפות ברצפה ?

איזה חיפוי יתאים לקיר בו יותקן מיכל ההדחה (צבע וגודל) ?

אמצע הגובה של צינור הביוב הינו 20 ס"מ. יש צורך לשנות את פתח היציאה?

תודה. 72759c6d6245922035ef07d288f4e4c3.jpg7b4c50f4296b3547fecbbc9bd4d03320.jpg

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

בוא נמתין למומחה הפורום, אבל השאלה הראשונה שאני שואל היא האם יש לך בכלל אפשרות לחצוב בקיר - שכן אפשר כי הוא דק מדי או כי מדובר בקיר נושא שיש להמנע מחציבה נרחבת בו.

בדירה שלי מותקנות אסלות תלויות עם מתקני הדחה סמויים - כל המתקנים במעין "מדרגה" מבטון מחוץ לקיר שבה יש גם מקום לברגי העיגון של האסלה. בראש ה"מדרגה" מעין מדף ברוחב כ-10 ס"מ (לא מדדתי).

לגבי חיפוי הקיר (ויתכן גם הריצוף, שעלול להפגע בעת פירוק האסלה הקיימת) - הטוב ביותר הוא מרצפות רזרביות שאני מקווה שיש לך מזמן הבניה.

לאור השאלות שאתה שואל עצתי היא כי תפנה לבעל מקצוע לביצוע העבודה. התקנה לא נכונה שתגמר בדליפה וצורך בפירוק הבטון, או, יותר גרוע, אסלה שנופלת ונשברת מתחת לישבן הן עניין שלא מצדיק חסכון של כמה מאות ש"ח או קצת יותר מזה. כמוכן, אם מדובר בצנרת ישנה, לשקול לבצע שיפוץ כללי של תא השירותים, כולל הצנרת והחיפיים (שלטעמי מזעזעים, אבל זה הטעם שלי, ואתה זה שצריך לחיות אתם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסלה תקנה מה שבא לך אבל מנגנון חד משמעית אך ורק grohe.

לא לחפש זול יותר טו יקר יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מתעלם מהדברים החשובים באמת: יש לך בקיר צינור ביוב ראשי שאתה לא יכול להזיז, הצנרת שלך יוצאת מהקיר עצמו (לא מהרצפה) - מה שאומר שטכנית מה שאתה רוצה לעשות לא ניתן לביצוע.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

gsi - לי המליצו דווקא על Geberit. טפו טפו, בינתיים מוכיח עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בזמנו קיבלתי מהקבלן אסלות רגילות והחלפתי לתלויות בעצמי.

כמו שאיציק ציין לא תוכל לחצוב בקיר שכן מיקום צינור הביוב הראשי נמצא שם.

מה שכן תוכל לעשות זה:

1. לפרק את האסלה הקיימת.

2. להתקין מיכל הדחה סמוי על הקיר לפי ההוראות

3. לבנות קונסטרוקציה ללוחות גבס ירוק.

4. להתחיל לשים את הלוחות מהרצפה ולצקת בבטון את התחתית על מנת שיתפוס את ברגי העיגון של האסלה.

5. להמשיך לכסות בלוחות גבס להדביק אחרי קרמיקה/פסיפס לשים רובע ולהרכיב את האסלה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

היי

יש לך בית משלך, תשקיע כמו שצריך.

אל תכניס לוחות גבס ופרופילים, מניסיון, האסלה תמיד משחקת - לפי המשחק של הבורג גבס.

גם מי שיגיד לך שלא, אל תאמין (משקל האסלה, משקל הגוף, מומנט הפעלת הכח בישיבה וכו').

האינסטלטורים המשקיעים מבטנים את כל הקונסטרוקציה של האסלה (שלד ברזל) לקיר (כמובן שקודם מפלסים ותולים עם דיבלים).

ביטון = הכנת תבנית, יציקה של תערובת מטל/חול/חצץ ומילוי עד לגובה העליון במקביל עם דחיסה של החומר.

אם לא ניתן לחצוב בקיר ואם יש לך עדיין מרחק בין הדלת לאסלה החדשה - אל תיכנס לחציבה בכלל - מקסימום תרוויח מדף דקורטיבי מעל הניאגרה הסמויה.

אם אתה גר באזור המרכז, אני יכול להמליץ לך על אינסטלטור שמבצע העבודה בצורה יפה - יש לו ניסיון טוב בהסבה לניאגרות סמויות.

שבת שלום, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מספיק לבטן את החלק התחתון של המיכל ואת הצדדים והעליון לסגור עם גבס. לא זז מילימטר.

אופציה נוספת: מסביב למיכל למלא בבלוקים (כמו בניה של קיר, עם טיט\מלט) ואת כל החזית לטייח עם רשת-טיח למניעת סדקים וחיזוק.

אם בא לך עוד יותר להגזים - אפשר למלא בבלוקים את הצדדים ואפילו את החזית (בחזית בלוק פלטה - 3 ס"מ).

take a look בתמונות...

איציק

WhatsApp Image 2017-07-28 at 12.43.38.jpg

WhatsApp Image 2017-07-28 at 12.43.38 (1).jpg

WhatsApp Image 2017-07-28 at 12.45.55.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכולם על כל התשובות והעצות. להזיז/להאריך את נקודת המים זה לא בעייה. לא הבנתי רק מדוע יש בעיה עם הביוב.

שוב, תודה.

פורסם
לא הבנתי רק מדוע יש בעיה עם הביוב.

כי יכול להיות שה 4" שהאסלה מתרוקנת אליו, זה דרך מחבר T עם צינור אופקי או אנכי (חלילה).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

צינור ה-4 צול יורד ישירות לביוב (בצורך ר) והוא לא מחובר לקו נוסף. עדיין תיתכן בעיה? מה ההבדל בסוגיה זו בין אסלה "רגילה" לתלויה?

פורסם

רק לא גרוי. יש בארץ 2 יבואנים ושתרצה שירות תיהיה לך בעיה. אני מוכר גרוי אצלי בעסק אבל עדין ממליץ לך על אחרים

יש את פלסאון וחרסה עם שירות טוב .

מאיפה אתה?

פורסם (נערך)

בתור אחד שנמצא כל יום בכמה בתים אני יכול לאמר לך שכמעת כל בית שיש בו מנגנון שהוא לא גורא הוא לא תקין...

אפילו במקומות ציבוריים שאני מכיר (בתכניות או בשטח מתוקף עבודתי בהם) כמו אולמות/משרדים/בתי ספר (כן תתפלאו)/גני ילדים (תתפלאו שוב) שדורשים מיכל סמוי אז הסטנדרט הוא גרוא רק בגלל אמינותו.

כמה פעמים אתם מורידים מים ביום? נגיד כל בן משפחה 4 אז בממוצע זה 15-20.

המנגנונים האלו עובדים במקומות של 10 פעם בשעה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...