Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אימי מתעניינת בין שני דגמים

הראשון ניסאן מיקרה שנת 2011 והשני ניסאן טידה 2011

אמנם אלה שני משפחות שונות אך בכל זאת מה יותר אמין בעיות ידועות וכאלה

איזה רכב ההוצאות בו יותר גדולות מבחינת דלק והוצאות תחזוקה וחלפים

וצה הייתם בוחרים אם הייתה ניצבת בפניכם דילמה זו?

תודה רבה

פורסם (נערך)

מן הסתם שהמיקרה עם המנוע הקטן והגיר היעיל יותר והמשקל הנמוך תהיה חסכונית יותר ועקב כך שהיא מסגמנט נמוך יותר תהיה זולה יותר לרכישה.

צריך לפרט יותר כמו אופי נסיעות , כמה נוסעים ברכב בדרך כלל, תקציב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תאמת אין לי מושג איך זה קורה אבל התקציב מתאים גם לניסאן טידה וגם למיקרה

משום מה ניסאן מיקרה וטידה של שנות 2011 המחיר זהה

אופי הנסיעות הם נסיעות לרוב של 40 דק הלוך 40 דק חזור פעמיים שלוש בשבוע

שמעתי שמועות שהיא חלשה המיקרה שיש לה שלוש בוכנות ולטידה יש 4 אבל מה זה אומר איני יודע

פורסם

המיקרה לא חזקה במיוחד, אבל לנסיעות של 40 דקות פעמיים 3 בשבוע היא תספיק.

עדיף לחפש מיקרה ברמת גימור אסנטה עם יותר אבזור ופחות סבירות של עבר השכרה ליסינג.

מבחינת בוכנות, אין קשר ישיר לכוח , זה נועד להפחתת משקל כאשר החסרון הוא רעידות בסרק בדרך כלל, תלוי כמה היצרן השקיע בבידוד ואיזון.

פורסם

אם אלו שתי האופציות היחידות , חשוב לי חיסכון ותקציב באזור ה20, 25 לדעתי המיקרה עדיפה.(בכל.מקרה ממליץ.להמתין לעוד דעה 2)

נסיעות של 40 דקות משמע בין עירוני?

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

למיקרה גיר רציף ביחס לגיר אוטומטי רגיל ישן עם 4 הילוכים בטידה - שמצד אחד יוצר צריכת דלק משמעותית עדיפה אבל מצד שני נותן תחושה פחות זריזה ברכב שלי מאוד מפריעה, ממליץ לבדוק את הנושא.

אם אמינות נטו מעניינת - שתיהן סך הכל בסדר אבל הגיר הרציף של ניסאן כבר נשמעו מספר מקרים של תיבות רציפות של ניסאן שסיימו את חייהן מוקדם ולכן לדעתי הטידה עדיפה בתחום זה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...