Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה אולי להחליף רכב)כרגע עם יונדאי גטס) חשבתי על כמה אופציות..

טויוטה יאריס, מזדה 2,איביזה..תקציב בערך עד 30 אלף שקל

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומט.. נסיעות רגילות לעבודה חזרה, חברים, לפעמים נסיעות ארוכות גם. חשוב לי נסיעה נוחה, חסכוני בדלק וכמובן אמין שלא יהיה במוסך כל שבוע

פורסם

היאריס תהייה כנראה עם גיר רובוטי חד מצמדי (דור שני) או אוטומטי רגיל 4 הילוכים (אבל בת 15). לכן הייתי נמנע ממנה.

המאזדה אמינה מאוד, נוחות סבבה אבל לא ממש חסכונית. עדיפה בגרסאות הדינמיק בגלל 6 כריות אוויר (2 בלבד באקטיב שנפוצה בציים).

איביזה תהייה עם גיר DSG7 שממנו הייתי נמנע בשנים אלו.

פורסם

יש לי רישיון רק על אוטומט אז רובוטי לא בא בחשבון..

אז מאזדה 2 הכי טוב?

כעיקרון מחשת רכב קטן ואמין ואלה הכי נראו לי סביר

פורסם

רובוטי חד מצמדי (וגם דו) זה אוטומט. הוא בנוי כמו גיר ידני לכל דבר והמחשב עושה את כל עניין הקלאץ'.

מבין אלו המאזדה היא הכי טובה לדעתי.

אתה מתלבט רק בין אלו או גם בין אחרות? מה חשוב לך ברכב? (אמינות/בטיחות/נוחות/מרווח/חיסכון בדלק/אחזקה זולה/כוח מנוע וכו').

• תוכן חדש...